”O, Wind, if Winter comes, can Spring be far behind?”
I obrnuto.
ZVRKY
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
Prepravicemo ovu temu na "vremenska prognoza" hahhahahahhaha inace i ja se topim,jedino resenje je otici na more,jezero ili bilo koje mesto gde moze da se kupa iliiiiii sedeti u kadi od jutra do mraka a i tada hahhahhaaha
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Kod mene je fino mogu ti reci,vruce jeste ali vikend bio pa me bas briga,no...sutra je prokleti ponedeljak
pa cu opet da kukam,primecujem da je veceras za nijansu svezije nego ovih dana pa je lepo biti napolju u nekoj setnji,duva neki vetric pa je malkice lakse,a sutra je novi dan..i opet vrucine...
Jedino sto mi je krivo jeste sto cu i ovo leto odsedeti u vrelom beogradu al nadam se sledecoj godini...

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Moram da kazem da sam bila onako vrlo poljuljana u proteklih recimo 15 do mesec dana ne znam ni sama zasto i iz kog razloga mi se to dogodilo ali me takav rovac puko da sam se ziva ukenjala kad moram tako da kazem
Ima li neko odgovor zasto mi se takve stvari desavaju sad posle 3 godine,zadnji put kad sam se tako osecala se desio pre jedno 2 godine...mislila sam proslo je medjutim rovac se pojavio ponovo neocekivano nicim izazvano....probudila sam se najnormalnije i krenula na posao posle 2 sata me strefilo takvom jacinom da nisam znala gde se nalazim....zasto?

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!