ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

sanela

Post by sanela »

zvrky wrote:Ocu da se udajem ne znam koliko je to pametno posto ne mogu da se zadrzim nigde vise od nekoliko dana ali ja ocu hahhahaha
Bogami tebe je već opičila sunčanica :P
Bježi zvrky sa suncaaaaa
zvrky

Post by zvrky »

E i ja sam posumnjala na suncanicu, nadam se brzom zahladjenju :twisted:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dete_svemira

Post by dete_svemira »

neznam gde ste,ali za sutra-tj danas su najavili najvecu temperaturu zadnjih 100 godina.........

volela bi da upoznam osobu koja mrzi leto koliko ga ja mrzim......a joj.....moja lepa kisa.....
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
zvrky

Post by zvrky »

Ja sam u bg-u zamalo se nisam shlogirala malopre....previse toplo za moj ukus..
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

izgleda da sam ja jedina koja voli ljeto i ove vrucine
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
joesspappa

Post by joesspappa »

Jbt... kako da volim leto kad se topim brze nego ovaj implant u meni!!?

Ovo je strashno!!! +48*C na Termoelektrani u Obrenovcu... sad idem odande... sprzio sam se....
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
dete_svemira

Post by dete_svemira »

ja sam u Zrenjaninu....kod nas je zvanicna 38*C Nesmem da pomislim kolika je nezvanicna......

pakao u velikom.....fuj....uzas.....ne mogu ni da razmisljam......
jedva cekam 21h da padne mrak....onda ne osecam toliku toplotu.......fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! Hocu moju lepu zimu i sneg......a joj......
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
IZA

Post by IZA »

Asfalt se razvlachi ko zvaka.. :)
Image
zvrky

Post by zvrky »

Ljudi ajmo svi kolektivno negde na more :-D zivota mi ja cu sad da sednem u kadu i necu da izlazim dok ne prodju vrucine hahahhahahahhah ne mogu da izdrzim ocu iz koze da iskocim,ja ne znam kako je sada ovima sto se josuvek drogiraju pa to mora da lipti znoj sa njih....srcani udar u najavi...uh..
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

jedva cekam 21h da padne mrak....onda ne osecam toliku toplotu.......fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! Hocu moju lepu zimu i sneg......a joj......
Hej Miljana, evo jedan prijedlog za tebe - ako voliz zimu, dodji kod mene u decembru ili januaru... Kupicu ti lijepu lopatu sa cvijetnim motivima, pa da zajedno cistimo snijeg... Znas kako je romanticno kad padne nekoliko metara bijelog djubreta, pa lopata radi po cijeli dan :).

I ovdje je nenormalno vruce, za planinu. Ipak, cim sunce zadje za brda, odmah ti se jaja stisnu od hladnoce. Ovdje je uvece skoro nemoguce izaci u majici kratkih rukava... Meni se nekad desi da se zapijem u nekoj kafani u bermudama i majicici i .... otrijeznim se dok dodjem kuci. Ljudi koji ovdje dolaze samo ljeti budu odusevljeni klimom, dobro se jede i spava.

Zimi je malo drugacije.
Post Reply