Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Vlado, drago mi je sto si se oglasio povodom implanta i prekratio i svoje i nase muke... Jel vidis da ti je krenulo!?
Kad bi na dopu sjebo nogu? Nikad. Dodushe ne bi se ni bavio sportom, ali jbg...
A to shto si sjebo tu lovu, pametan si ti, zaradices ponovo... ali dobar znak je shto se kajesh... Kajesh li se?!
Poz. Blago tebi na odmoru si...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
ahm...ovaj, ako me sjecanje ne vara, meni je neko - ne sjecam se sada tacno ko, prilikom opisa slicne situacije sa klimom, rekao da me je zapad razmazio...
Vlado, kupi si stan
-kupi staroj neki dobar auto
-kupi starome neku vikendicu pored neke rijeke di moze pecati
-kupi neke jebene nekretnine
-otpici u neku jebeno daleku zemlju i tamo trosi pare a ne po 600e za dva dana u kladionicu. Ti ionako ne igras da bi dobio lovu nego iz gusta, pa bi ti isti gust mogao biti odigrati 5E, je tako?
-otvori mojoj bebi neki fond ili neki debeli konto?
ova zadnja ideja mi se najvise svidja
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
pa, ja mislim da bi to bilo jako lijepo od njega i plemenito, sta covjeka ionako svrbe pare vise nego ijednu zenu
dobro je ciniti dobro
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.