ZVRKY
Moderator: sanela
Luda zeno ne nudim ti pomoc nego preporuchujem knjigu...zvrky wrote:Potrazicu ali mislim da mi ne treba pomoc u tom pogledu,zelim da pustim da me zivot vodi naravno ja cu njime da upravljam s vremena na vreme da bi postigla sopstveno zadovoljstvo a osnovicu cu da prepustim sudbini![]()
P.S planirajte u toku sledece nedelje da se vidimo....idemo na adu na pice....

i naravno da treba da se prepustish i opustish pa shta cesh ceo zivot u grchu?

Sve znash

Za kaf`cu..pp 8)

Ti ocigledno nisi bila napolju ovih dana , ja mislim da ti je dovoljno jedno sat vremena na suncu i dobijas je sigurno
P.S. planirajte sutra oko 20h da se nadjemo na adi recimo ili negde drugde pa da zajedno idemo na adu??? Moze? Za detalje cemo na "pp" hahahaha

P.S. planirajte sutra oko 20h da se nadjemo na adi recimo ili negde drugde pa da zajedno idemo na adu??? Moze? Za detalje cemo na "pp" hahahaha
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
hahaa...
Ja iz zgrade u hlad,pa u bus, pa opet u hlad,mani me sunchanice u sred grada,ajde na adi pa i nekako,tu moze da se legne,ali u centru grada ne valja,..pa necu leci na sred chesme valjda,pokenjace me neki golub,ne d'o Bog
Sutra,...he...selo na repertoaru,al mozda i stignem,onako sve u suknjici

Sutra,...he...selo na repertoaru,al mozda i stignem,onako sve u suknjici

E jbg sad,klinci dosli od babe,idu u cetvrtak na more,necu ih videti do avgusta,pa da se malo izigramo
Javicu ti ja vec,jer krecem rano ujutru,dok ne pukne vrucina,pa cu da gledam da se vratim predvece i taman odande na adu...cek malo,zvacu te ja,dogovoricemo se jos,u sv sl nisam jedina,videcemo se,doci ce drugi,pa ako kasnim nista strasno