ZVRKY
Moderator: sanela
IZA wrote:Sonja ti si pametna devojka...Kad god pishesh svaka rech ti ima mesta...
Drago mi je jer imash jaku motivaciju ...Drago mi je jer si odluchila da zivish..
JA sam juche bila svom ocu u poseti u bolnici...Bolestan je..da li ima kamenje,pesak ili shta vec ne znam..Krv mu nije u redu i ne smeju da ga operishu..
Kada sam ga videla shokirala sam se ..mrshav je kao granchica...
Plakala sam i on je plakao...
ma ..jezivo ...
On je chovek koji je ceo zivot gledao samo sebe...Zenio se 5-6 puta..
I Ljiljana je iz njegovog 1. braka
ja sam iz 2. a imam i sestru Milicu koja je iz 3. koja je 2000 god.
KAda se ozenio sa Milichinom majkom ona je sa sobom dovela svog sina a mene su tada izbacili iz kuce ...tako da sam ja dobar deo svog zivota provela u velikoj patnji...
Bila sam prvo 3 meseca kod svoje kume kasnije zivela kao podstanar..ma bash sam se namuchila,,,Niko da ti pomogne svi samo da te iskoriste i ocheshu se od tebe...i naravno da ispiraju usta...
Sada imam svoj zivot i jako lepo zivim...ali...
Otac me jednog dana pozvao telefonom i rekao mi je da jako bolestan,,,i pozvao me da dodjem da ga vidim...
Ne znam kako je doshlo do toga da se tako razboli s`obzirom na to da nikada nije ni pushio ni pio a nije ni bio neumeran u jelu...
Sve misli da ga je greh stigao..zbog Ljiljane i mene...
Eto juche sam ga gledala kako plache i kako se sekira za Milicu ..kao mala je..ko ce nju da pogleda ako se njemu neshto desi...
Tada sam rekla neshto shto nisam smela mozda a mozda sam bash i trebala...
Plachesh za Milicom ...Milica ima majku ...ja je nisam imala...i zamnom i za ljiljanom nikada zaplakao nisi ...nikada nas nisi voleo ...dusha mi se cepala kao parche papira..
Pitao me je -Zashto tako prichash ...rekla sam mu - zato shto je to ISTINA!
Moj verenik mi kaze da ga gomila ljudi da je na mom mestu ne bi ni pogledala...
A ja mislim da nisam kao ostali ljudi ali polako gubim osecaj da razgranichim dobro i loshe ...shta treba i shta ne treba...
Ono zbog chega se ja nisam drogirala i dozvolila taj luksuz sebi da propadnem je taj shto sam uvek znala da ako padnem niko nece biti tu ruku da mi pruzi...niko...A sada kada imam sve ...svi su tu!
Sad me svi zovu i gotive me do jaja!
Strashan je taj osecaj..strashan!
Sonja znam kako ti je...barem priblizno...molim te ..znam da si jaka...budi tu za sebe uvek...nemash boljeg prijatelja od sebe same...
Zelim ti da uspesh ...pa makar iz inata...svima koji daju sebi za pravo da kazu..e to je onaj mali ,znash li ko je njegova sestra,,,.,.
Ma zapushi im usta ..mamicu im ...
Znam mila, znam...to sa krvlju to je trombocitopenija (kada krv - rana, ne moze da se zgrusava) i zato ni moga tatu nisu operisali.
Trombocitopenija se inace javlja kao posledica alkoholizma, ali naravno pojavljuje se i kao bolest sama po sebi. A moj tata je imao trombocitopeniju, pa je preko nje pio!!!! Tu nije bilo spasa!
Hvala ti na divnim recima......mnogo mi znaci to....
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Beogradjani, ajde dok se iz svih delova bicse juge ne okupimo, bar mi ovde organizujemo, neko popodne na keju, adi, lidu??? Neki piknik????
Sta mislite?
S.
Sta mislite?
S.
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Bebo pustili bi oni mene kad bi ja mogla da idem negde,u dugovima sam nekim moram to da vracam polako,al videcu ima jos vrmena leto je tek pocelo
Sonja ja mislim da je to superiska ideja,sto se mene tice ja sam uvek za,samo mi recite dan i vreme ja cu doci

Sonja ja mislim da je to superiska ideja,sto se mene tice ja sam uvek za,samo mi recite dan i vreme ja cu doci
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Moram da vas obavestim da sam od danas na bolovanju i cim dodjem (posto kuci nemam net trenutno) javicu se pa da se gledamo.
Cuvajte se i ljubim vas!!!
S.
Cuvajte se i ljubim vas!!!
S.
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
ljudi...svidja mi se vaša ekipa...ja sam takoreći početnik u "normalnom"životu,i na ovom sajtu,takodje....
zbog dopa sam za 4 meseca takoreći sve izgubila: 7 godina,muža,svoj dom i porodicu, snove.... slobodu....
neki put se osećam kao jeb.ni slepac u slepoj ulici
Ali se ne dam...nešto mi je ipak ostalo...moje najbitnije : moj trogodišnji švrća....moj "žižak" u mraku !
Sve bih zbog njega podnela - i podnosim !
zbog dopa sam za 4 meseca takoreći sve izgubila: 7 godina,muža,svoj dom i porodicu, snove.... slobodu....
neki put se osećam kao jeb.ni slepac u slepoj ulici
Ali se ne dam...nešto mi je ipak ostalo...moje najbitnije : moj trogodišnji švrća....moj "žižak" u mraku !
Sve bih zbog njega podnela - i podnosim !