ne znam,ma kewa mi je isto digla frku danas..kao ja ochekujem pametnije poteze od tebe posle swega,a ti prwi koji naleti bacish mu se u zagrljaj i to pred ochima swih twojih dushmana(koji ga znaju),dajesh im josh materijala da laju...znash shta si swe radila owdje zadnjih god dana,srozala swoj moral..bla,bla..znash kad znam da je u prawu,rano je.josh nisam poradila dowoljno na sebi,zamisli kad danas nisam uspjela da mu kazem ne kad me je poljubio,iako sam u glawi pomislila neeeee,swi moji gledaju-dzaba,ja kao da mi je neko oduzeo moc gowora i razuma.nije to od padanja u trans zbog poljupca,wec jednostawno nisam umjela da se odbranim..wec sam ga slijepo slijedila,i uzwratila mu.a nije bilo ni mjesto ,ni wrijeme...to mi je bilo dowoljno,da shwatim da josh nemam swoj staw,i ko zna kud bih opet odblejala.bolje owako,preziwjecu...tek sam malo stala na noge,bice prilike...
jedan dio mene je mislio,boze mozda owo nije sluchajno..mozda je on bash taj,uz kojeg cu swe zaborawiti..i ziwjeti sretna...a onda sam se sjetila,da sam josh u problemu..pijem terapiju,i wjeuj mi takwom dechku ne trebaju problemi owe wrste.a samnom bi ih imao.moze naci njih sto ,sawrsheno zdrawih i normalnih.zamisli shta bi za njega sportistu znachilo to droga,narkomanja,tablete...on koji wodi rachuna shta jede,i i pije...njemu swaka chast,ali ne mogu da mu pruzim ono shto on ochekuje...
kaze da bi ostao chak i u baru tokom godine,jedino zbog cure....e,jbg
ko zna zashto je owo dobro?who knows,not me...

PER ASPERA AD ASTRA...