ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

IZA

Post by IZA »

Dej si bre zvrx?... :lol: :lol:

pozdravchek...mala... :wink:
Image
Sonja

Post by Sonja »

IZA wrote:A shta da se radi...to mi je sestra po ocu ali rodjeniju nemam ...i lik sam joj zaboravila...nekada mislim da bi mi bilo lakshe da znam da je vishe nema nego shto se ovako neshto nadam... :roll:

Zato vas molim i verujem da ste eto opet koliko toliko imali srece ...i da ste zive i zdrave sve...a to znachi da postoji nada da cete pobediti tu zelju koja je ostala ...Postoji nada da cete se opet radovati zivotu i sitnicama...pravim ljubavima i buducoj deci..

A Ljiljana ko zna gde je..? Dal je mrtva ili je u belom roblju ili se negde prostituishe...ma ne smem ni da mislim na to...prosto nemam nade ... a chisto sumnjam da se skinula i da negde zivi srecno...pa javila bi se jebemu mater :roll:

:cry: meni je jedina, istinska, prava sustinska motivacija koja me drzi cistom moj mladji brat. Ako sam ja kreten i bolesnik i ako ja nisam zasluzila da prozivim zivot normalno, on je milioca zasluzio sve to i tek kako. Sa 15 godina je izgubio oca, gledao dokumentarac o narkomaniji uzivo, spasavao me, drzao..... :cry: :cry: :cry: ma znate i sami
I kada god pomislim na nesto, neku glupost, pomislim kako cemo jednoga dana ostati samo on i ja i nasa deca i kako nemamo nikoga drugog na ovom svetu blizeg i on mi je sve i on mi je snaga, i zbog njega hocu da uspem jer zaista mislim da nije zasluzio mnoge stvari...od toga da iza sebe svaki put cuje :" ....ej eno ga onaj B....., znas ti ko je njemu sveca...." pa do stvari koje samo on zna jadan kako je preziveo.

IKO VOLIM TE, TI SI MOJA LJUBAV I MOJA SNAGA!!!!
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
sunrise

Post by sunrise »

to je isto kod mene bilo jako bitno i daodatna motivacija, da imam dvije osobe pored sebe koje jednostavno ne zelim vise povrrijedjivati i razocarati kad vjerujeu u mene. Kako sad im doci opet na oci i reci, sjebo sam se? To si nisam htjela dopustiti ni vise to zelim ikad dopustiti si
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
IZA

Post by IZA »

Sonja ti si pametna devojka...Kad god pishesh svaka rech ti ima mesta...

Drago mi je jer imash jaku motivaciju ...Drago mi je jer si odluchila da zivish..

JA sam juche bila svom ocu u poseti u bolnici...Bolestan je..da li ima kamenje,pesak ili shta vec ne znam..Krv mu nije u redu i ne smeju da ga operishu..

Kada sam ga videla shokirala sam se ..mrshav je kao granchica...

Plakala sam i on je plakao...

ma ..jezivo ...

On je chovek koji je ceo zivot gledao samo sebe...Zenio se 5-6 puta..
I Ljiljana je iz njegovog 1. braka
ja sam iz 2. a imam i sestru Milicu koja je iz 3. koja je 2000 god.

KAda se ozenio sa Milichinom majkom ona je sa sobom dovela svog sina a mene su tada izbacili iz kuce ...tako da sam ja dobar deo svog zivota provela u velikoj patnji...

Bila sam prvo 3 meseca kod svoje kume kasnije zivela kao podstanar..ma bash sam se namuchila,,,Niko da ti pomogne svi samo da te iskoriste i ocheshu se od tebe...i naravno da ispiraju usta...

Sada imam svoj zivot i jako lepo zivim...ali...

Otac me jednog dana pozvao telefonom i rekao mi je da jako bolestan,,,i pozvao me da dodjem da ga vidim...

Ne znam kako je doshlo do toga da se tako razboli s`obzirom na to da nikada nije ni pushio ni pio a nije ni bio neumeran u jelu...

Sve misli da ga je greh stigao..zbog Ljiljane i mene...

Eto juche sam ga gledala kako plache i kako se sekira za Milicu ..kao mala je..ko ce nju da pogleda ako se njemu neshto desi...

Tada sam rekla neshto shto nisam smela mozda a mozda sam bash i trebala...

Plachesh za Milicom ...Milica ima majku ...ja je nisam imala...i zamnom i za ljiljanom nikada zaplakao nisi ...nikada nas nisi voleo ...dusha mi se cepala kao parche papira..

Pitao me je -Zashto tako prichash ...rekla sam mu - zato shto je to ISTINA!

Moj verenik mi kaze da ga gomila ljudi da je na mom mestu ne bi ni pogledala...

A ja mislim da nisam kao ostali ljudi ali polako gubim osecaj da razgranichim dobro i loshe ...shta treba i shta ne treba...

Ono zbog chega se ja nisam drogirala i dozvolila taj luksuz sebi da propadnem je taj shto sam uvek znala da ako padnem niko nece biti tu ruku da mi pruzi...niko...A sada kada imam sve ...svi su tu!

Sad me svi zovu i gotive me do jaja!

Strashan je taj osecaj..strashan!

Sonja znam kako ti je...barem priblizno...molim te ..znam da si jaka...budi tu za sebe uvek...nemash boljeg prijatelja od sebe same...

Zelim ti da uspesh ...pa makar iz inata...svima koji daju sebi za pravo da kazu..e to je onaj mali ,znash li ko je njegova sestra,,,.,.

Ma zapushi im usta ..mamicu im ...
Image
zvrky

Post by zvrky »

A ja imam ogromnu zelju da vas upoznam...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
IZA

Post by IZA »

Nisi jedina :lol:

i ja imam zelju da upoznam Sonju,Miljanu,Sanelu,Zonu, Zvrky,Sunrise...Raskoraka,Vladu..
Mislim da ste svi sjajni...i bez obzira na trenutne okolnosti iskrenije i hrabrije ljude nisam upoznala skoro...

Iskreno nisam se nadala da cu se ovoliko zadrzati na ovom forumu ali ja jednostavno ne mogu da odem od vas... :roll:

Ne znam ljudi shta da vam kazem...Svim srcem sam uz vas... :D :D :D
Image
sanela

Post by sanela »

IZA wrote:Nisi jedina :lol:

i ja imam zelju da upoznam Sonju,Miljanu,Sanelu,Zonu, Zvrky,Sunrise...Raskoraka,Vladu..
Mislim da ste svi sjajni...i bez obzira na trenutne okolnosti iskrenije i hrabrije ljude nisam upoznala skoro...

Iskreno nisam se nadala da cu se ovoliko zadrzati na ovom forumu ali ja jednostavno ne mogu da odem od vas... :roll:

Ne znam ljudi shta da vam kazem...Svim srcem sam uz vas... :D :D :D
I meni je fakat drago što sam upoznala zvrky, monu, teodoru, druga sašu :) ... voljela bih upoznati i ostalu ekipu.

Pa, Vlado, čovječe, ja upoznah ljude iz druge države prije nego tebe što si mi u komšiluku. Hajde govori kad ćemo kafu da pijemo...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Hej, 100 % si u pravu... Procitao sam prije desetak dana da ste se ti i Zvrxy muvale po Sarajevu, a mene nigdje u toj prici. :)

Vjerovala ili ne, u Sarajevu nisam bio sigurno 20 dana. Nemam pojma kako. Spustim se ponekad da kupim neki komad odjece ili da gledam Bosnu u Skenderiji i to je sve... Ali evo, pade mi nesto na pamet. Samantha dolazi u petak ovamo i mislili smo se cuti da popijemo pice. Ja sam u petak slobodan poslije pet, tj. spreman na strahovitu zrtvu da opijanje odgodim za par sati da bih ih potrosio sa vama... Pa, ako si raspolozena da sjednemo negdje na kafu... Bilo bi mi fakat drago.

A sto se tice Srbije i Hrvatske i USA i Kamboze i Zimbabvea i drugih drazesnih mjesta iz kojih se forumasi javljaju; pa, moguce je da cu krenuti u jednu turneju upoznavanja sa ekipom, cisto iz razloga da dokazem nekim osobama da uopste nisam poseban tip, talentovan, specijalno zanimljiv ili tako nesto...
sanela

Post by sanela »

Vlado_M wrote:Hej, 100 % si u pravu... Procitao sam prije desetak dana da ste se ti i Zvrxy muvale po Sarajevu, a mene nigdje u toj prici. :)

Vjerovala ili ne, u Sarajevu nisam bio sigurno 20 dana. Nemam pojma kako. Spustim se ponekad da kupim neki komad odjece ili da gledam Bosnu u Skenderiji i to je sve... Ali evo, pade mi nesto na pamet. Samantha dolazi u petak ovamo i mislili smo se cuti da popijemo pice. Ja sam u petak slobodan poslije pet, tj. spreman na strahovitu zrtvu da opijanje odgodim za par sati da bih ih potrosio sa vama... Pa, ako si raspolozena da sjednemo negdje na kafu... Bilo bi mi fakat drago.
E super, ja u petak radim do 16 sati, poslije idem na fitness. To je do 17 sati.

I onda sam slobodna. Reci gdje se možemo naći recimo u 19:00 sati?!
rajouno

Post by rajouno »

sanela molim te kad se widish sa wladom,daj reci nam jbt shta je to toliko fatalno na\u njemu ahahaha

ima da poludi :-D
PER ASPERA AD ASTRA...
Post Reply