raskorak wrote:Kakav narkomanski kadar dade to MirijevoSonja wrote:raskorak wrote:Hehe, pa ja živeo u mičigenu do '97! Završila si Vukicu Mitrović, ili Despot Stefan Lazarević, ili Pavle Savić? Dobro je to Mirijevo, mada prslo zadnjih godina (jer sam ga ja napustio)
Ej, pa ja sam odrasla u glupom Mirijevu, ali nikada se nekako tamo nisam kretala ako me kapiras zbog mnogo cega.
Isla sam od 3 do 7 u DSL, a u 8 u Pavle Savic. Sada sam u Zemunu.....eto vidis
E i sada kada odem vidim istu onu ekipu po parkicima, ja sa njima pocela da varim, 11 godina se drogirala, obisla sveta, zalecila se od horsa, a oni brate.....ne verujem. Kao totemi, svi se ustavili i samo jos uvek sede i duvaju....
A njihove price su najbolje, posto svako vece imaju neku temu koju razlazu u beskonacnost, te je tema bila sta bi radili kada bi osvojili 3.000.000. Eura na LOTO-u
A kaze jedan onako ustavljen, sa ocima kao u zgarfilda, prigrlivsi cvrsto onu "Jelen" flajku pod miskom:" Batice....ja ....evo ja recimo kad bi dobio tolke pare na tom lotou, ja bih brate ovde, eto bas tu preko Mirijevskog brda sagradio jednu stazu za formulu 1....!!!!!!!!!!!"
BRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, eto kakvi su to kadrovi....