Danke svima na cestitkama.
Pa, da, ja to nekako usput, tako i jos zbunjeno dozivljavam trudnocu, ono, ja, mama, kako cu ja izgurati s bebom, znam jako malo o djeci, ne znam da li sam ikad previla dijete, ne znam too much toga, kad vidim druge mame na cesti sve su nekako strucne i znaju sta trebaju napraviti a di sam ja u svemu tome?

No, znam da volim djecu i ona mene, imam strpljenja i dovoljno ljubavi i paznje pa se veselim tom malom bicu.
Jucer me brat pitao da li sam kupila stvari za bebu, no ja ne planiram sigurno do nekog 6 mjeseca, da li bi ranije trebala ne znam, ni ne znam kako to drugi rade i ne vidim razlog zasto bi vec sad trebala kupovati krevetic i robu i kolica. Imam vremena za to.
ranije sam razmisljala da bi bilo lijepo zatrudniti u periodu kao sto jesam,pa ljeti nositi komotne haljinice s stomakom koji vec malo narastao a u hladoj zimi duge i komotne dolcevite, trenerke, skijaske jakne.A, ne kao kad vidim sad jadne zene, jedva hodaju, natecene, velike, po ovim vrucinama s jezikom vani. Jedino sto skoro svu garderobu moram promijeniti jer sve sto imam je XS, ultra malo i kratko i ne prakticno. Uf a meni tesko palo ici u shoping hehe
thx ljudi
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.