Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.
azraaa wrote:aaaaaaa frajera! :smt011 valjda treba da se sjebem zbog svih silnih crnjaka koji mi se desavaju u zivotu, jer ne mislim na sebe!?
HAHAHAHAH, Azra ti izgleda jedina mislis ispravno, nije ja ja ja ja, nego moj decko decko decko....
BRAVO AZRAAAAA
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
hehe, ma mislila sam stvarno na sebe, ja sebe ne bih zapostavila ni zbog koga! kad je npr tesko u zivotu, ne mozes sjesti i plakati jer je to samo tebe potrefilo, jbg, pomislis da si sam sebi najvazniji i da ti niko nece pomoci osim ti sam sebi. ako nisam u pravu neka me neko ispravi, a ja odoh da kiselim noge u lavoru! :smt112
Sta ti raskorak mislis o speedu,moj muz je vec godinu dana na njemu i nece da ostavi to smece.Od njega je pravo paranojican,a ja sam od muza pravo depresivna!
nije moje da se mesam elzi, ali si se povukla sa diskusija ljudi koji su ti govorili istinu i ukazivali pomoc i sada juris misljenja ljudi (raskorak bez uvrede) koji ni sami nisu dovoljno stabilni. Bezis od sebe, od problema i vrtis se u krug. Mislim da tvoja deca nisu bas najbolje dok ti sedis ovde i kuckas.
cuvaj se elzi....
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...