bad luck ili bedak?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

juce sam vidjela pregazenu vjevericu na putu...
IZA

Post by IZA »

Zona Sumraka wrote:juce sam vidjela pregazenu vjevericu na putu...
:-D :-D :lol:
Image
Sonja

Post by Sonja »

raskorak wrote:E, ajde nemojte više da mračite tom smrću. Dovoljno smo svi u kurcu da bi čitali još o nekim drugim sjebadama van glavne teme. Možda malo pregrubo reagujem, ali ja stvarno nemam dovoljno energije ni za sebe, a kamoli još za neke stvari prema kojima nemam konkretnu emociju, osim što mogu samo da ukucam: žao mi je... jebiga... Besmisleno je razglabati o tome kada nekoga nema više.

Ti se sam mracis, jer te je strah, i to te je tako strah da si se izgubio i ne znas vise na koju stranu da pucas jer znas da je sve to istina.... Nije on umro od case vina dnevno, doduse tako se i pocinje.
Pa pivce uz rucek, pa sta je za zdravog muskarca litar spricera uz rostilj........a onda ni to sve nije bilo dovoljno nego je naisla zestina.....
a onda.......onda je bilo kasno

Treba da razmisljas o posledicama, a ne da nas zaustavljas, a kada razmisljas normalno da te je strah.....a ti si jos uvek nemas emociju zdravu i cistru, zato i reagujes agresivno na strah i pomisao sta bi ti se sve moglo desiti...

Ja sam ovo napisala nadajuci se da ce neko, kao sto vecina jeste, shvatiti dubinu toga zbog cega je ostavljena cerka od 23, sin od 15 i zena od 47 godina. Zasto je unistena porodica.
Zbog toga sto je vino zdravo ili pivo nije alkohol...Sve sam ocekivala ali smeh na ovako nesto nikada......
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Sonja

Post by Sonja »

raskorak wrote:Žao mi je, ali ja zaista ne znam kako da odglumim svoju ulogu i šta da kažem na to. Šta bi zapravo trebalo?
prvo sto treba je da NE GLUMIS svoju ulogu. Jer kada prestanes da GLUMIS ULOGE vec da ih zivis i dozvolis nekim strvarima da dopru do tebe bice ti puno bezbolnije i lakse da prihvatis svoje bolestine od kojih ces odlepiti.....ako z\ivis sam sa tim u glavi svakodnevno...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Sonja

Post by Sonja »

Zona Sumraka wrote:juce sam vidjela pregazenu vjevericu na putu...
sto nisi zvala na veceru :-D
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
sunrise

Post by sunrise »

funny :-D
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
raskorak

Post by raskorak »

Sonja, odakle tebi pravo da mi se obraćaš tim tonom?
Da li sam ja odgovoran za smrt tvoga oca, jer i sam pijem?
Na osnovu čega si zaključila da sam ti se podsmevao?
Što se emocije tiče, da li se ti ili bilo ko od vas sjebe kada u dnevnim novinama vidi umrlicu osobe koju ne poznaje?
Ja, isto kao i ti imam svoje boleštine, ali se ne trudim da ljudima solim pamet apropo neosnovanih konstrukcija do kojih si mogla doći čitajući moje postove.
Takođe, u jednom od svojih prethodnih postova na ovoj temi si pomenula manipulacije. Srce, dušo, džigerice moja, koga ti želiš da izmanipulišeš?
Za kraj, ovaj forum ne posećujem da bih se prepucavao sa nekim, jer su internet forumi poput specijalne olimpijade: čak i da pobediš, i dalje si retard.
raskorak
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
zvrky

Post by zvrky »

da li se ti ili bilo ko od vas sjebe kada u dnevnim novinama vidi umrlicu osobe koju ne poznaje?
JA !!!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hahahah e zvrky ti ko' moja pokojna baka...vjecito gleda citulje i place...i kad je pitas sto place, kaze ... pa mlad covjek...sega..to me uvijek obaralo....
raskorak

Post by raskorak »

Još jednu stvar bih da spomenem. Sonja je pomenula kako bih trebao da razmišljam o posledicama. Draga moja Sonja, problem i jeste u tome što se kod nas ljudi uglavnom bave posledicama.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Post Reply