E-HEJ DRUGARI!!!! LONG TAJM NO SI!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
KatarinaS

E-HEJ DRUGARI!!!! LONG TAJM NO SI!!!

Post by KatarinaS »

Konacno....`DE STE, BRE, I KAKO STE??!!?!?!!
Uz izvinjenje sto se ne (po)javih duze vreme, upravo se ulogovah i htedoh samo da ostavim ovaj mali pozdrav, a posle cu da protrcim kroz postove, da vidim ko je tu, ko je kako itd.
Nadam se da ste svi dobro, da gurate, da se ne date...
Ja sam dugo bila van zemljice nam, potpuno preokupirana raznim stvarima, od kojih je najvaznija, naravno - Milos! Ako se secate - dobila sam bebirona!
Svi smo super, sve je ok... bilo je i nekih poteskoca ali otom-potom, pricacu vam, necete verovati...
Bilo bi lepo cuti novosti od vas, pa ko je tu i ima zelje i vremena - post away!
Sve naj naj!
K.
zvrky

Post by zvrky »

Ohooooo Katarina cao bwe,samo si nam nestala posle porodjaja nismo znali de si jel sve ok itd. drago mi je da si se javila :D Ja pocela da radim to je jedino novo kod mene hahahahhaha ajde pricaj kako je bebac kako si ti sta se desava :D ?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

Hej Katarina
ja sam si bas neki dan mislila na tebe i na to da te vec dugo nije bilo. Vec se veselim tvojim spikama i drago mi je da si ok.
Ja sam full ok, mogu reci u svakom pogledu, od ljubavi, posla, zdravlja, obitelji, para, naravno i terapije.

Pozzz i pusa Milosu
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Sonja

Post by Sonja »

Pozz Mammy!
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
KatarinaS

Post by KatarinaS »

Jupi! Lepo vas je videt` najzad! Raspolozene, zive, zdrave, cile i mile! Samo napred! Je l` dolazi jos neko od "starih"? Kako su/ste? Je l` sam, mozda, propustila neke pikantne momente? Sta se sve desavalo?
Ajd, ko ima par minuta, bilo bi lepo da me apdejtuje.
A ja obecavam da cu i ja da bacim ovde jedan ljudski apdejt, samo da zavrsim ovo grejanje flasice, peglanje, kupanje, kasice, uspavljivanje, pelene.... haha zurka!
Al - ne bunim se. Uopste! Ni za sta vremena ali - nikad jaca zurka!
Svima toplo preporucujem!
Kiss,
K.
Post Reply