nemoj iz jednog zla u drugo,probaj da smanjish to opijanje,zar i owako nisi nashkodio sebi?swom mozgu?tijelu?daj pusti da ti se misli malo srede,i organizam ochisti..posle je swe lakshe.ja znam da ti mozesh to,samo je dowoljno biti karakter.zainatiti se i sebi,i swijetu i swemu!ja sam umirala za kapljicom alkoho;la prwih mjeseci..samo da me neshto oshamuti,da se smijem,da ne mislim... a sad toga wishe nema.ne kazem da zelja ne postoji,nikad o tome nisam pisala-i za dopom,i alkoholom..al' sada trezweno razmishljam,i ne bih sebi wishe nashkodila-nema shanse.swe shto mi mijenja stanje swijesti plashi me...
take it easy
bad luck ili bedak?
Moderator: sanela
I dok smo svi ocekivali da cujemo ne znam sta, i dok smo svi samo zurili i slusali u bolnickoj sobi koja se osecala na sterilno cisto, acetonska isparavanje, pomesana sa mirisom krvavih ugrusaka i zute tecnosti koja je curela iz cevcice u ceviccu , iz bubrega u bubreg onih jadnih ljudi....
moj tata na dijalizi bubrega i sa cizrozom jetre, sa svojih 40 kilograma dok smo svi bili okupljeni i bdili iznad njega cekajuci ......ne znam ni sta smo cekali, sa kapilarima ispucalim po celoj kozi od trombocitopenije, sa ranama koje nisu vise mogle da zarastaju, zut, sa svojim lepim modrim krvavim usnama uspeo samo poluotvorenih ociju koje su gledale u nesto sto se zove "nista", beonjaca zutih kao mokraca sama.....sve nas tako okupljene i ustreptale pogledao je i rekao;
"...Da sam znao....da sam samo znao, ceo zivot bih pio samo vodu...."
S.
moj tata na dijalizi bubrega i sa cizrozom jetre, sa svojih 40 kilograma dok smo svi bili okupljeni i bdili iznad njega cekajuci ......ne znam ni sta smo cekali, sa kapilarima ispucalim po celoj kozi od trombocitopenije, sa ranama koje nisu vise mogle da zarastaju, zut, sa svojim lepim modrim krvavim usnama uspeo samo poluotvorenih ociju koje su gledale u nesto sto se zove "nista", beonjaca zutih kao mokraca sama.....sve nas tako okupljene i ustreptale pogledao je i rekao;
"...Da sam znao....da sam samo znao, ceo zivot bih pio samo vodu...."
S.

Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Pa po pravilu bi trebalo da se saseresh od straha i nikad vishe ne pijesh alkohol...raskorak wrote:Žao mi je, ali ja zaista ne znam kako da odglumim svoju ulogu i šta da kažem na to. Šta bi zapravo trebalo?
ako sam te razumela kako treba...

znash kako se kaze sit gladnom ne veruje...tako i zdrav chovek misli da ce celog veka biti zdrav...a kredit troshi...

- Zona Sumraka
uzas sonja...pre neki dan je umro otac od moje najbolje drugarice,tumor welichne 20 cm na jetri,nisu ni pokushali da mu pomognu..umro je posle 5 dana od kad su mu ustanowili dijegnozu.rekli su porodici da se ne sjekiraju,jer to je mogao da ochekuje i prije 20 god zbog nachina na koji je ziwio...a pio je od swoje 15 

PER ASPERA AD ASTRA...
E, ajde nemojte više da mračite tom smrću. Dovoljno smo svi u kurcu da bi čitali još o nekim drugim sjebadama van glavne teme. Možda malo pregrubo reagujem, ali ja stvarno nemam dovoljno energije ni za sebe, a kamoli još za neke stvari prema kojima nemam konkretnu emociju, osim što mogu samo da ukucam: žao mi je... jebiga... Besmisleno je razglabati o tome kada nekoga nema više.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...