moj novi topic

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

Sonja

Post by Sonja »

nemate kontakta? Azraaa ajde dodji u BG?
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
zvrky

Post by zvrky »

Opaaa,niche novo prijateljstvo iz onakvih prepucavanja... :-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
azraaa

Post by azraaa »

docu ja svakako oko 5 septembra! pa se vidimo!
PDT_Love_07
sarrah

Post by sarrah »

Iiiiiiiii???

'Si ga zvala???

Ja sam se upravo vratila sa posete iz komune Marjanovac i bilo je predivno...Citav program, sav ulozen trud ljudi koji se lece tamo...

Hvala komuni sto postoji....
Every star in the sky
tells us how
and shows us why
we must all
give universal love
javor

Post by javor »

...
Last edited by javor on Sat Mar 28, 2009 6:01 pm, edited 1 time in total.
azraaa

Post by azraaa »

ne znam kako sam izdrzala al nisam ga zvala nego sam mu napisala pismo, rekla sam u pismu da cu ga zvati ako mi napise da je cvrsto odlucio da se lijeci. i sad trpim, jooooooooooooj. ne zeli9m se i ovaj put pokakiti po sebi. crknucu al ga necu zvati dok mi ne kaze sta je skonto.
ajoj sarrah, moras mi reci, kako je tvoj sta prica i kako je sve bilo! mogu misilti kako si sretna!
PDT_Love_07
sarrah

Post by sarrah »

Da Javore, zaista je bilo predivno...I svi ti momci koji su zavrsili citav program i zive normalnim zivotom, mislim da je super stvar sto dolaze na posetu jer daju pimer mladjim "kolegama" da ipak moze da se uspe i da vreme koje provode u komuni nije uzaludno!!!

Pravu si odluku donela!!! Ma sta vredi razgovor od 15 minuta, ako rizikujes da sjebe svu onu divnu buducnost koja vas ceka? :wink:
Cesto moramo da radimo onako kako nam bas i ne odgovara u datom trenutku, a to je sve za dobrobit buducnosti!!!! Jaka si ti, znam ja... :)

Da, jako sam srecna!!!! :D :D :D
Bilo je divnooooo, kao sto vec napisah...nismo proveli vreme bas onako kako bih ja zelela :) , sto je normalno...Bilo mi je drago da ga vidim kako radi...kako uzbudjeno prica o onome sto je pripemio za taj dan dok cekamo da nam pokaze...Igrali su fudbal, dao je gol...pobedili su... Sve su to sitnice u necijim ocima, ali za njih velike stvari... Presrecna sam kad u njegovim ocima vidim radost, zelju za borbom, sigurnost da ide pravim putem...a sav njegov uspeh mi govori to!!!!
Eto za 2 nedelje dolazi na vikend, prosto nisam navikla toliko cesto da ga vidjam :)
Ne mogu da docekam da i on zasadi svoj boric!!!!! :D :D :D

Ej super vest da dolazis u Bg!!!! Druzicemo se.... 8)
Every star in the sky
tells us how
and shows us why
we must all
give universal love
sunrise

Post by sunrise »

a, di je on to bio u Puli?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sarrah

Post by sarrah »

Da, Azrin dragi je u komuni koja se nalazi u Puli,
a moj u okolini Banja Luke....
Every star in the sky
tells us how
and shows us why
we must all
give universal love
azraaa

Post by azraaa »

sunrise, znas li ista o puli, komuna remar? ako znas molim te reci mi! misim, uglavnom ja vec sve znam al eto opet me ineresuje...
PDT_Love_07
Post Reply