OVO JE JEDNA TUŽNA, ALI VELIKA ISTINA.Sonja wrote: Znas li ti da tvoja deca u takvoj sredini gaje savrsene uslove da postanu narkomani!
pomoc!
ZNAM I TO ME UBIJA,SVAKI DAN SVE VISE I VISE.STA DA RADIM?
DJECA NALAZE OKO STOLA I ISPOD FOTELJE UROLANE PARE I JA TO KAD UZMEM I ODROLAM ISPADNE OSTATAK NEKOG BJELOG PRAHA,REKLA SAM MU SRAM TE BILO DOZVOLJAVAS DA DJECA TO PRONALAZE ZA DESET GOD.ONI CE SE NA BEZ IMALO STRAHA USUDITI DA PROBAJU KAKAV SI TO TI PRIMJER I TO STO TI RADIS NE ZNAS NI TI KAKO CE SE ZAVRSITI
DJECA NALAZE OKO STOLA I ISPOD FOTELJE UROLANE PARE I JA TO KAD UZMEM I ODROLAM ISPADNE OSTATAK NEKOG BJELOG PRAHA,REKLA SAM MU SRAM TE BILO DOZVOLJAVAS DA DJECA TO PRONALAZE ZA DESET GOD.ONI CE SE NA BEZ IMALO STRAHA USUDITI DA PROBAJU KAKAV SI TO TI PRIMJER I TO STO TI RADIS NE ZNAS NI TI KAKO CE SE ZAVRSITI
elzi wrote:ODGOVOR NA PITANJE DROGA ILI JA I DJECA BIO JE :
PRESTAJEM SKROZ SA SPEEDOM ALI CU PONEKAD ZAPALITI TRAVU
SAMO DA ME PRODE ZELJA.STA VI MISLITE O TOME?
Elzi, dokle ces....dok ne crknes od muke.....?
Znas za onu izreku ja ga krstim ono prdi. E to ti je to. Ako ti mislis da ce tvojim klincima prijati da udisu tog lepog dima i slusaju Bob-a i Reagge super. Mozda mozete i da posadite svi zajedno i da gajite gandzu, pa da zaradjujete!?
ELZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, o cemu pricas, molim te mila, molim te dozovi se pameti, shvati da te zajebava u zdrav mozak i da ces se sjebati nastavis li ovako.
Zao mi je klinaca, majke mi

Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
- Zona Sumraka
ma dzaba je sve to dok ona sama ne odluci da treba da ga nogira...on po mom misljenju apsolutno nema pravo da donosi ikakve ultimatume...znaci ako mu kazes nema gudre, onda nema gudre i tacka...a ne ovo ono, ok, ali sa malom varijacijom i to na njegovu inicijativu...
i ti onda naravno kontas, pa ne znam... od veceg zla... daj ba!...nemoj biti naivna, to je navlakusa ziva...budi sigurna da ne moze i nece ostati samo na vutri, jer to je isto' kao kad bi notorni alkoholicar rekao ok necu vise piti, al' ok ono po jednu pivu s vremena na vrijeme...stvarno moras biti zesce naivan da padnes na takve folove...
druga stvar je da se ti bojis da ga ostavis iz nekih drugih razloga... imas djecu, a ja znam kako to razmisljanje ide...imala sam prilike da vidim iz mnogih drugih situacija...samo moj savjet ti je zajebi strah, imas djecu koja bi ti trebala biti prioritet i misli sta je za njih dobro....a ne sta je dobro za njega, ili sebe, ili sta ti ja znam koga...
i ti onda naravno kontas, pa ne znam... od veceg zla... daj ba!...nemoj biti naivna, to je navlakusa ziva...budi sigurna da ne moze i nece ostati samo na vutri, jer to je isto' kao kad bi notorni alkoholicar rekao ok necu vise piti, al' ok ono po jednu pivu s vremena na vrijeme...stvarno moras biti zesce naivan da padnes na takve folove...
druga stvar je da se ti bojis da ga ostavis iz nekih drugih razloga... imas djecu, a ja znam kako to razmisljanje ide...imala sam prilike da vidim iz mnogih drugih situacija...samo moj savjet ti je zajebi strah, imas djecu koja bi ti trebala biti prioritet i misli sta je za njih dobro....a ne sta je dobro za njega, ili sebe, ili sta ti ja znam koga...