Pravi? Ne znam bas da li vjerujem u tu teoriju "traummann-covjek snova", ne hodaju oni ulicom s nekom lentom di pise "ja sam tvoj tip zivota". Mislim da je za jednu dobru i jaku vezu potrebno puno puno razumijevanja, njega i tebe, rada na sebi, prilagodbe ti njemu on tebi i neki jebeni laganini. Oni tipovi koji ti zdrmaju zivot i poremete te od pocetka do kraja, to su kratke veze i avanture koje su burne i strasne ali ne prezivljavaju.
Moj Traummann me voli kakva jesam, za koga nije potrebno da se sminkam i turbo spremam, koji mi ne zamjera moju nervozu ako me probudi, koji shvaca moju slabost i prihvaca moje mane, koji me dize kad padnem, koji me gura kad zastanem. Koji se smijao mom stomaku kad sam se udeblajla 15kg ali mi nikad nije dao dojam da sam manje pozeljna. Koji mi i dalje svaki tjedan kupi buket cvijeca. Ali, isto tako ponekad fula i to jako pa mi je za rodjendan kupio neku posudu za caj

a ja mu davala liste nekih bijesnih poklona od parsto eura.
Kad smo poceli biti zajedno nije mi ni na kraju pameti bilo da cemo tako dugo biti zajedno i da cemo biti tako bliski i toliko toga ostvariti i imati buducnost pa i dijete jednog dana. A, mozda i jako, jako brzo

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.