Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
pa znalka je i po par meseci da prekine. Ja ti govorim o unutrasnjem miru, umerenosti i skladu koji svaki covek sa sobom treba da postigne.
I molim te razgranici heroin od drugih stvari, stvarno se nekada izlupets.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Sjebao sam se, mislio sam na meditaciju. Ljudi koji naviknu na meditiranje, moraju to da rade redovno inace postaju sasvim rastreseni i bukvalno kao da su u krizi.
Razviju naviku jer im prija...kao shto heroin prija...bolje med.nego heroin..
Eto Sonja je sve rekla...ja sam nashiroko i nadugachko pisala i to ljudima ovde nije prijalo...
Ja isto ...kao i Sonjina majka mislim da bih prsla da mi nije meditacije...Jer sam strejter ...(dzidza se ne rachuna)
Mislim da svaki chovek mora da ima neki ventil...u suprotnom puca..I na to sam mislila kada sam onoliko insistirala...
A shto se trensa tiche...hmm...nije me pokvario i svesna sam da se na tim zurkama najvishe ljudi gudraju...samo sam omatorila i dosadilo mi da gledam eto...slusham ga kuci ...i super mi je ...ne moram da razmishljam o tome hoce li biti tuche...hoce li upasti panduri i prebiti celu zurku ..i hocu li dobiti flashu u glavu..
Mark_Renton wrote:Da jos nam i to treba preko svih problema, da ti neko 24h dnevno zvoca nad glavom. Sam sebe ne mogu da trpim a kamoli nekog drugog.
:smt082
Joj znam ja to vrlo dobro...Imala sam primer...Moj najbolji drug ..mator konj se navukao na hors...Njushio ga je dobrih godinu dana...I navukao se ko pas...Imao je jednog malog iz komshiluka ..odrastao je uz njega...ma smarao ga je svaki boziji dan...nije ga ostavljao ni na sek...I tako je ovom dosadilo zvocanje i svadjanje sa njim pa se skinuo...Rekao je "necu vishe" i uspeo je...Nije vishe pipnuo hors...Jeste se ubijao od alkohola ali i to je manje zlo...
Sad kaze da nije bilo malog nikada se ne bi skinuo ..mozda bi otishao josh dalje...
Prijatelji su jako vazni ...ali slabo ih ima..tu je zayeb
(ova pricha je jaaako uproshcena...u zelji da ne davim...)
I mene su zurke smorile kada su poceli da dolaze indijanci koji samo prave tuce. Mislim, nemam ja nista protiv tuca, ja sam u mladjim danima bio punker, i ako se za vikend bar dva puta ne pobijem sa nekim ko da nisam ni bio u gradu, ali nisu techno zurke mesta za takve stvari, tamo je skroz LOVE trip! Bar ja tako gledam, hebem ti ja Smederevsku Tvrdjavu (najbolje mesto na svetu za zurke) kad je tamo puno crevara (iz pozarevca) i onih indijanaca iz Kostolca i non-stop se oni medjusobno mlate.
Ma ja ne volim da mi neko zvoca i to ti je, pa makar on bio u pravu. Taj tvoj prijatelj, matori, je vise izuzetak nego pravilo, dok ti ne resis da se skines sam nego te neko skida na silu, neces se skinuti nikad.
zvrky wrote:Ja ne mislim da je alkohol manje zlo , tu su negde hors i alkohol pariraju...
Slažem se. Način ponašanja je isti, svrha je ista, samo je supstanca druga...
Tacno. Alkohol je mnogooo dostupniji, drustveno prihvaceniji i samim tim i gori na neki nacin, gori za odvikavanje. Sem toga, alkoholicarima treba puuuno vise vremena da shvate da su bolesni nego narkomanima...
Meni je otac umro od ciroze jetre....
Oni imaju takodje neopisive posledice prvenstveno po zdravlje, njemu su bili otkazali bubrezi isao je na dijalize, onda je imao i trombocitopeniju (to je ono kada se raskrvarite, a rana ne moze da zaraste), pa je usled pada imuniteta navukao u selu i tuberkulozu!!! Umirao je cetiri godine, prodali smo stan da bismo ga spasili.....ali nista.
Sve je to isto zlo i uopste ne treba praviti razliku...
Na diskusiji o Alkoholizmu sam prosle godine postavila faze alkoholizma, pa mozete pogledati....
Ljubi Vas Vasa S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Znala sam da cete ovo reci i u pravu ste...Ali skoro je pravilo ...Da se hors mora zameniti nechim a obichno je to alkohol...
Chime ste vi zamenili hors...?