Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Dragana

Post by Dragana »

Vladooo, ja se lozim na tebe! Image
:lol: :lol: :lol:
Image
joesspappa

Post by joesspappa »

Vlado ozeni Q i budi srecan sa malim fudbalskim timom... :)

Bar ce ti to skrenuti misli.... :lol:

A Q svaka ti chast!!!!!!!!! :!:
Last edited by joesspappa on Tue Jun 19, 2007 2:02 pm, edited 1 time in total.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

e ajde nemojte...nije lako ovako nesto staviti na javni forum...
sanela

Post by sanela »

Nemojte djevojku ofirati...
Q

Post by Q »

Sanela prosto mi je svejedno.... ja se svakako necu zadrzavati...
Vlado... nema ga ... sta to znaci....
Sonja

Post by Sonja »

Q wrote:Vlado,
dok ti ovo pisem vrlo sam uzbudjena, zapravo nemam pojma sta da kazem a da postignem ono sto zelim... pokusat cu ... iskreno nadam se da ces to prepoznati....

Vlado ja sam iz Sarajeva, cini mi se da smo cak generacija...
nemam nikakve veze sa narkomanijom, nisam cak nikad nista ni probala...

jedared su mi ponudili dzoint... povukla sam tri cetiri dima i... nista se nije dogodilo ... ja sam ocekivala instituciju, da me pukne i kaze "Zdravo ja sam Trava i ti si sad napusena"... nista se nije dogodilo.... to je cijelo moje iskustvo sa drogama....

zasto se onda uopste javljam... nemam pojma...
citam odavno ove vase ispovijesti..nemoj pomisliti da to radim zato sto volim horore... to uopce nije razlog... nisam ni zlurada pa da se nasladjujem tudjom patnjom...

ja se jednostavno plasim, cini se da je sve vise ljudi koji su ovisni o drogama i ja se plasim.... plasim se za svoju djecu koju cu valjda jedno m imati ... plasim se za sestrice... plasim se....

Vlado sta bi ti rekao sada ako ti ja kazem da sam se ovog casa registrovala na forumu samo zbog tebe... nakon tvog posljednjeg posta.. ja sam ti se morala obratiti.... da VLado to je jedini razlog, ne bi mi uopce palo na pamet inace.. ali jednostavno ne mogu ne uciniti nista dok ti razmisljas o recidivu nakon toliko vremena....

vidis Vlado, ja znam da ti vjerovatno ne mislis dobro o sebi, ali pogledaj ovo, pogledaj kakav uticaj imas na ljude... ja tebe ne poznajem ne znam kako izgledas, ne znam o tebi gotovo nista, (ispovjest je samo jedna tvoja strana), a zelim ti pomoci... ma sta pomoci ja bih mogla od ovog casa s tobom sjediti i pricati satima ... mozda ti ne bih bila adekvatan sagovornik ali potrudila bih se ...

nemoj Vlado molim te, nemoj, nije moguce da za tebe nema drugog izlaza... takav decko, pa ti mozes sve, ja sam sigurna da mozes sve ,meni se cini da unutra duboko u tebi cuci ljudina sposonbna za sve... jesi citao Nevakat... glavni junak tako jak i slab u isto vrijeme, tako okrutan a cezne za njeznoscu... pih kakve to veze sad ima... ma jao ne znam pojasniti, ali ako si citao mozda ces shvatiti sta hocu da ti kazem, kako te dozivljavam...

Vlado...
otidji na odmor ali zbilja otidji, ostavi posao na barem dva tri dana, ako te posao nervira... povedi nekog dragog sa sobom.. ako nema takve osobe odi sam na kratko ali samo otidji...
ja istina ne znam kako je tebi, ali meni vjeruj vrlo cesto dodje da odem u kakvu divljinu sasvim sama, da sutim, da me niko ne gnjavi, da ne radim nista, ali nista... ja se zapravo u zadnje vrijeme uglavnom tako osjecam, ne sjecam se bas kad sam zadnji put bila sretna ....

znaci li ti ista ako ti kazem da mi je trenutno jako tesko... ne znam zasto .... kao da je neko meni iznimno drag u pitanju... place mi se .... izvini...
nadam se da ti je jasno, ti si jedno cudesno stvorenje, ti mozes mnogo vise samo mrvicu se potrudi, zivot za tebe moze biti cista sreca... otkud ja to znam... meni je bilo dovoljno samo citanje onoga sto ti napises da steknem takav zakljucak....

ne znam sta da ti jos kazem... nedostaje mi rijeci... necu se vise nikad javljati , zbilja ne znam sta mi je ....
budi mi dobro Vlado, ljubim te...
Za razliku od nekih drugih koji su tako upadali na forum, mislim da bi bila velika steta da se ova devojka vise ne javi :(

Q, odusevila si me!

S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ehh...sali i prici nikad kraja...al' bez zajebancije, gdje nam je donald tramp?
zvrky

Post by zvrky »

ohoooo vlado ovo je mnogo lep cin ove devojke obrati joj se makar da zna da si ok. Pozdrav Q
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Radi covek! Danas je utorak, radni dan, nije on lezilebovic kao mi ostali pa da po ceo dan gluvari po netu.
Javice se covek, ne brinite vi nista. Al' kako ce odreagovati... e za to nema garancija :)
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

govori u svoje ime.... ja radim...a ne ko neki 'vamo, necu ih imenovati al' svi znamo ko su :)
Last edited by Zona Sumraka on Tue Jun 19, 2007 6:10 pm, edited 1 time in total.
Locked