Pozdrav svima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

chill_out

Post by chill_out »

Gleda koju ću glupost opet napravit, da me može j..t zbog toga!
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

chill_out, mozes ti uz malo truda doci do mnogo iskrenijeg odgovora.

Zvrks, jako lijep upitnik.
chill_out

Post by chill_out »

Možda, ili mi je još uvijek teško vjerovati, jer kad te netko napusti kad ti je najteže...ja se bar ne oslanjam na tu osobu s nekom nadom.. i ako mi nije prijeko potrebno nikad više.
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
zvrky

Post by zvrky »

Ako vec znas da je ovde i da prati sta pises,znaci da je zanima sta ce sa tobom biti ,mozda ipak zeli da ti pomogne. Dopusti joj da makar pokusa ,probajte da ispravite greske koje ste napravile ili ih je ona napravila...ili mozda ti...nije ni bitno ko je...pusti je da ti se priblizi ako zeli...ne mozes nista izgubiti. LJubi te zvrky
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Sonja

Post by Sonja »

azraaa wrote:ovo si bas dobro rekla, sarrah! kad se niko ne brine o njima onda kukaju a kad se neko zanima za njih onda nas tjeraju jer boze moj mi ne znamo u sta se upustamo!
Vidis kako nista ne razumete i koliko ste nadrndane iz svojih licnih iskustava da ne zelite da vidite dalje od svog nosa. Vidi ste suovisnici, vi ste gori od nas. Jer ste kao zdravi, a imate model ponasanja i razmisljanja isto kao i mi. Vas je jos teze izleciti, jer, pobogu vi ste tako zdravi.
Moj brat ima 19 godina, trenira, super je lik i poslednje sto bih zelela je da gubi svoje vreme na forumu citajuci neke bolestine. Iako je bio uz mene, iako je video sve sto neko nece ni za tri zivota, cim sam se pridigla i osamostalila zaista gledam da ga rasteretim sto je vise moguce.

O narkomanima treba da se brinu svi oni roditelji ciju su decu "mangupi iskvarili i navukli na tu drogu, inace ne bi oni nikada", vlasti zato sto nemaju posebno odeljenje koje radi na suzbijanju narkomanije u metropoli od 3 miliona ljudi, nas zatvaraju sa gramom ili dva a dileri im setaju i rade sa njima, deca nemaju pojma o zivotu, bitnije im je veronauku predavati!!!!!, nego kako da stave kondom i koje su posledice narkotika.

Takva zastita nama treba, a ne neko neiskvareno dobronamerno dete koje ce na 30 stepeni, umesto da ide sa drustvom i bude bezbrizna, da sedi i cita nase postove!!!
Ako nas ona nespasi sto se javila na forum....onda stvarno ne znam ko ce.... Lepo od devojke, ali molim vas ne lupetajte gluposti...

S.
-
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
chill_out

Post by chill_out »

Lagane frustracije... Kad se nitko ne zanima za nas onda kukamo da smo sami na svijetu, a kad se netko pak zanima za nas opet ne valja! Kako god okreneš- NIKAKO NE VALJA!!! JER NITKO ZAPRAVO NEZNA KAKO NAM JE. Svatko za svoje probleme misli da su najveći i najteži, a zapravo može bit puno gore. Meni imponira što je cura došla, čita i zanima se za nas. Laganom edukacijom do razbijanja velikih predrasuda... Ali ne, otirali smo je na more na način da sam i ja stekla dojam da smo prgavi, samozatajni, ogorčeni i još uvijek narkomani!
sarrah

Post by sarrah »

Istina je da sam slabo razumela u pocetku, ali jedan od razloga sto sam ovde i jeste da bih shvatila osobu koju mnogo volim! Hm nadrdana i nisam, retko kad u zivotu! Sto se tice tvog brata, on nazalost nije mogao da bira da li ce biti suovisnik ili ne, a to je bio samo moj izbor! A zasto sam to izabrala, to je samo moja stvar i nikog ne presiram i ne maltretiram zbog svoje odluke, ni na forumu, ni u zivotu...

A sto se tice toga da li je bolje da se bezbrizno dete seta ili blene u forum, i to je stvar izbora... Ja u svom zivotu imam vremena za sve, a pored toga sto sam ovde zbog druge osobe, a ne zbog sebe, skapirala sam i naucila dosta stvari koje mogu meni samoj da koriste...

U svakom slucaju, korisno je posetiti ovaj forum, ne samo za ovisnike i suovisnike, vec i za one koji pojma nemaju sta droga moze da napravi od osobe, bar preventive radi...

Bila sam isprovocirana da odgovorim na ovu temu, ne zato jer zelim da vagam cija je muka teza, ovisnika ili suovisnika, vec mislim da niste ispali fer prema nekome koje postavio, za nekog ovde, ocigledno glupo pitanje... :roll:
Every star in the sky
tells us how
and shows us why
we must all
give universal love
Sonja

Post by Sonja »

pa nije bas i najinteligentnije da me neko pita sto sam odbacila letovanja zbog dopa???????????? Mislim, ima i puno gorih stvari za odbaciti i pitati zar ne...?

anyway, neka cita ko hoce i sta hoce, zato i sluze forumi, njihovo vreme njihov problem, ali ovde nece niko strucno da joj objasni los uticaj. Neko ko je mlad i povodljiv moze i drugacije sve ovo da shvati koliko god se opirao....

sigurno ce od narkomana da vidi kako je droga uzasna, a od isfrustriranih suovisnika kako treba razumeti i pomoci narkomanima, koji btw ovde pljuju i kunu svoje clanove porodice narkomane na sajtu

kako god hocete, ja sam ovde zavrsila i to je moje misljenje, a vi ako je mislite da je vredno diskusije izvolte. 8)

I najlepse molim da mi niko ne pominje porodicu ako ga ne pitam za misljenje, ni u bilo kom kontekstu.

hvala unapred,

S.
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
hermiona

Post by hermiona »

Vidim ovde da je uzrok svih zala to sto postoje dileri, i da njih nema nikada nikome ne bi palo na pamet da se drogira!

I oni su krivi kad se ponovo neko navuce itd.

Bas bih volela da mi neko ovo pojasni.

Ovo je pitanje za Sonju, da su ti uhapsihi dilera dok si bila u tom fazonu ti se ne bi vise gudrala. Ma da...

Ljudi zaradjuju na tudjoj nesreci, kao usostalom i vecina sada i narocito ovde. Ne znam zasto se ne zabrani i trgovina cigaretama i alkoholu posto su i to psihoaktivene supstance.
Svaki lekar koji se bavi ovom problematikom i svaka farmaceutska kuca koja plasira proizvode za lecenje najgori su dileri jer je njihova dobit najveca, a sve pod plastom humanizma.
Sto neko ne zatvori klinike sa subutex programom ili one koje ugradjuju implante kada te supstance nisu uopste registrovane kod nas-znaci trgovina njima je krivicno delo kao i trgovina narkoticima. Kao oni se ne kvare jer rade za pare!
Sonja

Post by Sonja »

bravo hermiona, sve veci IQ od veceg.

Bravo devojke, sada mi je jasno sto sam uvek vise imala muskog drustva.

Sta cu Hermiona, ja sam samo zatucana Beogradjanka koja misli zaista da su samo i jedino dileri krivi sto se ona drogira....bravo

Da nije tebe, nema sanse da bih shvatila sto sam se drogirala, ali sada znam

Hvala ti Hermiona prosvetlila si me.....meni takav idiotizam nikada ne bi pao na pamet, hvala duboko.
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Post Reply