Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Pa mozes ti da prelomis ali ne i da zaboravis,i bas iz tog razloga sto ne mozemo da zaboravimo ce nas pratiti tanka linija izmedju droge i nas...do kraja zivota...heh al sam ovo slozila svaka mi cast
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Hteo bih sa ovom porukom lagano da zatvorim moju ispovest, stigao sam sa pricom do samog zavrsetka...I neka na kraju ostane kao neka poruka optimizma i nade za sve one koji su sada u ocaju, sa koje god strane narkomanskog zida da se nalaze, vest da se u subotu 16. juna zenim, sa devojkom koja je definitivno ona druga polovina i ljubav mog zivota...
Voleo bih da cela moja prica, koju sam pisao trudeci se da narkomaniju predstavim sto verodostojnije, bude ne samo opomena, nego i dokaz i potvrda da se ona moze pobediti. I za kraj, bez mnogo patetike, zelim vam da nadjete mir, radost i ljubav u svojim zivotima...
znaci doslo je pet do dvanaest a ? hahahahah salim se...
e pa sasa, od srca ti zelim sve najbolje (i tvojoj djevojci naravno) u predstojecem zajednickom zivotu i da vam se sve zelje ostvare!