Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Vlado_M

Post by Vlado_M »

000
Last edited by Vlado_M on Mon Jun 22, 2009 9:55 am, edited 1 time in total.
joesspappa

Post by joesspappa »

Pa jel ti imalo prijalo!?
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

000
Last edited by Vlado_M on Mon Jun 22, 2009 9:56 am, edited 1 time in total.
amor11

Post by amor11 »

SAMI TAKO NASTAVI NEMOJ SE ZAVARAVAT DA SI SE IZVUKAO NAMOJ SE OPUSTAT PO TOM PITANJU , JEL BUDIMO REALNI TO JA BOLEST SKOJOM SE COVJEK TREBA BORITI CIJELI ZIVOT
Vlado_M

Post by Vlado_M »

000
Last edited by Vlado_M on Mon Jun 22, 2009 9:56 am, edited 1 time in total.
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Hehe, ti sportski trener... jos cu svasta procitati na ovom forumu :)

Al' bitno je zanimati se necim, pa bilo cim, samo ne misliti na dop.
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
sanela

Post by sanela »

Vlado_M wrote:Naravno da se nisam izvukao. Cisto sumnjam da cu to moci jos barem 17 godina...

Pronasao sam novu igracku. Strashno dobra zajebancija... Poceo turnir u malom fudbalu, to je ovdje zesca tradicija jos od prije rata, i ovi moji sponzorisu neke klince 1996. godiste (jebote, ta djeca vec uveliko hodaju)... Sad sam ja kao trener tih klinaca i maksimalno je dobro. Hahahhahahaha, vodim racuna da se zagriju, vrsim izmjene, govorim sta koji da radi, kupim im sok i to... Imali smo jednu utakmicu prekjuce i pobijedili 3-0, sluzbenim rezultatom, doduse. U regularnom dijelu je bilo 1-1; moji klinci poveli na samom pocetku poslije filigrantski precizne akcije, pa primili supacki gol pred kraj. Na kraju mi je djeca kazu da je momak koji im je dao gol stariji godinu dana i ulozim prigovor. Dobijemo tekmu za zelenim stolom :)... Sutra imamo jos jednu tekmu i dovoljan nam je bod za cetvrtfinale.

Stare mi, djeca su mi popravila sedmicu. Kako je kod njih sve jednostavno.
Genijalna zanimacija!
Svaka čast! Ja kad držim radionice s djecom, to mi fakat popravi dan. Umori me, ali se dobro osjećam,,,, Odlična ti je igračka :wink:
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

kontam te skroz...ja sam radila u osnovnoj skoli od 2000... i rad sa djecom mi je bio jedini aspekt posla u kojem sam stvarno uzivala...
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Ja ne bih nikako mogao da radim sa decom. U vojsci sam radio sa mladjim vojnicima (uglavnom ih vodio na radove)... kao da pricas petogodisnjacima, svakog moras za rukav da uhvatis i da mu pokazes sta da radi! Pokidas zivce skroz... mogu misliti kad se momci od 20-ak godina tako ponasaju, kakva li su deca...
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
joesspappa

Post by joesspappa »

Veruj Mark, klinci jesu sposobni da naprave haos, ali tako se dobro osecas kad vidis da te kopiraju(u dobrim stvarima), kad ti izmame osmeh, a bez da ista rade, samo su eto tako srecni i bezbrizni... A ti matorom konju od 20 nisi pokazivao lepe zene nego ashov i lopatu... pa naravno da si se cimao...
Ja sa Joeom i Joeovim "otacima" uzivam ...
Last edited by joesspappa on Sun Jun 17, 2007 2:05 pm, edited 1 time in total.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Locked