Idiot
Moderator: sanela
niko od nas ne podrzawa wlada u njegowom opijanju.lichno sam mu ja bar 2-3 puta skretala paznju na te njegowe terwenke,i uopshte alkohol u toj fazi u kojoj je..ali,on je swaki put uradio onako kako je htio i naumio.znachi da on ipak zna shta je najbolje za njega,i kojoj mjeri.mi smo tu da podrzimo swaki nachin izljechenja,pa i taj koji ukljuchuje alkohol powremeno,kao izduwni wentil.smatram da je dowoljno pametan da nece od sebe naprawiti alkosa,zato se i ne mijesham wishe.daleko od toga da ga zelim podrzawati u nekoj "suludoj' ideji.meni je iskreno pomoglo to shto su me kritikowali kad sam znala u fazi lijechenja zabrljati,i napiti se...ali ja sam bila 'nowa' u owoj wrsti 'posla',i imam psihoterapiju,i roditelje nad wratom-zato sam i slushala,mada je bilo dana kad mi je dolazilo i alkoholno sirce popiti(o tome sam pisala).sad mi je drago shto sam slushala,i shto su mi wisili za wratom i wise i dalje..jer ne znam kuda bi me to odwelo.sad imam potpuno drugachiji staw o tome,jer sam narawno bolje i mogu da se zabawim bez ikakwog dopinga.sad i kad mogu,ne zelim popiti-ne treba mi.ocu stati chista i swjesna swega...shto ne znachi da se necu opet nekad napiti.istina je da je alkohol=recidiw,ali swi smo razlichiti-nekome pomogne da se skine,i posle wishe i ne pije,a neko se poshten sje*e.toliko!
PER ASPERA AD ASTRA...
- Mark_Renton
Ljudi, razumite ga, ziv je covek, mora se nekako izduvati. Posle nedelju dana rada i svakodnevnog stresa, bolje da se jednom napije nego da recidivira.
E, problem je ako on ne pije zbog pica, vec da bi se obeznanio.. mada, koliko mislim da ga znam, on pije jer voli kad niz grlo sklizne hladni "jelen". mada, ni to onesvescivanje od alkohola nije za potcenjivati.
E, problem je ako on ne pije zbog pica, vec da bi se obeznanio.. mada, koliko mislim da ga znam, on pije jer voli kad niz grlo sklizne hladni "jelen". mada, ni to onesvescivanje od alkohola nije za potcenjivati.
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Mark,jesi pokushao sa nekom terapijom?meni su u prwih 10-15 dana pichili i po 2 flormidala kad nisam mogla da se saberem sa mozgom,mnogo su me ledja bolela,tj.bubrezi.nekome ne pomaze,meni je iskreno pomogao bar da sklopim ochi na 4-5 sati.a sad od kad imam owu normalnu terapiju,zadnjih 4 mjeseca spawam kao beba,po 10 sati.pijem maprotilin i ponekad bens kad sam napeta,ali njega sam iskljuchila potpuno u zadnje wrijeme.swe se dowelo u normalu.swaka chast medicini!
PER ASPERA AD ASTRA...
- Mark_Renton
- Zona Sumraka
i molim te dva debela apostrofa...čisto da se zna da imaš namjeru napisat nešto u svezi s humorom...
...a i ne kontaj više jer ti si se čak zabrinula za Vladu...nisi ništa rekla...
A mene je zanimalo koliko je "crn"...
Pitala sam se šta će sad da učini...neće valjda neko sranje...
Eto da se zna!!!
Nego Vlado kako je...
Čitam te svaki dan...
Šta da kažem...blokatori djeluju....još da se maneš tog lokanja i otkočiš još tu i tamo koju kočnicu...
Tu sam svaki dan...čitam uglavnom...par puta sam imala namjeru nadovezat se na temu,odnosno na varijacaiju na temu...ali nisam...šta ću-rekoh...
Zanimljiva mi ostade ona tema o "višoj sili" itd...čak sam sama sa sobom malo "proljudikala" o tome...
...inače kod mene sve pet...rutina se zavuče ponekad ispod kože ali sunce,ljeto,moving i te šeme...pa je sve i više nego dobro...
Str8 by the way!!!
Budi mi dobro....
pozzz
Zona stay cool!!!
...a i ne kontaj više jer ti si se čak zabrinula za Vladu...nisi ništa rekla...
A mene je zanimalo koliko je "crn"...
Pitala sam se šta će sad da učini...neće valjda neko sranje...
Eto da se zna!!!
Nego Vlado kako je...
Čitam te svaki dan...
Šta da kažem...blokatori djeluju....još da se maneš tog lokanja i otkočiš još tu i tamo koju kočnicu...
Tu sam svaki dan...čitam uglavnom...par puta sam imala namjeru nadovezat se na temu,odnosno na varijacaiju na temu...ali nisam...šta ću-rekoh...
Zanimljiva mi ostade ona tema o "višoj sili" itd...čak sam sama sa sobom malo "proljudikala" o tome...
...inače kod mene sve pet...rutina se zavuče ponekad ispod kože ali sunce,ljeto,moving i te šeme...pa je sve i više nego dobro...
Str8 by the way!!!

Budi mi dobro....
pozzz
Zona stay cool!!!
- Zona Sumraka
- Zona Sumraka