hajd nek se i ti javis!!! drago mi je da je muzic dobro, cim mu tepas, znaci ok je! hehe
moj dragi je lose, skida se na suho i po citav dan :smt078 .... al eto mozda je to bolje tako!
kako su ti djecica? pisi, kako si ga "uriktala"?
pomoc!
Djecica su super hvala bogu i hvala tebi na pitanju!A za muza kodnjega je upalilo razne grozote koje sam mu skinula sa interneta,i naravno vasi komentari,vido je kako droga utice na fizicko a pogotovo na psihicko zdravlje.A i ja sam mu stalno bila za vratom,covjece dvoje djece a on da se drogira ma ne moze i tacka.Samo kad pomislim na to ljuta sam pravo,treba ce mi vremena da zaboravi i da oprostim!!!!!!!!!!!!
ZAO MI JE ZBOG TOGA KROZ STA PROLAZITE OBADVOJE
ZAO MI JE ZBOG TOGA KROZ STA PROLAZITE OBADVOJE
joj cuti, znas kako mi je drago za tebe!!!! hej pa to je super! vidis opametio se je, drago mi je stvarno!!!!!!!!!!super da je i ovaj forum nekome tako brzo rijesio problem! mislim, mi svi imammo nekakve "dugorocnije" probleme, ne daju se brzo prevazici, a kod tebe je krenulo dobro!!! sretno i javi se kadtkad da znamo kako ide!!!!!!!!!
pusa
pusa
PDT_Love_07
Crne misli
CAO SVIMA,EVO DA SE I JA JAVIM.DANAS SE JAKO LOSE OSJECAM,RAZLOG TOME JE SVE OVE STVARI STO SAM PROSLA SA MUZEM(ALKOHOL,I RAZNE DROGE).TREBA MI ODMOR OD SVEGA UMORNA SAM A TO NIKO NE RAZUMIJE.PA MI OVO PISANJE DOBRO DOĐE DA SE MALO ISPRAZNIM,VJERUJ TE DA MI DOĐE DA SE I JA POCNEM DROGIRATI U INAT MUZU,ALI NE TO NIKO OD MENE NE MOŽE OCEKIVATI JER SAM JA UVJEK BILA U SVEMU DOBRA I SVIJU JA MORAM SLUSATI KAKO JE NJIMA BOŽE TEŠKO U ŽIVOTU.ZA MENE JE NAJBOLJE DA SE I JA POCNEM PUCATI NECIM .ODLUCILA SAM DA SE PUKNEM ,PA STA BUDE NEK BUDE.A SVA ZASLUGA IDE MOM VOLJENOM MUŽU!!!!!!!!
NIJE MI POTREBAN NEKI OSUĐUJUCI KOMENTAR U OVOM STANJU U KOJEM SE NALAZIM,POZDRAV SVIMA.
NIJE MI POTREBAN NEKI OSUĐUJUCI KOMENTAR U OVOM STANJU U KOJEM SE NALAZIM,POZDRAV SVIMA.
Elzi, sedi i sacekaj da prodje 24h!
veruj mi da posle toga neces tako govoriti, niti imati takve namere. ako mi ne verujes, probaj. znaci 24h!!! sedi i razmisljij o svemu....DA LI JE ON VREDAN TOGA? DA UNISTAVAS SEBE DO TE MERE ZBOG NJEGA? GLEDAJ SEBE KAO STO TO I ON RADI!
Ako i posle svega ovoga budes isto razmisljala(a neces 100%), nek ti je sa srecom....samo razmisli dobro!!!
IMAS DECU! DAJ IM BAREM TI LEP PRIMER!
pozz, i sve najbolje...
veruj mi da posle toga neces tako govoriti, niti imati takve namere. ako mi ne verujes, probaj. znaci 24h!!! sedi i razmisljij o svemu....DA LI JE ON VREDAN TOGA? DA UNISTAVAS SEBE DO TE MERE ZBOG NJEGA? GLEDAJ SEBE KAO STO TO I ON RADI!
Ako i posle svega ovoga budes isto razmisljala(a neces 100%), nek ti je sa srecom....samo razmisli dobro!!!
IMAS DECU! DAJ IM BAREM TI LEP PRIMER!
pozz, i sve najbolje...
NE BI IM BILA NEKA VELIKA RAZLIKA ,JER VECINU SLOBODNOG VREMENA POKUSAVAM RJESITI MUZEVE PSIHICKE PROBLEME,NE MOGU VISE NA IVICI SAM DA NA POSLU BRIZNEM U PLAC,A STO SE TICE 24 SATA PA OVAKO SE OSJECAM DOSLOVNO RECENO 7 GODINA.KAKO CE IM BITI BICE IM LUDILO,DOSTA SAM IZDRZALA SA NARKOMANOM BITI CIST A DA NE PUKNES.
MISLIM da kao majka snosis neku odgovornost prema toj deci, ako vec ne vidis izlaz iz problema svog muza, ostavljaj ga pod HITNO, jer si ti deci potrebna , a i deca tebi da njihovom pozitivnoscu izadjes iz tog , nadam se trenutnog bedaka. Prvi korak ka tvom oporavku nije "puci se necim", kako kazes, vec staviti tacku na tu agoniju od zivota sa nekim ko ne zeli da se leci i izvlaci iz pakla kakav droga nosi.
DRZI SE, kad si sve to izdrzala, valjda imas snage da se ''probudis""
DRZI SE, kad si sve to izdrzala, valjda imas snage da se ''probudis""
ma definitivno cu nesto uraditi il cu se puc ili ubit ali torturu oko razvoda ne mogu podnjet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dragana imas li ti djecu,ako imas onda znas kako je tesko sam ih vaspitavati a ono kao fol imaju oca jadan otac satra se oko njih bolno ali istinito.Pa možda je i bolje da idu u centar nego da su u bolesnoj porodici???
Dragana imas li ti djecu,ako imas onda znas kako je tesko sam ih vaspitavati a ono kao fol imaju oca jadan otac satra se oko njih bolno ali istinito.Pa možda je i bolje da idu u centar nego da su u bolesnoj porodici???