Idiot
Moderator: sanela
Izvinite sto se mesam, ali mislim da ste dotakli temu kojoj nije mesto ovde, pogotovo sto ima ljudi raznih vera i nacionalnosti, kao i ateista.
To je vecita tema i veciti sukobi i ratovi se vode zbog toga da li Bog postoji, da li je on Isus ili Alah, da li je to samo energija i vanzemaljci koji su dosli sa neba pre 10. 000 000 godina....
Mislim da morate da naucite da razumno i racionalno koristite svoju energiju. Mislim da je to stvar odgoja i vaspitanja, a ne da li je neko dobar, los i sl.
Onaj ko ne veruje, ne znaci i da ne postuje!!!
Nemojte ljudi, bezvezno prosipati energiju, braneci svoje stavove i polemisanje koje, kako god se zavrsilo, ce imati isti ucinak...
Svako ce ostati pri svom, ubedjen da je bas on u pravu, i sa svojim ubedjenjem da je bas ono u sta on veruje jedini pravi put, jedini pravi spas iz svega.....i to ubedjenje je potpuno ispravno.
Ljubi vas S.
To je vecita tema i veciti sukobi i ratovi se vode zbog toga da li Bog postoji, da li je on Isus ili Alah, da li je to samo energija i vanzemaljci koji su dosli sa neba pre 10. 000 000 godina....
Mislim da morate da naucite da razumno i racionalno koristite svoju energiju. Mislim da je to stvar odgoja i vaspitanja, a ne da li je neko dobar, los i sl.
Onaj ko ne veruje, ne znaci i da ne postuje!!!
Nemojte ljudi, bezvezno prosipati energiju, braneci svoje stavove i polemisanje koje, kako god se zavrsilo, ce imati isti ucinak...
Svako ce ostati pri svom, ubedjen da je bas on u pravu, i sa svojim ubedjenjem da je bas ono u sta on veruje jedini pravi put, jedini pravi spas iz svega.....i to ubedjenje je potpuno ispravno.
Ljubi vas S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
- Mark_Renton
- Mark_Renton
Vlado bleso poydrav i tebi,
Ja i ti smo se dopisivali pre fino...ali rupe, jbg
Procitaj od kada sam clan, samo se ja i ti bas nesto ne potrefimo u postovima. A bila sam i pre oko 2004 kada sam se drogirala, pa me je Sargic skinuo sa foruma jer sam bas bila..... hm, idiot sa svojim komentarima....
Mozda si me i pomesao sa nekom Sonjom sa nekog drugog foruma...
Mo
Ja i ti smo se dopisivali pre fino...ali rupe, jbg

Procitaj od kada sam clan, samo se ja i ti bas nesto ne potrefimo u postovima. A bila sam i pre oko 2004 kada sam se drogirala, pa me je Sargic skinuo sa foruma jer sam bas bila..... hm, idiot sa svojim komentarima....
Mozda si me i pomesao sa nekom Sonjom sa nekog drugog foruma...

Mo
Needlework the way, never you betray
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Vlado prijatelju, na ovom forumu sam ipak iz razloga da nesto menjam kod ljudi, njihova misljenja i stavove. Da promenim stereotip da narkomanija nije izleciva i da ljudima koji se drogiraju pomognem svojim primerom, koliko god je to moguce. I drago mi je sto ima rezultata i sto ovaj forum opravdava svrhu svog postojanja.Vlado_M wrote:
Drugo, ja mnogo visim na forumima. Visim ovdje i visim na forumima koji se bave berzama u regiji i nikad u zivotu jos nisam vidio da jedan diskutant promijeni svoje misljenje pred argumentacijom drugog. Jebote, brane se stavovi kao da su zapishane teritorije ili tako nesto... Sto se mene tice, jebes stavove. Pisem iz dva razloga - 1. da ubijem dosadu prije nego ona mene, 2. da se malo zajebavam... Tako da mi je uglavnom svejedno da li sam u pravu ili ne i sta neko misli o meni. Jebes ga.
Sto se tice religije i Boga, stvarno ne mislim da pisanjem na forumu mogu nekog da ubedim u svoje stavove, niti to zelim...Najbolji nacin da nekog ubedis je ipak licni primer i svedocanstvo.
- vjeraufanjeiljubav
evo mene opet, bas ste super drustvo. Religije i jesu opasne i prave puno problema i svakakve su se gluposti dogadjale radi religija.
Pa da kratko napisem zasto sam ja pokusao uvesti aspekt "vise sile" u problem ovisnosti. Vi svi znate Rafu legendu, ja ga nisam znao do 04.08.2006 zato sta vec predugo zivim u (nesmin se ruzno izrazavat) njemackoj. Rafu sam prvi put vidio kako pun elana na pozornici ispred oko tisucu mladih iz cjeloga svijeta prica o Bogu. I kaze on znate li vi kad svecenik drzi Hostiju u zrak i izgovara rijeci da ta Hostija postaje tjelo Kristovo. I zamisli Rafu kako prica o svojoj proslosti i koliko je trave popusio i vina popio sve dok jednog dana nije osjetio da Bog stvarno postoji, na svojoj kozi osjetio. I kad to cujes zamislis se kao tradicijonalni krscanin koji sam ja bio.
I tokom prosle godine sam naucio da nikoga ni jedan covjek nemoze natjerati na nikakvu vjeru ALI ako Bog to hoce do jucer si bio jedan covjek a od sutra si totalno drugi i to je sto fascinira.
Eto toliko sad cu probat malo o drugim stvarima ...
Pa da kratko napisem zasto sam ja pokusao uvesti aspekt "vise sile" u problem ovisnosti. Vi svi znate Rafu legendu, ja ga nisam znao do 04.08.2006 zato sta vec predugo zivim u (nesmin se ruzno izrazavat) njemackoj. Rafu sam prvi put vidio kako pun elana na pozornici ispred oko tisucu mladih iz cjeloga svijeta prica o Bogu. I kaze on znate li vi kad svecenik drzi Hostiju u zrak i izgovara rijeci da ta Hostija postaje tjelo Kristovo. I zamisli Rafu kako prica o svojoj proslosti i koliko je trave popusio i vina popio sve dok jednog dana nije osjetio da Bog stvarno postoji, na svojoj kozi osjetio. I kad to cujes zamislis se kao tradicijonalni krscanin koji sam ja bio.
I tokom prosle godine sam naucio da nikoga ni jedan covjek nemoze natjerati na nikakvu vjeru ALI ako Bog to hoce do jucer si bio jedan covjek a od sutra si totalno drugi i to je sto fascinira.
Eto toliko sad cu probat malo o drugim stvarima ...
Ako je vazno ostavite komentar na blogu tamo sam cesce. Bog vas blagoslovio.
http://vjeraufanjeiljubav.blog.hr/
- vjeraufanjeiljubav
veras me je zena tako izpalila u mozak da nisam ni zna da sam u stanju da tako puknen. Morate znat da je moja zena masu bolja od mene ali si zato uzima nekad pravo da po meni tako pljuje da je to za ispalit! Niko nema pravo tako nekoga gadit ka sta mene moj azena gadi 
Mom vjencanam kumu se svidilo hvatat zmajeve tako da si je to uzeo za novi hobi, i glavni hobi. Pa kad je vidio da mu skodi poceo je raditi na tome da se ostavi hobija ali mu slabo ide.
Radi njega sam i citao tvoje postove Vlado iz Miklasiceve, i uvjek sam cekao da nesto napises, kao sta su ti i svi drugi rekli imas mota. Ja nikad nisam znao napisat nista pametno (a uvik san tija)
Eto ekipa ako nista ljubav je put a ne svadja i nesloga, ajde drste se.

Mom vjencanam kumu se svidilo hvatat zmajeve tako da si je to uzeo za novi hobi, i glavni hobi. Pa kad je vidio da mu skodi poceo je raditi na tome da se ostavi hobija ali mu slabo ide.
Radi njega sam i citao tvoje postove Vlado iz Miklasiceve, i uvjek sam cekao da nesto napises, kao sta su ti i svi drugi rekli imas mota. Ja nikad nisam znao napisat nista pametno (a uvik san tija)
Eto ekipa ako nista ljubav je put a ne svadja i nesloga, ajde drste se.
Ako je vazno ostavite komentar na blogu tamo sam cesce. Bog vas blagoslovio.