ispovjest 21-godisnjakinje

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

dinche

ispovjest 21-godisnjakinje

Post by dinche »

Dugo sam razmisljala da li uopste ista da napisem,da li uopste da citam sve vase postove jer svaki put kad bih procitala prvu recenicu nesto bi me stegnulo u grudima i sve sto bih uradila jeste dokopala se onog malog iksica u desnom cosku i tako svaki put.Mislim,moja prica nije razlicita od vase,mislim da je nemoguce da bude nesto posebno razlicita od bilo koje druge al evo ja cu vam ispricat onoliko koliko budem mogla i koliko ja budem mislila da je dovoljno. Ono sto je interesantno jeste to da sam ja prije heroina mozda 3 puta u zivotu zapalila joint...ma mozda nisam ni toliko...sve dok... dok nisam upoznala NJEGA.Ime mu necu spominjati,ne zbog toga sto necu da bude otkriven il nesto slicno vec zbog toga sto ja vec 11 mjeseci nisam izgovorila to ime.LJubav se desila na prvi pogled,u zivotu se nisam osjecala bolje..kad je on bio pored mene nije mi trebalo nista na ovom svijetu,ama bas nista..samo ja i on..daleko od drugih...Da je bio na heroinu nisam ni sanjala,mislim do tada prakticno nisam ni znala kako izgleda osoba na heroinu al cesto je bio druga osoba....Stalni nekontrolisani napadi bjesa,odjednom,promjena raspolozenja u samo 2 min,nepresatno zvocanje,znojenje,grljenje pa udarci ...dok s vremenom nije postalo jasno...u prvi momenat ostala sam bez teksta,u soku,znate onaj osjecaj kad ne znas jesil posso il si doso..mislim...al...da mi je neko prico da ce se situacija odvijati dalje onako kako se odvijala ne bih mu vjerovala...odlucila sam da ostanem s njim,slijedila su ona obecanja kako ce prestati,kako mu samo ja mogu pomoci u tome i naravno pala sam na to.Uslijedili sui dogadjaji koje nisam ni sanjala...poslije bezbroj pokusaja da on ostane cist..ja sam zaglavila zajedno s njim..i bilo mi je super! Da,bas super...nisam mogla da vjerujem da sam ga nagovarala da prestane...svaki dan zajedno smo se pucali,imali smo para koliko smo htjeli,po 10 dana ne bi izlazili iz kuce,samo bi okrenuli odredjeni br telefona i sve opet ispocetka....dok to naravno nije preslo u nesto vise.
uglavnom,necu vas zamarati vise svojom istorijom,ovo sam napisala vise radi sebe da napokon priznam sama sebi sta se sve desavalo...hocu samo da vam kazem da je s vremenom moj zivot postao svakodnevna patnja...borba izmedju heroina i moje ljubavi prema NJEMU...znala sam ako odlucim da se skidam, moracu se oprostiti i od njega a to nikako nisam htjela...nisam mogla....Sad je 11 mjeseci kako nisam nista uzela...skinula sam se samo uz malu pomoc strucnjaka,terapiju koristila nepunih 5 mjeseci...nista ne uzimam,ni tablete,ni cajeve,niti heroin...imam novu raju,novi zivot,novu osobu koju volim i sve to iza mene kao da je dio sna...dio necijeg tudjeg zivota ispricanog u prolazu...nista vise,nista manje..
javor

Post by javor »

...
Last edited by javor on Sat Mar 28, 2009 6:16 pm, edited 1 time in total.
zvrky

Post by zvrky »

Dinche dobro dosla u nas mali svet :D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
azraaa

Post by azraaa »

dobrodosla! nerijetko se desava da covjek osjeti potrebu da svoj bol podijeli sa drugima, a dobro je kad ima mjesto ili osobu s kim to moze podijeliti! ovdje nije lose nekad se isprazniti ako imas nekih tegoba u vezi droge, zapravo ja mislim da je ovo pravo mjesto za to, jer ja drugog nemam. iako ja licno i nemam neki velik problem, ali ga suosjecam sa osobom koja ga ima.
zelim ti da ostanes i dalje cista i pametna! sretno!
PDT_Love_07
dinche

Post by dinche »

e ljudi ono samo da vas pozz.misli super je sto postoji ovakva jedna stvar na internetu gdje se mozes otvorit bez ikakvih granica jer nekad je puno lakse prticati sa nekim koga ne znas a koji te razumije u potpunosti jer je prolazio ili i dalje prolazi kroz slicne stvari...
stvarno ono svaka vam cast...
rajouno

Post by rajouno »

samo da ti pozelim dobrodoshlicu!mislim da si ti jedna od rijetkih,koja je uspjela da sredi iz prwe,da ostane chista.. i pochne nowi ziwot...wjerujem da nije blo lako!pishi,narawno da nas zanima-bar owdje mozesh otworiti dushu,i necesh brinuti shta taj neko misli o tebi,jer swi imamo slichne priche,teshke-i samo mozesh da ochekujesh podrshku.a bice i tebi lakshe...pozz
PER ASPERA AD ASTRA...
dinche

Post by dinche »

hvala rajiuno...
citala sam sve tvoje postove i nekako sam se mogla poistovjetiti sa tvojom pricom i tvojim zivotom najvise...
i ja tebi zelim sve najbolje,da ostanes cista a i tih tableta polako da se rijesis jer meni su one bile gore sranje od samog heroina...pozz svima
zvrky

Post by zvrky »

Svi nesto govorimo kako ima jako malo onih koji se skinu,a ja primecujem da nas je ovde sve vise takvih :D i drago mi je zbog toga.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sanela

Post by sanela »

zvrky wrote:Svi nesto govorimo kako ima jako malo onih koji se skinu,a ja primecujem da nas je ovde sve vise takvih :D i drago mi je zbog toga.
Slažem se zvrky. I meni je pravo drago zbog toga... samo naprijed ljudi, pišite, podijelite svoje iskustvo s drugima. I dinchy, sugrađanko, dobro nam došla :D
dinche

Post by dinche »

hvala sanela...
a slazem se sa zvrky...sve vise raje se skida da je to jako ohrabravajuce...ljudi sve vise grade svoj karakter....svaka vam cast,samo nastavite...
Post Reply