e jebo ga ti ako joj bicepse nisi primjetio onda ne znam sta si drugo primjetio...nego, to za nestajanje teksta hehhehe koji je to naguz tita mi...meni se to desilo mali milion puta.. dodje ti da zagrizes tastaturu od muke....i fakat ono svaki put popizdim totalno i kao iz nekog protesta ne koristim komp dan dva...gledam ja njega, gleda on mene.... trenutak osvete...doduse ruku na srce, ja sam malo ovako smotana po prirodi...
nisht... odo...moram sljakat'...
e vlado...evo imam jednu sugestiju za ziku...ako nisi slusao mars voltu, probaj sa neta da downloadirash album "francis the mute"...mislim da ce ti se svidjeti...
Idiot
Moderator: sanela
smiri malo aktiwnosti,pogotowu pijanchenje -josh si na bloku.lijepo je prowesti se,ali kad si skroz ok,i kad nisi u problemu..pa i da se izglupirash-nece te toliko pogoditi.ali sad...zamisli da si izgubio swe te repa?pamet u glawu,uozbilji se malo detence nashe
gotiwim ja tebe skroz,zato cu te i tuci :axe:

gotiwim ja tebe skroz,zato cu te i tuci :axe:
PER ASPERA AD ASTRA...
Vlado ,jebote zivot,pa zar je moguce da posle svega ti ne mozes malo da sedi kod kuce.nisam citao bas sve ali dosta tvoga da. Kako bre ne mozes da nedjes smirenje bar na 96 sati,postoji MILIJARDU<ZILIONA stvari koje mozes da radis kod kuce,panjsi KOKUZ,i to ti otvara bezbroj mogucnosti.Ima nesto pozitivno - nemam zelju za dopom. Ni najmanje. Vidio sam neke klince danas kako se sheme (sve ih poznajem). Bilo mi ih zhao. Jebes, 29 ili 30 dana u mjesecu ne zelim dop... Onda dodje trideseti ili trideset prvi. Moram da se mijenam. Kako da se mijenjam ?!... Cini mi se ipak da sam se prilicno promijenio u protekle dvije godine. Skoro dvije godine... Ili nisam. Jebiga.
Kako vi trosite vece ?
mani se cirke,kome je dobro biti pijan,taj nije ni zasluzio biti ikada strejt. mozda radikalno zvuci,ali je tako.
Pozdrav
Petar
- joesspappa
Stvarno Vlado... mislim... jebesh alkohol... ako te vec samo tera na sranja... agresivnost iskuliraj.... zivota ti...
Ajd probaj da umesto loze naruchish kratku limunadu... jebesh raju... pusti njih nek se deru a ti se samo skoncentrishi na sebe....
JA imam ujaka alkosa 17 godina chovek pio, razjebao i zenu i decu.... ISTI UJAK.... kazu moji... i sad ode chovek na svadbu pije kiselu vodu provocira mladozenju i ode kuci posle dva sata... da radi neshto pametno.
Ja se nisam napio godinu dana.... i kayem ti dobar je fazon naruciti limunadu... kad su svi trehteni pijani... nekako si ponosan... i str8....
BRE STR8:::
IZDRZI I 31. dan je samo jedan dan...... Sutra je novi.... jel 1. beshe???
Ajd probaj da umesto loze naruchish kratku limunadu... jebesh raju... pusti njih nek se deru a ti se samo skoncentrishi na sebe....
JA imam ujaka alkosa 17 godina chovek pio, razjebao i zenu i decu.... ISTI UJAK.... kazu moji... i sad ode chovek na svadbu pije kiselu vodu provocira mladozenju i ode kuci posle dva sata... da radi neshto pametno.
Ja se nisam napio godinu dana.... i kayem ti dobar je fazon naruciti limunadu... kad su svi trehteni pijani... nekako si ponosan... i str8....
BRE STR8:::
IZDRZI I 31. dan je samo jedan dan...... Sutra je novi.... jel 1. beshe???
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
poznat mi je taj strah o kom prichash,wjerowatno se ni ja sad ne bih mogla opustiti i prowesti u masi bez alkohola.zato sad nigdje ne idem,ne izlazim,ne dowodim se u takwu situaciju..kupujem dan po dan,radim pametne stwari dok ne osjetim da je swe iza mene-a onda cu wala nauchiti da se prowedem i uz cjedjenu naranchu,kao nekad.ma uz sladoled bre
!iskreno se nadam da me nece priwlachiti bilo kakwe terewenke,jer zista ih je bilo..ne kazem necu nikad izaci,napiti se i ludowati-ali za sad,stwarno je bilo dosta.propustila sam dosta toga zbog swoje loode glawe,koja je by the way i dalje looda-ali ima da je mijenjam.skinucu je i zamijeniti-prosto hahha
pishi poeziju romantichna bitango,objawi zbirku !nemoj da se wadish,chitala sam ja swe one twoje diwne pjesme.obraduj nas nekim stihom,i odwuci sebi misli u zdrawom prawcu!
kiss

pishi poeziju romantichna bitango,objawi zbirku !nemoj da se wadish,chitala sam ja swe one twoje diwne pjesme.obraduj nas nekim stihom,i odwuci sebi misli u zdrawom prawcu!
kiss

PER ASPERA AD ASTRA...
Cestitam na dobitku.. I ja sam stavio 20eu.. :smt026 ..Vlado_M wrote:Citala ?!... Mora da ti je mnogo dosadno u karantinu. Nesto mi slabo ide poezija u posljednje vrijeme. Uvece pisem, ujutro bacim. Sve su mi bezzze. Vidjecu da izvadim neku staru iz naftalina... Od romanticne bitange ostade samo ovo drugo.
Desio mi gadan napad ludila - uplatim dva semestra na faksu i prijavim ispit za juni... Ne znam koji mi je kurac, mora da mi je stara nesto stavila u hranu. Nikad u zivotu nijedan ispit nisam spremio cist - fakultet sam zavrsio ili na dopu ili na trodonima. Svaki ispit spremio uradjen... Sjecam se da sam za odbranu diplomskog ispraznio flasicu tecnog trodosa i poslije zaplitao jezikom. Ljudi mislili da me je spucala trema ili tako nesto. Kasnije sam se izvrnuo u WC-u, pa je nekim postalo jasnije... Sad gledam knjigu i ona gleda mene. Gledamo se. A mozda i proradim.
Nego, posljednjih dana sam zajebano umoran. Dobro je sto je ovozemaljski problem. Problemi na poslu. Berza pala 40 % u prosjeku za mjesec dana... Sad vise radim kao psiholog nego kao broker. Smirujem napade straha i panike. A i ja sam ostao los brdo para u ovih dana... Valjda ce biti zelenije.
Nisam izlazio iz kuce od subote. To znaci ni kap alkohola. Ali, veceras je utakmica i idem u pab i zedan sam i ... Stavio sam 300 KM na pobjedu Milana da bude zanimljivije.
Da, te situacije, bez piva ne idu, ali interesuje me da li pijes blokatore?
Ja od kad ih pijem, cak mi i jedno pivo napravi problem. Pripadne mi muka. I to mi najvise smeta kod bloka. Ono, volim ponekad da popijem, a ovako nema sanse..
pozz doVla
I love you, but I don`t like you.