bad luck ili bedak?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

raskorak

Post by raskorak »

raskorak forumu:

raskorak pronašao novu ženku-zarez-a i ona njega-tačka-beše to u subotu kad je raskorak opet bio pjan-tačka

odjavljujem.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
raskorak

Post by raskorak »

...A mojoj novoj dragoj je neki "moj prijatelj, ljubomorni pas po zanimanju" već uspeo da istrtlja kako sam imao izvesnih problema sa heroinom, i kako i dalje ne može sa sigurnošću reći da taj problem nije i dalje aktuelan, jer iskustvo kaže da će narkoman UVEK slagati i skrivati tragove.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
arhandjel

Post by arhandjel »

Drug , uvek se ti pitas i tvoja rec vazi.
Dakle ono sto ti kazes je zakon.
Ako si ok , strejt, nece biti problema.
A dusmana ima koliko ti je volja
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ja ti i prijatelja u pm...trebao si joj brate sam reci da izbjegnes radio milevu...
raskorak

Post by raskorak »

Naravno da bih joj to sam rekao, ali tek se par dana znamo, a baš i nije neko startovanje: "Ćao, ja sam Marko i do nedavno sam se lešio pajdom." Ipak ne ide tako...
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hahahahah sto? pa bas je super startovanje mhahahahah
salim se...al' ne, fakat tog bi havera trebao eliminisati pod-hitno...
a da ti taj shpk ne trza na djevojku, a?
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Mozda trza na nju, a mozda i na njega... A mozda je samo debil.

Kad procitam ovako nesto, provalim da zivot u malom mjestu ima svojih prednosti, npr. svaka cura koju iole interesujes bez po muke moze da zbavi tvoj operativni dosije i nauci napamet... a poslije te samo lagano ispituje da vidi u kojoj mjeri lazes.

Ne znam Raskorak kakva ti je ta riba, ali kontam da nije strashno. Provalio sam da vecina ljudi koja nije imala nikakvu dodirnu tacku sa dopom, zapravo nema pojma koliko je to ozbiljan problem. Tim bolje...

Ja se obicno trudim da cinjenicu da sam narkoman kazem sto ranije. Jedino se za Hep izvlacim i odugovlacim... I ne kazem. Ili kazem.
azraaa

Post by azraaa »

ja sam saznala odmah na pocetku pa sam ostala s njim (mojim momkom). al ja sam malo blentava! :smt026
sretno!
PDT_Love_07
rajouno

Post by rajouno »

bio si u problemu,i bilo ti je teshko-samo ti znash koliko,jeste da je malo bezweze shto je na taj nachin saznala,ali wjeruj mi ako je iole normalna cura,i ako ima srce i dushu to joj nece predstawljati nikakaw problem,wec naprotiw,sad treba da se pokaze!a ako otperja,i nije bila wrijedna wjeruj mi.sretno!
PER ASPERA AD ASTRA...
perica

Post by perica »

Decko ,ti lepo startuj njega kao da je devojcica ,izvedi ga na pice i sve ostalo ,pa ga vodi kuci ,mozda ima nesto da ti kaze,amozda samo voli da bude .j......
Post Reply