I'm Free

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
bojanol

Post by bojanol »

Hi, motherfuckers, čitam i ne javljam se, i ne želim da se javim, sve mi ovo postaje strašno glupo. Čini mi se dok čitam gomilu postova da se nikad nisam ni drogirao, a jesam. I sad ponekad pušim travu, ali eto već godinu dana sam strejt, doduše ne baš godinu, ali skoro. Skinuo sam se sam, bez ičega, možda samo kutija dve bensedina i malo alkohola, samo zato što mi je stvarno dokurčilo, stvarno, sve te zikre, sva sranja, sva tripovanja kako ti neko drugi može pomoći, ma to je sve sranje. Ako sam to ne poželiš, onda si bolid i niko ti neće pomoći. Moja situacija je bila gora nego gomila drugih sa ovih ispovesti. Sam sam morao da se snalazim za kintu ceo usrani život, nikad mi niko nije dao ni dinara, sem onih para koje sam zaradio. U gudru sam uleteo iz puke radoznalosti i pratila me je sve do pre godinu dana. Trpeo sam stojički, radio kao konj, i radio se kao konj. Bilo je dana kada mi nedostaje novca, onda sam pozajmljivao, nikad nisam krao, sem jednu brusilicu, svom gazdi, ali i sad me je užasno sramota zbog toga. I sve, skoro sve sam vratio, sam. Užas je koliko mi je to sranje napravilo problema u životu, užas. Moja sestra, moji najbolji drugovi, moji poznanici svi su imali ili imaju taj problem, milion ljudi koje znam i jebem li ga, čemu. Samo da bi te jedno jutro kad se zajebeš sačekao onaj isti osećaj govnjivosti. Vrlo dobro znam da nije lako, uopšte nije lako, evo i sad posle godinu dana mi nije jasno zašto ne mogu da uradim neke stvari koje su objektivno jako jednostavne, završim posao na vreme, sretnem se sa nekom dragom osobom, ustvari znam, zbog tog đubreta. I onda pitam se zašto ga u toliko postova glorifikujemo, ne posredno, neposredno i zašto se sprdamo ili sumnjamo u iskrenost nekih ljudi koji bi da pomognu? Ako iko može da pomogne? Nemam pojma i zato se više ne javljam i neću da se javljam.
Pozdrav.
rajouno

Post by rajouno »

swaka chast za to shto si se radio samo od swojih para.i ja sam rintala kao konj,isto tako se radila..nikad nisam krala...to je za mene bilo uzasno.dobro,zadnju god sam prowela sa dilerom.on je krao,swashta radio -ja ne.mogla sam stwarno dosta da izdrzim,ponos mi nije dao,kucno waspitanje...i ako zwuchi newjerowatno ,tako je.kad prigusti,a ja radim dwije smjene..no dobro,posle nam nije nichega falilo,ja sam prestala da radim a mi preshli na 5icu samo da se sredimo...uzas.kako nam je na kraju znachio i ter..ma ni ja ne zelim da se prisjecam,hocu nowi ziwot bez priche o tome.wishe cu raditi,a manje prichati.eto,nisi jedini :!: puno te pozzz :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
bojanol

Post by bojanol »

Ih, mislio sam da se više ne javljam. Ali kad bolje razmislim, pa nema razloga. Ja Vam (svakom ponaosob) ne mogu pružiti radost izlečenja ili bog te pita kakvu čarobnu formulu za izlazak iz pakla gudre. Ne mogu, iz prostog razloga što i dalje volim da pušim marihuanu, a volim i da popijem, ali jebi ga, ja to sranje nikad i nisam definisao kao neki porok. Kad mislim gudra, mislim na HEROIN. Možda je i koka neka gudra, ali brate ko još ima keša da se navuče na to sranje.
By the way, ne javljam se zato da bih nešto tupio o izlečenju, junku i tim sranjima, javljam se da podelim sa vama radosnu vest da od danas poslujem u plusu. NISAM VIŠE NIKOM NIŠTA DUŽAN. Posle godinu dana, posle milion godina, NISAM VIŠE NIKOM NIŠTA DUŽAN. Naravno, mislim na lovu. Dužan sam ja svim super likovima koje sam znao, koje znam, a kojima sam se najebao keve za ovih 100 godina sranja. Nemam pojma koji je recept, verovatno je sve to individualno, ali, OH IT'S GREAT, WHEN YOU ARE STRAIGHT. Poz.
saša-ex

Post by saša-ex »

Drago mi je za tvoje dugove.
Nije mi drago za tvoj stav u vezi vutre i cirke, za jednop bivšeg heroinomana to su glavne stvari koje vraćaju u tu priču. Problem je što ćeš vremenom početi da tražiš rad heroina u ovim stvarima, a s druge strane, niko od nas ne može da kontroliše uzimanje bilo koje psihoaktivne supstance. Postoje te neke stvari u narkomaniji koje su slične matematičkim formulama i ja do sada nisam sreo ni jednog bivšeg narkomana, koji je nastavio da duva ili pije a da se nije vratio dopu.
Uostalom, glavni pokazatelj izlečenja je da si oslobođen bilo koje vrste zavisnosti. I ovo nije prozivka upućena tebi, ovo je moj stav namenjen svima koji misle da mogu da se skinu sa heroina a da nastave sa starim načinom života.
bojanol

Post by bojanol »

Pa stvarno mislim da bih bio totalni idiot kad bih ponovo krenuo putem ludila. Sale, veruj mi, jutrima, danima i noćima sam čekao ovaj momenat. Budio sam se i posle razvaljivanja sa par lajnova gledao jutarnji program i zavideo svim onim jebenim voditeljima jer su mi izgledali neverovatno čisto, normalno. Putovao sam (a i sad putujem) svako jutro na posao koji, hvala bogu, radim već 15 godina i hvatao pogledom lica ljudi oko mene i uživao u njihovim zabrinutim pogledima, smehu, grimasama i želeo da ponovo budem, ne kao oni, ali bez pajdoa. Znam ja da bi duvanje i alk. mogli ponovo da me vrate u tu priču, ali, sad stvarno iskreno verujem da mi to đubre više ne treba, ni u ludilu. Veliki napor sam uložio, preveliki, suviše govana sam pojeo, sjebao metabolizam načisto, i sad ne mogu da kontrolišem fiziološke potrebe, zubi su mi totalno devastirani, uništio sam se za ceo jedan život. Ne rođače, nisam ja baš toliki idiot da sebi priuštim ponovo to "zadovoljstvo" NE.
perica

Post by perica »

BOKI,ovo je IGRA U KOJOJ SE IGRA ILI SVE ILI NISTA,ILI CRVENO ILI CRNO. licno iskustvo,100%,a pocetak,'86-ta je bila daleko. Do skora sam se zavaravao na slicnu foru, crnogorsku,KOKAIN NIJE DROGA,pare i nisu neki problem ,meni ali bi dosao i taj dan,nego da ne ser.. vise.
ili DA ili NE -TACKA.
(DRAGO MI JE DA BAR NEKO NIJE DUZAN,A ONAJ DEO O PREVOZU I VODITELJIMA MI SE BAS DOPAO.)!
Pozdrav
Petar
VIPserbia

Post by VIPserbia »

Necu da propagiram duvanje i alkohol, ali sto je u normalnoj meri,
o.k. je, ja najvise volim kada se zavrsava petak, jos jedna nedelja, jos ako je uspesna bila, da sednem i popijem 2-3 piva,,, za celo vece naravno, ako preteram uvek me boli glava, sto uzasno mrzim....

Tako da ako je tvoja volja da se ne gudras, nije frka za alkohol, ali
gand#a..... ne znam bas, jako jako retko sam je konzumiro poslednjih godina... i uglavnom nema vise one stare prirodne koja kad te pusti nista ti ne bude... od ove albanjuse, covece imas osecaj da ti se glava raspada na komadice kao slagalica, u usima ti zuji mislis uletela ti muva.... pred ocima neka paucina.... u jeboteeeee
bojanol

Post by bojanol »

Dobre marihuane ima uvek, bedak je sto se treba iscimati. Dop zavrsis na kuc-kuc, a stuff, teze, mnogo teze. LEGALIZE.
bojanol

Post by bojanol »

Moram da skrenem pažnju dragim prijateljima na sledeće ostvarenje
Ian_Brown-Solarized-Limited_Edition-2004-CBM
Kad sam bio na dopu, muzika, koja me izuzetno zanima, uopšte me se nije doticala, čisto informativno, sad, sad je sve drugačije.
Poz.
bojanol

Post by bojanol »

Shift+Enter na kraju rečenice može da učini da naši postovi postanu čitkiji.
Nekad i razumljiviji.
Pozdrav. Svima.
Post Reply