Sta da radim?

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

leona

Post by leona »

Ciao! Nema ništa novo, ali evo me samo da te pozdravim! :D
Dragana

Post by Dragana »

hvala, pozdrav i tebi....kod mene isto...nista nema, sve po protokolu...hheehehehhe :lol:
Image
perica

Post by perica »

sa zakasnjenjem da dopisem,ja sam dobio 13.dec. 5 meseci za 2,75 gr. !
kako zvuci,ne bas sjajno .tezak bedak ,a,krenuo ozbiljno na lecenje.
preostaje jos zalba,ali to je ...
Dragana

Post by Dragana »

caos perice,
jel to 5 mes. zatvora, ili neki uslov na 5 mes. zatvora :?:
Image
angie

jebiga

Post by angie »

Ili bezi odatle dok jos mozes ili ako stvarno mislis da vredi i volis ga idite u lorijen to ti je klinika na lekinom brdu cetiri dana ide na detoksikaciju a posle mu stavljaju implant ali tek onda dolaze problemi, psihicke krize, zamene droga i ostalo ako to traje deset godina preporucujem ti da se spasis svega i ostavis ga dok se jos nisi upetljala sa osecajem krivice i ostalim sranjima kao ja. Nista tu ne mozes dok on sam ne dodje i ne trazi pomoc a i onda je jaaaaaaaaako tesko.
Dragana

Post by Dragana »

Sta, bre? :? :? :? :? :? :? :?

:)
Image
Dragana

Post by Dragana »

Evo malo i ja da se javim.....
On je super, pije blok svako jutro...ne buni se nista...da kucnem u drvo heheehe, nisam bas nesto sujeverna ali eto....
bas sam juce isla da kupim nalorex-blokatori.....haos, obisla sam ceo Bgd, nista ne radi...ali nasla sam!
Desava se neka promena raspolozenja, nicim izazvana...samo odjednom...neka nervoza, neraspolozenje i pesimizam.....srecom ne traje to vise od jednog dana....
Sve u svemu lepo vreme, zar ne? :lol: :lol:
cmoka svima... PDT_Love_23
Image
star

Post by star »

Dragana sve su to normalne pojave i simptomi ozdravljenja. Znam da se mnogi neće složiti sa mnom,
ali je najgora od svih varijanti ta da sada za svaku promenu raspoloženja trči kod doktora i pokuša veštačkim putem da je otkloni, tonama raznih lekova. Ovu bitku mora voditi sam sa sobom, tražeći unutrašnje snage koje postoje u svakom čoveku, jer ako upadne u začarani krug pilula za smirenje, raspoloženje, spavanje itd. iz njega će izaći podjednako teško kao i iz droge. Sretno
Dragana

Post by Dragana »

Zdravo star,
znaci dobro je to sto ne zeli da pije neke lekove za smirenje? Primecujem da se šteka po tom pitanju, lekove uopste ne pije, osim blokatora...kad ga to uhvati ne govori nista, ali ga ja provalim uvek, izadje proseta malo po kraju, ode na pecanje i tako...i samo nekad popije rivotril. To se desava u proseku jednom u 10-15 dana...
big pozz :D :D
Image
star

Post by star »

Dragana, ne znam ko mu prepisuje rivotril i zna li kakvo je njegovo dejstvo, ali to na 10-15 dana, mu ne znači apsolutno ništa, jer rivotrilu treba 21 dan terapije da počne da deluje! Ako već oseća potrebu da po neki put nešto popije, ja bih posavetovala ono što i ja popijem, moju "Katicu za sve", a to je "sineqan" i to 25mg. To je lek koji je ujedno sedativ, antidepresiv,a ima i hipnotičko dejstvo, te se od njega spava i što je najvažnije može se uzeti na "svoju ruku" za razliku od rivotrila.
Premda moje lično mišljenje je da bez razloga paničip, jer svi imamo povremeno "žute minute", ali se naše ne pripisuju narkomaniji! Pronađite nešto novo u životu, nešto što će vas zainteresovati! Vas ste dvoje, ja sam sama. Za sve ti je potrebno društvo. Mnogo malo stvari u životu čovek može raditi sam. Iako sam hronično neispavana i premorena od dnevnih aktivnosti, uvek nađem vremena za nešto drugo. Sada sam sebi postavila zadatak da odem u klub "Havana", a možda počnem da učim i salsu!
Post Reply