EJ LJUDI ,JOS JEDEAN DECKO JE USPEO!
PRIZNAO JE SEBI SVE,ODLUCNO JE REKAO NE,OTISAO KOD DOKTORA I.......
TEST JE NEGATIVAN-I VECERAS JE POPIO PRVI BLOKATOR!!!!!!!!!!
URA ZA NJEGA!NARAVNO,TEZAK JE PUT PRED NJIM,ALI KAD JE STIGAO DOVDE-PREGURACE ON SVE-JER IMA JAKU VOLJU,A TO JE NAJPOTREBNIJE.PODRSKA JE SVUDA OKO NJEGA-STO ZNACI DA CE USPETI!
OVO JE SAMO ZA NJEGA:UVEK SAM VEROVALA U TEBE,I SADA VERUJEM,I UVEK CU VEROVATI.NADAM SE DA TO ZNAS!BUDI JAK,IZDRZI SVE-I NARAVNO OSVOJI SVET-BOG JE I TEBE STVORIO ZA NEKE DRUGE I VELIKE STVARI(KAO I MENE).ZA TEBE SAM UVEK TU,KAD GOD BUDE NEKA FRKA,ZNAJ DA UVEK MENE MOZES DA POZOVES.OBECALA SAM TI UTORAK,I ISPUNILA SAM OBECANJE(TI ZNAS DA JE UTORAK BIO VAZAN DAN ZA TEBE).NADAM SE DA SAM SA TIM STEKLA TVOJE POVERENJE,I DA ZNAS DA SI MI TI NAJVAZNIJI I DA CU UVEK BITI TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VOLIM TE NAJVISE NA CELOM SVETU,NAVIJAM ZA TEBE NAJJACE NA SVETU I NARAVNO
VERUJEM U TEBE CELIM SVOJIM BICEM!!!!!!!!.
LJUDI-IMAJTE VERE U SEBE,ZAINATITE SE SAMIMA SEBI,JEDINO CETE TAKO USPETI DA KAZETE-SAD JE BILO DOSTA,HOCU NAZAD SVOJ ZIVOT!
SVE VAS PUNO LJUBI I POZDRAVLJA
CEBENCE :supz:
JAVNA CESTITKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderator: sanela
Nice!radonicb wrote:Hvala ti sestrice moja znaj da bi bez tebe tesko uspeo ovo da preguram i znaj da je to sto sam uzeo pre 14 dana bilo poslednje, znaj da te puno volim da vise nikada necu sebe dovesti u situaciju u kakvoj sam bio, jedan nov zivot je predamnom.
Volim te puno, tvoj bata!!!!!!!

I love you, but I don`t like you.
- dete_svemira
-
jao, seko sto mi te je zao!!!! stvarno bi voljela da ti bato uspije ali 14 dana nije nista! to je sitnica! za mjesec, dva ili tri puknuce ga neki crnjak i on ce otic pravo po
zato ne nadaj se previse. izvini, znam da ti ovo zvuci grubo ali ne zelim da se nadas uzalud. ipak, tvom bati zelim sve najbolje!