Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Bravo Zvrky!
Samo hrabro napred!!! Eh sta si sve pregurala u zivotu i izasla kao pobednik , onda znam da ce ovo za tebe biti relativno lako!
Ura za buducu seficu!!!
Polako ljudi tek sam do kurira stigla hahahahhahahahahha to za seficu je "mozda" neka buducnost. Malo mi frka posto su mi gazde tetka i teca,njima ne mogu tek tako da saspem eventualno neisto misljenje hahahhahahahhah a ne mogu ni da vrdam tipa bolesna sam i tome slicno ovako privatno su mi jako dragi ali kad je posao u pitanju vrlo su ozbiljni i nema vrdanja tako da me nece pustiti da se zaebavam tek tako,nema ono preko veze i te fore hahahahhahahahha cak su prema meni stroziji nego prema ostalima,jer ako popuste,popusticu i ja onda ode mast u propast Nisam ni znala koliko me ustvari poznaju.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
brawo,pametnice moja nisam ni sumnjala u tebe,da cesh sjedjeti skrshtenih ruku!posao je spas,pogotowu te wrste-non stop si u pokretu..al sta bi onda sa nashim "brchkanjem"?hahhaha,salim se.zadrzi taj posao,i bez ikakwih egzibicija plizz.e,da -mozesh i biciklom da idesh ,da zategnesh guzu jubim te
Bebo, nadam se da cu imati neki odmor,bar tu da imam privilegije 10 dana makar meni dosta,ako zadrzim ovaj posao a nadam se da hocu eto mene kod tebe Sto se tice egzibicija hehhhehehehehe one moraju da postoje (naravno ovde ne mislim da gudru!) svaki vid zaebancije u mom zivotu mora biti iskoriscen hehehehehe tako mi je lakse da savladam sve i prilagodim se svemu. A to zatezanje bebo vec sam pod upalom samo mi jos bicikl fali ahhahahhahhhahahhaha,kad bi sela na bajs bilo bi ok sve do trenutka kad bi sisla sa njega a onda se vise ne bi popela hahahhahhahahhaha veliki je ovo grad da bi to radila bajsom,prekljuce sam bila na relaciji cukarica,zvezdara,vozdovac,banovo brdo,centar grada i novi beograd,zamisli da sam isla bajsom pa ne bi stigla ni do brankovog mosta hahahhahahahhah,ljubim vas !!!!!!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Hej Zvrky, ti sad ko moj pokojnik! Zaposlio se u turističkoj agenciji kao kurir ( kod prijatelja) i već treći dan mi "odao tajnu": on njega zapravo priprema za mesto direktora! Umsto da gleda svoja posla, mešao se svim u kancelariji, a najveća nesreća ga snaće kad su ih obučavali na kompjuterima! Naravno, on je sve znao bolje, brže je kapirao od službenika kojima je to bio posao te je na kraju odbijao da nosi poštu jer "nema vremena", mora da nadgleda njih! Nije primio ni prvu platu, a šef je "našao vremena" da mu uruči otkaz!
Baš te briga! Dobar je to posao, sagledaj ga sa svih aspekata! Na čistom si vazduhu, niko ti ne štopuje vreme, šetaš kroz grad i komuniciraš sa ljudima!
zwrki,samo furaj..i ne oswrci se!planiraj awgust za odmor,jer tada cu ja imati swu slobodu..pa mozemo da zwrckamo! :partyman: hahahhaha ne bash owako.ali malo shale,malo istine...xexxexe i ludowanju izgleda nikad kraja!{da i ja PODWUCHEM,ne mislim na goodroo!}the beats goes on,nothing's wrong...