DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
rajouno

Post by rajouno »

"PEOPLE LIKE 'US' ,KNOW HOW TO SURWIWE,THERE'S NO POINT IN LIWIN' IF YOU CAN'T FEEL THE LIFE!!!
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

"NO ONE EWER DIED,FROM WANTIN' TOO MUCH... :smt026
PER ASPERA AD ASTRA...
hermiona

Post by hermiona »

A sto svuda pises W cak i kad treba samo V?
Mislim, cisto me zanima? Neka "samo tvoja oznaka"?
rajouno

Post by rajouno »

ma samo oznaka mog drushtwa,pocheli smo tako da pishemo poruke w-umjesto v.to nas je nekako wezalo.iprija mi kad tako pishem,kao da pishem njima....swako je izmislio po neko slowo :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
sanela

Post by sanela »

Draga moja bebo, jesi li bila na CT-u? Ustanoviše li imaš li mozga :wink: Vidim ja da si ti sva nekakva vesela, poletna, skakućeš tamo vamo po forumu, pišeš neke oznake, stihove.... izgleda kod tebe proljeće došlo. Napaljuješ barabe poput perice :)
rajouno

Post by rajouno »

hahahah,moramo dici ovu uspawanu masu.mada je i mene tresnuo takaw bad danas..uuu.bolje da ne pricam.to ti je sad stanje mog mozga ,malo gore-malo dolje.prelijepa si na onoj slici.bila sam kod dr,cekala od pola 6 ujutru,do 12..kacili su mi swe one neke elektrode,ali prvo to mjesto nawlaze {kao na elektricnoj,samo sam cekala da zadimim}haha.pa ti stawe kapu,identicna onoj na elektricnoj,pa stipaljke...onda lezi,prikljuce te te na nesto,nije mi bilo swejedno iskreno..pa disi-ne disi,otvori oci-zatvori oci...uh.dubokoooooo.odmah mi perwerzne misli padose napamet,pa se nasmijah :twisted: snimak j eu redu,mozak mi nema nikakvih rupa koje se stvaraju kad ga heroin unisti...i prvo pitanje joj je bilo kad me je widjela sta ti je trebalo to?dr,klasika.moguce da je od terapije koju pijem MAPROTILIN I LARGAKTIL,jer oni su izazivaci velike epilepsije.u prawu je bila teodora.ova dr.epileptilolog sawjetuje da se promijeni terapija,da se predje na benzodiazepansku wrstu ljecenje.ona mi zbog ovog epi napada nije dala nikakvu terapiju-jer smatra-jedan ,ko nijedan,dakle cekaju da se ponovi da bi potvrdili daje to to.uzas.mada u vecini slucajeva desi se jednom i nikad vise..na izlasku me stiska za ruku,i govori :iskoristi priliku koju ti bog daje-imas podrsku,imas zdrawlje!sestricina od moje koleginice,tvojih god isto bg,drustvo,studije..i evo je zapala u heroinsku komu,ima rupe na mozgu-e to je tek uzas.i stisnula mi je palcewe na kraju,da izdrzim.ganulo me to ,jer su oni obicno prema narkomanima odvratni-u smislu crkni!eto udavih te...bitno je da mi je cupara u redu.nego draga,kako ti prowodish dane-nema te neshto u zdnj. wrijeme!pussa iz crne gore :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
sanela

Post by sanela »

rajouno wrote:.nego draga,kako ti prowodish dane-nema te neshto u zdnj. wrijeme!pussa iz crne gore :wink:
Ma kod mene ti je sve OK, uobičajeno. Eto, pisala sam vam da sam išla u Neum na neku edukaciju za omladinskog radnika. To traje šest susreta, ovo nam je bio peti. Već smo prava ekipa, pa nam je bilo odlično. Iako sam ja bila jedina koja nije pila alkohol, super sam se uklopila i bilo mi je kao na ekskurziji (samo što nisam pila ;) )

A inače, uz rad u Udruženju, već neko vrijeme radim na pripremama za otvaranje jedne terapijske zajednice pored Sarajeva. Tako da se i tu posao zahuktao, pa nemam baš puno vremena za pisanje po forumu, iako svako veče odvojim vrijeme da pročitam šta ima novo, pa ako je potrebno da intervenišem. Mada kako sam bila u Neumu, nisam imala pristup netu, pa sad nadoknađujem i čitam.

Uglavnom, tu sam ja, budno pratim šta se kod vas dešava :)

Pusa i pozdrav iz Sarajeva, a možda i ja dođem ovo ljeto do CG primorja ;) Hoće li biti dobrodošlice? hehehe
rajouno

Post by rajouno »

a ja sewec zabrinula sto te nema-kad ona radi i uziwa!DULCE COM UTILLI :D samo tako,oswajaj teritorije i obawezno stawi zastawicu.ali neka mude AN ZASTAWICA,hahaaha ti nam, nekako dodjesh kao ispovedaonica,ili josh bolje m a m a :D .gledaj kad sad pochnu tako da te zowu,xixixi.jesi mi widjela fotku?razotkrila sam se,hahha.i kad se gine-ja cu prwa :D .a stwarno bi mogli malo da se druzimo preko ljeta,awgust je najljepshi..tad mi istiche pritwor {kucni}hehe.ima jos do toga,ali ako budes dolazila,obawezno da se widimo!ljubim te mama za laku noc :-D IMA DA ME ODMAH DISKWALIFIKUJE,XEXE
Last edited by rajouno on Thu Apr 05, 2007 1:14 am, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

HAHA,napisala sam mude,umjesto bude.sorry,nisu perverzne misli... :-D
PER ASPERA AD ASTRA...
perica

Post by perica »

pa,gde si baranko,nema te!?? :)
Locked