LUDA ISPOVEST JEDNOG ROMANTICNOG FANATIKA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

rajouno

Post by rajouno »

ima jedan stefan tamo,to mi je bio d drug,al malo je na svoju ruku..ima probuseno uvo mindjushom u obliku roga,najezenu frizuricu..ma nebitno uostalom!nego jeco je si ti sa vozdovca?
PER ASPERA AD ASTRA...
Fallen
Location: banish from haven,not even good for hell i will lurk in the shadows forever...

pozz..ljudi

Post by Fallen »

ne ja sam sa senjaka.nastavicu pricu uskoro kiss vama devojke :-D
I am the LIGHT...
DREAM is my world...
GOA is my motherland...
PSYCHEDELIC is my religion..
FLYING is my life...
FREEDOM is my way...
LOVE is my food...
ROMANCE is my drink...
Im cursed forever..
Im the unseen...
sandra

Post by sandra »

Druže, izvini, ali ti si takva prženica.
Ne vidim smisao tvojih priča, koje moram priznati deluju neverovatno, "rođače".
Fallen
Location: banish from haven,not even good for hell i will lurk in the shadows forever...

HA HA HA

Post by Fallen »

Hvala sandra.
Ja drugacije ne mogu to da opisem sem onako kako sam to doziveo a tako i pisem.zato se opusti...
I am the LIGHT...
DREAM is my world...
GOA is my motherland...
FLYING is my life...
FREEDOM is my way...
LOVE is my food...
ROMANCE is my drink...
Im cursed forever..
Im the unseen...
Fallen

u stanici...

Post by Fallen »

Tamo me dovode i automatski me spustaju dole u podrum gde su me odveli i prvi put za skank ranije samo ne u celiju nego pred sto gde se vrsi pretres i maltretiranje.Dolazi lik baby face ono mislis ovaj je covek ovaj ce me razumeti.E taj mi je jebo kevu sve ono na kvarnjaka zavlaci kaze:Sta ti je ovo? ja kazem rizle.A sta ce ti rizle da ostris noz?Pa udri.Ja samo gledam u stanicu na stolu i cekam kada ce da zapisti i da kazu nasli smo vutru odvalite ga od zivota.ali nista.bum zvoni meni telefon zove lik da zavrsi vu.javlja se pandur i predstavlja se kao ja.ovaj moj ortak trazi mene i kaze da ga ovaj ne zajebava nego da da mene na fon.pandur kaze da sam ja u wc-u i da on radi?! mamu mu...ali ovaj ortak provali i napusi drotinu ono najgore i prekine fon.nastavljju da me biju i tu ja pucam i trazim advokata i lekara zaleci se na skocne zglobove koje sam povredio pri skoku sa mosta.dolazi pandur u plavim pantalonama i dzemperu i cipelama??!! lekar je uvek u klompama!i kao zavrce mi nogavice baci pogled a ono sine sve nateklo.ali on kao sve je u redu u fazonu tucite ga jos.pa udri...tako malte ne do jutra a onda mi donose papir i govore da potpisem i mogu da idem kuci da se branim sa slobode.na papiru je pisalo:u 2:23min tokom rutinske kontrole na mostarskoj petlji(gazela)osumljiceni se lazno prestavio,opirao hapsenju,pobegao sa lica mesta i pritom izbacio navedene predmete:noz,pistolj i heroin!!!ja nikad nisam probao dop a treba da lezim zbog njega..necu!nisam potpisao pored celonocne torture...kaze neces da potpises na kraju.reko necu imo sam samo noz.aha ajde ides u cz da te karaju pederi.koji crni pederi nije ti ovo Amerika mislim se..dizu me i vode ali me zaustavlja drot.kaze reci picka sam.ja kazem.tako reci iduci put kad te zaustave kolege reci picka sam imam noz nemoj da me hapsite plasim se da me neko ne napadne i nece te niko uhapsiti a ne da bezis da skaces sa mosta da pogines.ja reko vazi imacu to na umu.dovode ne ispred supa i kako sam izasao tako me pustaju dijazepami i tako padam niz stepenice od bolova.kaze pandur bezi kuci nekoj da ispadne da smo te mi gurnuli sa mostara.ha mamu im..ja odem uzmem 6paketa iz zbuna pa pali gajbi.nedelju dana nisam mogao da hodam ali je sve proslo.opasni su nema sta...
I am the LIGHT...
DREAM is my world...
GOA is my motherland...
FLYING is my life...
FREEDOM is my way...
LOVE is my food...
ROMANCE is my drink...
Im cursed forever..
Im the unseen...
Fallen

Re: LUDA ISPOVEST JEDNOG ROMANTICNOG FANATIKA

Post by Fallen »

e mogu da samo kazem da sam se iskulirao do jaja.jeb*s gudru i ta sra**a. nadam se da su uspeli da se skinu svi koji su bili na prokletom horsu.ja ga jos uvek nisam ni probao i necu.moj najveci neprijatelj speed je pobedjen skroz.jaci sam i nebih ga uzeo vise u zivotu.a shurio sam se bruka. bas bruka.duvam i uzmem neki ex ponekad.ali zato i treniram kao konj.kupio sam teretanu kuci.vratio skoro sve dugove i preselio se da zivim sam.razmisljo sam.....unistavali smo sebe,ali mi nije zao,zao mi je moje majke i bake.volim ih a ponasao sam se kao kreten.nikada necu zaboraviti sram i lice moje majke ujutru kada mi udje u sobu a ja na 5-ici speeda bez sna.crn i jadan.to je takvo zlo.volim vas sve(pametne) a ostale podrzavam u borbi
I am the LIGHT...
DREAM is my world...
GOA is my motherland...
FLYING is my life...
FREEDOM is my way...
LOVE is my food...
ROMANCE is my drink...
Im cursed forever..
Im the unseen...
Boban

Post by Boban »

Hvala covece.Zanima me zasto niko nije napisao nesto za komentar coveku?
Modesty

Post by Modesty »

A šta da mu kažem BOBANE??? Šta......priča o lakim i teškim drogama ili neka druga...nemam ni snage ni volje ako mu nije jasno posle svih sranja koje je prošao,neću ga ni ja prosvijetlit.
Boban

Post by Boban »

znam mod a tolike si pokusala...i neke uspela...zasto ne i njega?? Bog ljubi sve ljude jednako...
Modesty

Post by Modesty »

Ljubim i ja ali više nisam u situaciji da se toliko investiram u druge....sad sam sebi potrebna.
Post Reply