Ibogain+Heroin=?
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
ajde smanji dramu majke ti...da si ista mislila, ne bi ti ni palo na pamet da postavljas tako glupo pitanje...poenta ovog sajta nije da se trazi moralna podrska u nastavljanju gudriranja ili da se dijele sugestije u cilju poboljsanja kvaliteta istog...ova ekipa ti sigurno nece pomoci savjetima tipa kako da se bolje odvalis...a ti umesto sto trosis energiju na patetiku, bolje se presaberi i to sto prije...
Nisi u pravu,ne mozesh tako da prichash,...Kakav si savet trazila,kakvu pomoc?Kako da se izgudrirash?Ma zeno necemo ti o tome pisati i prekini sa tim sranjima,bacaj tu gudru!!!Ovo nije odbacivanje tebe,ako ne vidish da smo svi zabrinuti i da necemo da ti pomazemo u tvom drogiranju,onda bolje da cutim,ocigledno ne vidish kome je ovde do koga stalo!!!
Dodji sebi,niko ti nishta loshe nije rekao,samo da OSTAVISH TO DJUBRE
Odbacujesh pomoc i prihvatash se gudre,...prijatelji,ljudi zdravog razuma ti nece pomoci u drogiranju...znash i sama ko pomaze u drogiranju...
Dodji sebi,niko ti nishta loshe nije rekao,samo da OSTAVISH TO DJUBRE

Mislio sam da je poenta ovog sajta u pomoci, generalno!
Ako se neko radi, i to zeli da nastavi da radi, ne vidim ni najmanji razlog zasto mu se ne bi pomoglo da ucini sto manju stetu.
Serete na kvadrat! A najtragicnije mi je to sto "pola" vas Majki Tereza, ni pomirisalo dop nije.
Iskreno mi je zao, sto ne znam nista o Ibogainu, kao ni kombinaciji sa dopom. Dop bi valjda trebalo da ti bude dovoljan? Ne znam cemu mixanje?
Ako se neko radi, i to zeli da nastavi da radi, ne vidim ni najmanji razlog zasto mu se ne bi pomoglo da ucini sto manju stetu.
Serete na kvadrat! A najtragicnije mi je to sto "pola" vas Majki Tereza, ni pomirisalo dop nije.
Iskreno mi je zao, sto ne znam nista o Ibogainu, kao ni kombinaciji sa dopom. Dop bi valjda trebalo da ti bude dovoljan? Ne znam cemu mixanje?
- Zona Sumraka
Heh blago svima nama ovde nikad dop nismo okusili hahahhahahahhahahhaahhahahhahaah dosli smo ovde da podjebavamo vas mangupe koji ste ga okusili,radite se ljudi to je superiska iako ga nisam okusila ali kazem onako cula sam na ulici da je super stvar....a poenta jeste pomoc ali ne u podrzavanju narkomanije.....uzas...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Jedini razlog zašto sam ovde je to da nekom dam podršku, savet, toplu reč, šta je već kome potrebno, ako mogu i ako me neko pita...ali samo u pravcu skidanja i ostavljanja droge. A da nekom objašnjavam kako može bolje da se uradi i takve stvari, pa bio bih potpuni kreten i obično govno, baš kao što sam i bio pre. Pa da li vi znate koja je svrha postojanja ovog foruma? Ili da diskutujemo i o tome???
zar ste svi zaboravili kako ste nekada razmišljali?
kako smo nekada razmišljali i o čemu smo samo mislili?
i da ne postoji ništa što neko može da uradi i kaže, a da ti ne uradiš ono što želiš.
slažem se da ovo nije mesto za savete ove vrste, ali (nadam se) da nije, ni najmanje, mesto za napad na nas onakve kakvi smo nekada bili.
najteže je suočiti sa samim sobom...
RESPECT ZA SVE!
m
kako smo nekada razmišljali i o čemu smo samo mislili?
i da ne postoji ništa što neko može da uradi i kaže, a da ti ne uradiš ono što želiš.
slažem se da ovo nije mesto za savete ove vrste, ali (nadam se) da nije, ni najmanje, mesto za napad na nas onakve kakvi smo nekada bili.
najteže je suočiti sa samim sobom...
RESPECT ZA SVE!
m
Ja se iskreno nadam da je ovo napisano sarkastično... jer ja ne vidim da je kušanje heroina nešto s čim se neko može ponositi.maslačak wrote:svaka čast svima koji su ga "okusili" i time se ponose kao NEKY!
Iskreno, meni je osoba koje se tim iskustvom ponose žao, jer vjerovatno nisu uspjeli ostvariti nešto u životu, a na šta bi mogli biti ponosni.