Sta da radim?
izgleda da te nisam too mcuh utjesila zadnjom izjavom, sorry, no nisam tako mislila i htjela sam reci da je to sitnica i manja glupsot da bi ga stavili unutra.Sorryyyy 

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Pozdrav!
Možda nisam pažljivo pratio,ali nigdje nespomenuste advokata.
Ako imate nešto keša to bi vam bilo najpametnije.
Jer to su profesionalci a svi su uvezani u neku mrežu(to j....o sudstvo).
Ja sam imao jedan stravičan pad na grani.
I to nas je bilo 3 u automobilu koji je registrovan na neku babu(da neduljim ali vidjelo se s kilometra da je muljavina teška,koji nam je
specijalno dodjelio "Dr. Džemiđić".Samo za tu operaciju.
E ja sam dobio direktivu da uzmem sve na sebe.(na moju veliku sreću našli su samo jedan mali dio pošiljke,uuuuuhhhhhh,a i to bi bilo dovoljno da neko dobije cenera)
I ništa,izjava,marica,stanica,istraga i sud.
No lik mi je sastavio tekst i koreografiju kao za pozorište od riječi do riječi.
Dobio sam novčanu kaznu i malo uvijeta.
Jedina nus pojava je ta što kad sad prelazim granu strče se ko hijene na
Rezime,ako mislite da je neophodno angažirajte advokata
Možda nisam pažljivo pratio,ali nigdje nespomenuste advokata.
Ako imate nešto keša to bi vam bilo najpametnije.
Jer to su profesionalci a svi su uvezani u neku mrežu(to j....o sudstvo).
Ja sam imao jedan stravičan pad na grani.
I to nas je bilo 3 u automobilu koji je registrovan na neku babu(da neduljim ali vidjelo se s kilometra da je muljavina teška,koji nam je
specijalno dodjelio "Dr. Džemiđić".Samo za tu operaciju.
E ja sam dobio direktivu da uzmem sve na sebe.(na moju veliku sreću našli su samo jedan mali dio pošiljke,uuuuuhhhhhh,a i to bi bilo dovoljno da neko dobije cenera)
I ništa,izjava,marica,stanica,istraga i sud.
No lik mi je sastavio tekst i koreografiju kao za pozorište od riječi do riječi.
Dobio sam novčanu kaznu i malo uvijeta.
Jedina nus pojava je ta što kad sad prelazim granu strče se ko hijene na
Rezime,ako mislite da je neophodno angažirajte advokata
Bez potpisa