Pitanje...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

zvrky

Post by zvrky »

Ma nemam ja nista protiv ,neka pita covek nego cudno mi da pored strucnjaka i zene koja se time bavi godinama on ne zna takve stvari,a pritom i poslovno saradjuju pa predpostavljam da je opet narkomanija u pitanju...cudno...morao bi takve stvari da zna.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
suki.ba

Post by suki.ba »

hehehe ma ne kontate... znam ja dosta tih izraza i pitao sam sanelu i ona me uputila pravo.... nego sam htjeo malo vise da se ukljucim u raspravu na ovom forumu...
sanela

Post by sanela »

Evo da se i ja officially javim na ovu temu :)
Prvo, dobrodošlica Sukiju, mom kolegi.
Kao što vam je suki već rekao, temu je postavio da bi se malo aktivbnije uključio u diskusije na forumu, ali iako ja znam dosta izraza koji se koriste u žargonu, mislim da ih vi znate puuuno više, pa da možete biti od pomoći.

A mislim da kada roditelji ili bilo ko dođe na forum, mogu saznati na ovoj temi neke izraze koji im uopće nisu zvučali sumnjivo...

E sad bih vas zamolila da napišete još koji izraz... a i ja ću dodati neke kojih sam se sad sjetila:

furanje, sređivanje, fiksanje - injiciranje
bobe, bombone - ecstasy
bijelo - kokain

Vidjela sam na forumu izraz ter (čini mi se), jel to jedinicia mjere? :) od kvoter? koliko je to?
Fanatik

Post by Fanatik »

Pa moj Suki ja skontam sve Sarajlije na ovom svijetu.I ja sam Sarajlija mrtvi pa tako da mi je drago da je jos jedan nas dragi sugrađanin sa nama.
Ja ti necu nista reci o tim zargonima ovako preko neta, ali ako hoces IN LIVE nema problema samo reci.HEHHEH.
Ujedno Suki nadam se da cemo nekad popiti kafu. :D
Jeca

Post by Jeca »

Pozdrav i dobrodoslica sukiu :D

Ter=kvoter=cetvrtina grama
O Kako je lepo ponovo biti STR8
suki.ba

Post by suki.ba »

Jeca wrote:Pozdrav i dobrodoslica sukiu :D

Ter=kvoter=cetvrtina grama
hvala jaci !!! :oops:
Post Reply