DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
rajouno

Post by rajouno »

e sad cu zbog one kutije leksa da najebem,provalila keva,danas sam s posla morala u hitnu da primim infuziju,jer sam teturala i zaplitala jezikom..pao pritisak,kutija leksa od 6mg,2 bendzosa,diazepana od 5...ja kao htjela da se opustim,il da umrem.haha.evo mi je majka kuku meni.... :oops:
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

:-D nemoj bre toliko sedativa da pijes,kopas trazis nesto sto ce zameniti heroin....nece ga nista zameniti veruj mi samo se teturas bezveze posle se osecas ko govno...pokusaj to da smanjih na neku normalu za pocetak,kiss
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
rajouno

Post by rajouno »

ma,nije mi to praksa,samo malo se zeznuh u koracima...kao po obicaju,cCc..e inace ja sam djavolicina frendica pa ti ostatak pisem ja!znam je jos od sedmog osnovne ili tacnije od 97. e kako smo tada bile sportski raspolozene..ona je uvijek bila ona za nesto ekstravagantno a ja sam tada bila sto se kaze na direktnojh liniji sa devicom Marijom..eee...c`est la vie!dosta toga smo prosle zajedno,ali ja sam uvijek bila slabic za neke stvari,mada ne smatram to kukaviclukom jer imam energiju stvaraoca u sebi,pa ne zelim da provodim dana u zemlji iskrivljenih snova...gledam evo moju djavolicu i znam da joj treba vremena i bice opet ona opet muskih srca lomilica,e vrtz,vrtz...pisacu vam ja opet! cmoket.inace ja sam MISS*CRAZY* :axe:
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

zvrx,nemoj da se ljutish ,ali taj dechko shto te je upropastio,moze samo da te muci i dalje...da te podsjeca,zar ako te toliko voli nije smogao snage da se sredi zbog tebe,zbog ljubavi-pa ona je najjac.kako ga nije sramota koliko ti hrabrosti imas ,a stvari on je jedan obican slabic.imala sam ja jednog takvog pored sebe,doveo me do dna-i nemoj da ga zalis,svoj zivot u svoje ruke,i medju zdrave ljude..pa makar budi sama neko vrijeme :?:
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Heh ako me voli.....nema tu voli,ne voli...ljubav? Sve pada na kolena pred heroinom mislim da ti je to jasno,a svoj sam zivot uzela u svoje ruke pa cemo da vidimo gde ce me te ruke odvesti :D i da... naravno da se necu ljutiti. Sramota? Sta to bese? hehehehhehehe znas i sama kako to ide,nema sramote,nema ponosa....cmokic
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
marko PSY

hvala

Post by marko PSY »

Hvala ti na onom pm-u od juce!Ono izdrzao sam uz kevinu pomoc jer mi razgovor sa njom pomogao vise nego sto bi bilo koje drugo resenje moglo pomoci!!!
Kako je na sljaci?
Pozdrav!!!
rajouno

Post by rajouno »

evo sad dodjoh uz naseh big city-ja,dosao mi onaj "drug",pa smo pili cijedjenu narandzu...heh.na poslu mi danas za divno cudo nije bilo dosadno,al sAD kad sam usla na vrata,keva bolesna ima snage da mi zaviruje u zenice,i gleda dal sam pila tablete...alkohol mi je strogo zabranjen(a ja bila udarila po vodki),jednom sam zamalo umrla od leksa,kao nista me ne radi-pa pljes kutiju!ali to je sve iza mene...stegli su me,izludjuje me to,ne smijem da mrdam nidje ,osim snjima.postali su uhode,paranoici-zovu na posao 5 puta,cekaju me ranije-ako odem do prodavnice da ide neko samnom...poludecu!mada u neku ruku,mozda me i spasu,jer ovi klosari vrebaju svuda...od muke nisam mogla da sjedim tamo i dea slusam vise pricu,pa sam vecerala u sobi! :evil: jao,slusaj bombu da vas malo razveselim-ovaj decko s kojim se vidjam je ozbiljan,i tako to...a ima jedan opasan tip ,skorpija,sav pozeljan...i tako ponekad se dopisujemo...i nocas ulazimo ja i ovaj moj dragi u lokal,kad ja fiksiram njegov pogled iz mraka...tel mi je bio kod dragog jer mi je podesavao parametre...
Last edited by rajouno on Wed Jul 04, 2007 2:29 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

ja se kao malo smekam sa ovim..kad moj dragi,cima me za ruku i pokazuje da mi je stigla poruka u kojoj pise:kako bih te...jbt,haha ovaj zelen,kipi-a zgodni ne zna da je njemu poslao poruku-komedija ziva!kupila sam lepu rolkicu,i kao malo sam se razveselila,moram sad da se spremam za posao,i da previjem ranu.u ponedeljak imam svedocenje,za gudru-pali smo ja i biwshi-biwshi u oktobru,i tek sad mu je sudjenje...mene su pustili uz neke ucjene,kreteni.uspjela sam da mu skinem sve tacke optuznice,osim posredovanje-rizikovala sam!sve vas voli i ljubi beba!laku noc :wink:
Last edited by rajouno on Wed Jul 04, 2007 2:30 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

utala sam pola sata ranije,da bih popila kafu sa sanelom ,jer pretpostavljam da je ona jedima tu i sve nas gleda-kao biggy(big brother)eto,ljudi DOBRO JUTO VAM ZELIM,SANELA TE BI POSEBNO...haha.nesto sam se puno raspisala u zadnje vrijeme,i prija mi i bash me bliga sto mi ne odgovalate :-D odoh da se spremam-kisss kitty PDT_Love_14
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

:?:
Last edited by rajouno on Fri Sep 21, 2007 11:18 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
Locked