Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
E Sunrise, anci je u pravu...a sto se tice tih flastera za kontracepciju...nek' ti ne pada na pamet to da uzimas ba...ovdje su ih obustavili, posto je ustanovljeno da su prouzrokovali srcane kod mase djevojaka...
Koristi kondom jebo te, to te ne deblja...
s kondomom sam se jednom opekla ni ne znajuci. puko je a ja nemam pojma kako ostala trudna taman na pocetku met terapije. Jebi ga, zbog toga sam pocela s pillama, nekako mi mirna glava, znam da ih pijem i da ne mogu zatrudniti.
Doktorica me malo smirila. Kaze da je mom tijelu sad dobro, bez droga i bez stresa i da sam zadovoljna i smirena te i ono, po prvi put nakon masu godina uziva. Kaze da ne zna gdje su te like otisle i da sam perfekta kakva jesam. Moram okrenuti svoju prehranu, kad bi samo uspjela moje gluposti zamijeniti vockama i malo zdravijim stvarima bila bi ok. Ma znam da cu doci na svoje i sve to, no opet kad odem u apoteku i stanem na onu vagu srce me strefi kad cujem koliko imam.
Poslusat cu vas
I naci cu neke druge pille jos ovaj mjesec
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
ma pusti ti to ba...kondom glavu cuva
e a fakat...cula sam da su poceli da proizvode kontraceptivne pilule za muskarce...eto imas jos jednu varijantu...nek' se on deblja...
sta znate o flasterima? su oni ok? jedna zena mi je rekla da su njene kcerke isto imale bad iskustvo sa pillom a sad koriste flaster i zadovoljne su
Znate sta o njima ako su ok ili isto sranje?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
pa rekoh ti vizavi tih flastera....super je bilo dok na tv-u nisu pocele reklame tipa...
"If you have suffered a heart attack and used contraceptive patches blabla call law firm brown & croupen"... ili nesto u tom fazonu...ma nemoj bit' luda to da koristis...
bila sam kod doktora i htjela promjeniti tablete i sestra mi govori da ako to hocu moram napraviti na prvom danu periode a ja bila na zadnjem danu pauziranja. Moja prehrana je u medjuvremenu postala jos oskudnija, ne mogu vam niti reci sta zapravo jedem jer cete poceti skakati na mene , no strah me da sam se jos udebljala mada mi david kaze da sam spala s kilama. Uzas! Kako se covjek moze debljati ako jede samo salatu i pola panina???
Nikad nisam nikakve pilseve ili kure uzimala za dijetu osim sto sam nedavno neki caj kupila. No, upravo sam nesto narucila, neka kura, sve biljno, garancija je u prvi tjedan izgubiti 3kg a poslije po 2kg tjedno. Ja sam narucila kuru za dva mjeseca, znaci trebala bi izgubiti od 8-13kg. ima i garancija da ako ne sljaka vrati im se sta ti je ostalo i dobis lovu nazad. Ima i stranica http://www.detoxykall.com
hey sun vjerojatno bi više izgubila da se pravilnije hraniš. ja se moram pohvaliti da sam izgubila 5 kila i jedem super...5 obroka dnevno, doručak, ručak, večera i po potrebi dva međuobroka, dnevno između 1200 i 1500 kalorija, nisam gladna i gubim 1 kilu tjedno i meni super. najvažnije mi je da se zdravo hranim i da se ne prejedam moja doktorica je oduševljena koliko sam se promijenila u zadnjih mjesec dana, koža mi blista, sve akne i crvenilo se povuklo i imam suplo više energije. tako da zasad kod mene sve super
drž se sun i sretno s tom kurom (iako moja dosadašnja iskustva s time nisu nešto najbolja, ali nekim ljudima djeluju).
i ja ponekad povratim na silu,kad se prejedem pa me uhvati griza savjesti...inace mrsava sam,ne znam koji mi je k.grize me savjest kad se prejedem-al to radim s apetitom,trpam sve i svasta onoga cega se suzdrzavam-er znam da cu povratiti...cini mi se da kontrolisem to..nije cesto.puno srece celestina i hihi!ljubac