Da, upravu si ako hoces reci da nema smisla uopce krenuti u to...
ALI MISLIM DA DA SE NITKO NE POCNE DROGIRATI SA CILJEM DA BUDE OVISNIK, DA IMA KRIZE, DA KRADE RODITELJIMA ZA PAR GRAMA itd...

nitko nije toliko g***
svi krenu ili za drustvom ili iz zelje za nekim eskapionizmom ili sta ja znam...shvacas?
cinjenica da je zabranjeno cini cielu stvar, zabavnom, zanimljom novim u pocetku...a onda puf! i trebam jos i ovisna sam i zna se...
mislim stvarno...
mislim da nitko ne misli da je napravio izvrsnu stvar sta se poceo fiksat, ali sta je tu je...
cijela stvar je u tome da je tesko prestat...
isto tako je problem drustva, jer te sve frendice odbace jer si doperica, pa ostanes u drustvu koje podrzava tvoju ovisnost...
i pitanje je koliko jako zaista zelis prestat...nakon nekog vremena povjerujes da si jedino kad imas par grama sretna i sigurna i svejedno ti je dal si voljena...
na kraju pomislis zasto bi prestala, samo zato sta svi drugi tako kazu...
i za koga cu prestat, da li me jos uvijek netko voli???
VJERUJEM DA JE PUT ODVAKAVANJA U LJUBAVI PREMA SEBI, DA MORAS SEBE VOLJETI I ZATO PRESTATI!
ali pitanje je također: da li ti sebe volis?
SAMO JE JEDNA OSOBA UZ MENE OD TRENUTKA OD KAD SAM SE RODILA I BIT CE UZ MENE DO TRENUTKA MOJE SMRTI-ta osoba sam ja sama...
ipak za sebe voljeti se potrebno odluciti, a da bi se to uspijelo treba odbaciti kritiku drustva i odbacivanje okoline i ljude koji te podrzavaju u ovisnosti i okrenuti se SEBI samoj...
-------------------------------------------------------
ali, to sam samo ja mozda grijesim...