Nasa draga kafica!!!!
Moderator: sanela
Hej, Zvrks jel to znaci da si se upustila u onaj novi job? Naja, meni i malo nedostaju tvoji postovi, no, nije bed, kuzim i ja imam svoje faze kad samo citam ili cak ni to
Luna, htjela sam te pitati sta ima s Vodolijom? Zasto je nema ovdje?
Mona, nice to see you
Luna, htjela sam te pitati sta ima s Vodolijom? Zasto je nema ovdje?
Mona, nice to see you
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
ma moja sunrise upustila sam se u dva posla uporedo ne mogu da postignem sve,ovo sto radim preko neta oduzima mi mnogo vremena,a i majce treba doneti,odneti,uraditi itd i onda ne stizem da kuckam mnogo ,neispavana sam najstrasnije ,no nema veze toliko sam dugo bila bez nekih preteranih obaveza ,a sad ne mogu za svoju dusu da nadjem koji sat za uzivanje ali ni to nema veze jer ja volim internet i volim ovaj forum i uvek sam tu pa cak i kad ne ostavim nikakav komentar to je samo zato sto nemam vremena evo sad je 7:20h ujutru kod mene i tek sam sad zavrsila sa poslom i sva sam srecna reko idem malo na moju narkomaniju ba da vidim jesu mi svi ok
vidim ti si se upustila u onu temu o ishrani hehehhehehhe nemoj da zezas ja mislim da si ti skroz ok,one devojke imaju problem ali ti ga nemas,jedi bre normalno ko sav normalan svet
(hm...jel mi spadamo u normalan svet hahahahhaah) ajde pozdravljam vas i kuckamo se bivu sad malo aktivnija posto sam konacno zavrsila ovaj mega posao,bas sam bila kratka sa vremenom cmokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,inace sam super jedino sto mi nedostaje to je malo sna
ali...hehehehe dosta sam ja spavala otiso mi zivot u snu hehehhehhehhehe zezam se ja malo ajde cmokaaaaaaaa pozdrav svima

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Hej, Zvrks, uljepsala si mi dan s lijepim novostima. Drago mi je sto radis i sto si sva u tome i vidim da si dobre volje sto je najbitnije. Jebiga na onoj temi sam jer sam trenutno u tom problemu, znas i sama kako je kad si cijeli zivot mrsavica i odjednom se sve popunilo na tvome tijelu.No, isto tako znam da me to previse opterecuje i da nije tako tragicno kao sto ja to dozivljavam al eto, da i ja kukam malo ne samo ti.......
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Samo ti kukaj sunrise hehhehehhee ne smeta, ja sam moje kredite ispucala sto se kukanja tice
mislim da necu vise uplacivati dodatne casove kukanja hehehhehehehehehe sad si ti na redu pa makar to bilo i vezano za ishranu
samo da si ti ok po pitanju onog pravog sto te muci sve ostalo ce doci samo p osebi kao sto vidis i sama sve tece svojim tokom,jedno po jedno resavas drugacije ne moze,cmokaaa i sto kaze Jose neka ljulja sta ima veze 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Prvo da se pohvalim malo pa cu vec kasnije opet po starom kukati. Uspjela sam realizirati neke stvari vezane za job. Pricala sam vam da zelim raditi i slanje novca u druge zemlje. Nesto kao WsternUnion ali na kraju nisam s njima napravila ugovor nego sa firmom koja se zove Travelex, tako nekako, sjediste je u Londonu. Jucer je ugovor potpisan, ugovor velik kao knjiga, hehe, imala sam trening odnosno ucenje transfera, danas david i eto, poceli smo. Mogucnost zarade je dosta dobra a ja racunam da ce za koji mjesec biti jedna dobra plata ciste zarade. Znam da ce ici jer ovdje ima puno svakakvih nacija i normalno je da se salju pare, neke zemlje vise neke manje.
I, druga stvar, nakon provale, sam konacno nasla dobro Osiguranje, odnosno dobru kucu koja mi daje potpuno i sva moguca osiguranja bez zajebanih uvjeta i u najgorem slucaju prolazim sa 20000E kesa.
Sad mi je mirna glava, nek provaljuju, nek odnose. Lova koju trebam platiti je sasvim ok. Do tog tipa sam dosla preko svoje konkurecije. Jedan tip, egipcanin ima isto Net Shop 50m od mene i oni su takva nacija da pomazu i guraju jedni druge. Obecao mi je pomoci i stvarno poslao mi tipa i dobila sam jos 35% popusta. Tip mi je dao zicer ponudu i ugovor, stvarno sam zadovoljna. Sad cu jos i stan osigurati i zivotno osiguranje napraviti. Samo ne znam kome da ostane lova ako riknem?
Sve u svemu, dobar start Nove Godine.
u zadnje vrijeme imam tako lijepe snove sto me potpuno iznenadjuje. Predivne snove s morem, kupanjem, bojama, pejzazima i velikim osjecajima srece i zadovoljstva. A, da i dop sanjam. Sanjam cesto da imam neke bijesne kolicine dopa pa si mislim koliko bi trebala cekati dok ga ne uzmem, pa kad sam kao zadnji ut uzela sub i tako. Ali ni jednom se u snu nisam odlucila uzeti dop, nekako sam se uspjela odgovoriti jer znam da ce mi to sve poremetiti i onda razmisljam o drugoj slociji a to je sta da napravim s dopom. Da li da ga prodam ili da ga ostavim negdje, da ga zakopam ili sta s njime? hehe
Prosli tjedan kad sam bila kod doktorice uzela mi je test i poslala u laboratorij sto me iznenadilo jer inace to ne rade. No, neka je to napravila jer ce mi se s rezultatom mozda poboljsati situacija pa necu morati svako jutro u apoteku nego cu ga imati za par dana sa sobom. razmisljala sam da li da vec pocnem sa smanjivanjem doze ali cu ovaj mjesec ostati na istoj dozi pa cu iduci mjesec smanjiti 2mg
I, druga stvar, nakon provale, sam konacno nasla dobro Osiguranje, odnosno dobru kucu koja mi daje potpuno i sva moguca osiguranja bez zajebanih uvjeta i u najgorem slucaju prolazim sa 20000E kesa.

Sve u svemu, dobar start Nove Godine.
u zadnje vrijeme imam tako lijepe snove sto me potpuno iznenadjuje. Predivne snove s morem, kupanjem, bojama, pejzazima i velikim osjecajima srece i zadovoljstva. A, da i dop sanjam. Sanjam cesto da imam neke bijesne kolicine dopa pa si mislim koliko bi trebala cekati dok ga ne uzmem, pa kad sam kao zadnji ut uzela sub i tako. Ali ni jednom se u snu nisam odlucila uzeti dop, nekako sam se uspjela odgovoriti jer znam da ce mi to sve poremetiti i onda razmisljam o drugoj slociji a to je sta da napravim s dopom. Da li da ga prodam ili da ga ostavim negdje, da ga zakopam ili sta s njime? hehe
Prosli tjedan kad sam bila kod doktorice uzela mi je test i poslala u laboratorij sto me iznenadilo jer inace to ne rade. No, neka je to napravila jer ce mi se s rezultatom mozda poboljsati situacija pa necu morati svako jutro u apoteku nego cu ga imati za par dana sa sobom. razmisljala sam da li da vec pocnem sa smanjivanjem doze ali cu ovaj mjesec ostati na istoj dozi pa cu iduci mjesec smanjiti 2mg
Sanela mi nikako nije jasna?!Zašto nije dala svoj komentar na to što zaključava temu!
Sanela, dogovor je bio argumentovano postavljati pitanja, zar ne? Za svaku svoju reč iznetu imam dokaz, što znači da nikoga neargumentovano nisam ni za šta optužila, a mislim da je tvoja dužnost kao moderatora da daš komentar ako imaš lično mišljenje, a očigledno je da ga imaš čim zaključavaš temu!
Post editovao Administrator.
Sanela, dogovor je bio argumentovano postavljati pitanja, zar ne? Za svaku svoju reč iznetu imam dokaz, što znači da nikoga neargumentovano nisam ni za šta optužila, a mislim da je tvoja dužnost kao moderatora da daš komentar ako imaš lično mišljenje, a očigledno je da ga imaš čim zaključavaš temu!
Post editovao Administrator.
Ja sam svoje mišljenje o komuni Crna reka davno rekla na temi koja je sada zaključana. Koliko sam mogla primijetiti i ti si imala i više nego dovoljno i mjesta i prostora da kažeš svoje mišljenje. Također sam primijetila da su i drugi ljudi rekli svoje viđenje komune.star wrote:Sanela mi nikako nije jasna?!Zašto nije dala svoj komentar na to što zaključava temu!
Nastavak diskusije bi se svodio na ponavljanje već napisanog, te stoga ne vidim dalju svrhu ove teme.
I nemam namjeru dalje diskutovati na temu Crne reke. A tvoji komentari (i ne samo tvoji) koji budu u stilu
(bez obzira da li se odnose na popa Baneta ili bilo koga drugog) će biti obrisani.Sunrise, dop pošalji popu da bi poboljšao statistiku izlečenih na 100%!
Reč je bila o snu i o neodlučnosti Sunrise šta će sa heroinom (u snu)! Komentar na komunu si dala, ali ne i na metode! Pobogu, znači da svako može otvoriti nešto slično, nazvati to lečenjem i mi ga trebamo podržati!? Čovek se igra ljudskim zdravljem, no u Srbiji je ionako sve moguće!
Nego, šta je ovo ljudi s vremenom? Da li ima i među vama metereopata kao što sam ja? Kako je u Beču? Da li vam smeta nedostatak prave zime?
Nego, šta je ovo ljudi s vremenom? Da li ima i među vama metereopata kao što sam ja? Kako je u Beču? Da li vam smeta nedostatak prave zime?