izvinjavam se i ispravljam
Draga Sanela
Nesto kao droga
Moderator: sanela
Dragi moji želim vam Sretnu Novu godinu i neka vam se ostvare sve što želite. A ja vam želim godinu punu sreće, veselja, smijeha i ljubavi.
nisam pisala ovih dana iz jednostavnog razloga što sam se previše zabavljala. i sad malo patim jer me grlo boli hehe, jedva pričam. jela sam od svega pomalo, ali se nisam prežderavala. što je dobro, a ionako sam većinu toga potrošila koliko sam plesala od petka do nedelje
danas sam na kiselim čorbama i salati od kiselog kupusa jer mi se traži kiselo. nešto me temperatura hvata. nadam se da ću sutra biti bolje, pa da nastavim sa svojom prehranom.
inače sanela, hvala na onoj stranici. tamo se spominje i mantignoc dijeta, odnosno način prehrane koji bi ja definitivno preporučila. moja kolegica se takoreći topi preda mnom, a jede tri puta dnevno uz međuobroke. samo je se treba pridržavati. stvar je u nemiksanju nekih namirnica, a dobro je to da su dostupne sve namirnice osim krumpira i proizvoda od bijelog brašna. sve integralno može, samo u normalnim količinama. i ja razmišljam da krenem s tom dijetom, samo se psihički pripremam. ako hoćete detaljnije imam ja nešto doma, pa mi pošaljite pm.
također hihi počela sam pisati na jednom američkom forumu gdje ljudi nastoje izgubiti kilažu i stvaaaaaarno su puni podrške i uz tebe su 100%. ako znaš engleski javi pa ću ti dati link.
eto toliko od mene
pusa vam svima
nisam pisala ovih dana iz jednostavnog razloga što sam se previše zabavljala. i sad malo patim jer me grlo boli hehe, jedva pričam. jela sam od svega pomalo, ali se nisam prežderavala. što je dobro, a ionako sam većinu toga potrošila koliko sam plesala od petka do nedelje

danas sam na kiselim čorbama i salati od kiselog kupusa jer mi se traži kiselo. nešto me temperatura hvata. nadam se da ću sutra biti bolje, pa da nastavim sa svojom prehranom.
inače sanela, hvala na onoj stranici. tamo se spominje i mantignoc dijeta, odnosno način prehrane koji bi ja definitivno preporučila. moja kolegica se takoreći topi preda mnom, a jede tri puta dnevno uz međuobroke. samo je se treba pridržavati. stvar je u nemiksanju nekih namirnica, a dobro je to da su dostupne sve namirnice osim krumpira i proizvoda od bijelog brašna. sve integralno može, samo u normalnim količinama. i ja razmišljam da krenem s tom dijetom, samo se psihički pripremam. ako hoćete detaljnije imam ja nešto doma, pa mi pošaljite pm.
također hihi počela sam pisati na jednom američkom forumu gdje ljudi nastoje izgubiti kilažu i stvaaaaaarno su puni podrške i uz tebe su 100%. ako znaš engleski javi pa ću ti dati link.
eto toliko od mene

pusa vam svima
Ja sam nesto malo i smrsavila, mada ja nema te napade prejedanja, moj zeludac je mali pa me i jedna casa soka ili caja zasiti
ajde nabaci meni link, ja znam engleski
nego, kad bi bas htjela neku dijetu raditi ne vjerujem da mogu jer ja nemam kad kuhati, ja mozda jednom tjedno kuham ili ajdde dva put tjedno, tako da ja idem po svome, jebeni cajevi, sad imam dvije vrste caja, malo vise tekucine i ne jesti navecer i to je to
ajde nabaci meni link, ja znam engleski
nego, kad bi bas htjela neku dijetu raditi ne vjerujem da mogu jer ja nemam kad kuhati, ja mozda jednom tjedno kuham ili ajdde dva put tjedno, tako da ja idem po svome, jebeni cajevi, sad imam dvije vrste caja, malo vise tekucine i ne jesti navecer i to je to
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Hej Sanela
Bas sam bila tamo i svidja mi se ona UN dijeta, nekako mi je najlaksa a i bas cu se potruditii i svako vecer pripremiti obroke za iduci dan.
Za sutra vec imam menu a i sutra cu se posvetiti detaljnom citanju stranice i recepta i svega ostalog
Spasila si me zeno
Bas sam sretna
Hvala ti puno puno
Cmoka velika iz Beca
Bas sam bila tamo i svidja mi se ona UN dijeta, nekako mi je najlaksa a i bas cu se potruditii i svako vecer pripremiti obroke za iduci dan.
Za sutra vec imam menu a i sutra cu se posvetiti detaljnom citanju stranice i recepta i svega ostalog
Spasila si me zeno
Bas sam sretna
Hvala ti puno puno
Cmoka velika iz Beca
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
ciao hihi baš mi je drago da si happy
samo tako i ostani. mi to možemo. ja sam skinula dosta recepata s one coolinarke pa ću probati nesto od toga i skuhati. dobra stvar je što za sve napišu vrijednost namirnica, kalorije i slično.
a sad evo vam link: http://weight-loss.fitness.com/
tamo možete i svoj dnevnik otvoriti i svašta nešto
uživajte u prekrasnom danu

a sad evo vam link: http://weight-loss.fitness.com/
tamo možete i svoj dnevnik otvoriti i svašta nešto

uživajte u prekrasnom danu

Jos jednu stvar sam jutros shvatila no prije toga da vam kazem sta mi se desilo prije par dana.Ja sam uvijek bila turbo mrsavica, ustvari normalna ali mrsava, na 1,70 sam imala 55kg, tako nekako. Jedan dan ja u ducanu na kasi i tamo radi jedna nasa zena, mislim da je iz Bosne, nije ni bitno. I ja joj platim i ona meni kaze "jel se veselis necemu? jel ocekujes nesto?". Ja si mislim da bi jackpot bio dobar al joj kazem ne. Ona meni "pa tako ti se lice popunilo pa reko da nije dijete na putu?". Kazem ja da ne, od lijekova se udebljala a ona mene pita da nisu pille. Ja stvarno tek od 8 mjeseca sam pocela koristiti pille i od tad jesam dobila 10 kila i jutros citam onaj papiric u kutiji gdje jasno pise da se od njih deblja i to dosta. Pa, jebemu sve sta da onda pijem? Spiralu? nemam nikakve informacije kako ide i koliki su troskovi i jebi ga spirala je spirala, vise za zene nakon poroda. Koje pille mogu koristiti da ne debljaju? Imam recept za 6 mjeseci ali ga mogu obnoviti, ali od kojih se ne deblja?
Vi nemate pojma kako ja malo jedem a vaga raste li raste. Nije sad ni dijeta u pitanju nego cinjenica da ja malo jedem i to je oduvijek tako bilo.Uzas! Sve me to baca u bed, ustvari jedino to me trenutno baca u bed, nista drugo osim te fuckig kilaze. Nista, sutra cu ici doktoru pa cu sa njom popricati ako zna nesto pametno
Kako s vama? Ste ok?
Ovu temu vidim kao neki zenski kutak pa zato0 pisem i o ovim stvarima
Vi nemate pojma kako ja malo jedem a vaga raste li raste. Nije sad ni dijeta u pitanju nego cinjenica da ja malo jedem i to je oduvijek tako bilo.Uzas! Sve me to baca u bed, ustvari jedino to me trenutno baca u bed, nista drugo osim te fuckig kilaze. Nista, sutra cu ici doktoru pa cu sa njom popricati ako zna nesto pametno
Kako s vama? Ste ok?
Ovu temu vidim kao neki zenski kutak pa zato0 pisem i o ovim stvarima
ola sun
da pills to rade. i ja sam ih pila neko vrijeme pa sam se bila jos malo udebljala. mislim da moras traziti one s najmanje hormona (imas jasmine ili tako nekako, navodno su ok) i imas sad one flastere za kontracepciju, možda oni ne debljaju. meni ih je moj doktor preporucio, ali sam odlucila neko vrijeme se ocistiti od viska hormona hehe... a i prekinula dugu vezu pa nema neke velike potrebe hehe.
inace dijeta mi ide super. meni se valjda neki klik u glavi desio čim sam odlučila da je vrijeme da se suočim sa stvarima iz djetinjstva i da je vrijeme da prestanem bježatiod tada kao da se dogodio neki pomak u mojoj glavi. isto mi se desilo i s cigaretama, kad sam odlučila prestati pušiti izdržala jedan dan bez cigarete i onda ko da se desio neki klik i ja dan poslije kao da u zivotu nisam zapalila cigaretu, a pusila 2 kutije dnevno nekih 12 godina.
na onom sajtu vodim svoj dnevnik gdje izbacujem sve iz sebe (ona tvoja tema me za to inspirirala. zato HVALA) i pisem sta jedem pa me to drži. a jedem 4-5 puta dnevno male obroke i to 1200-1500 kalorija uz vježbanje. imam doma orbitrek, a od sutra krećem na tae bo. jest da ću umrijet od nelagode taj prvi put, al kad taj prvi put jednom provarim onda nema problema kasnije
. znaš ono tamo sve fit mršavice i onda ja... mislim da ću promijenit sve boje spektra. nadam se da ću se jednog dana ovome smijati 
Svima koji ga danas slave želim Sretan Božić.

inace dijeta mi ide super. meni se valjda neki klik u glavi desio čim sam odlučila da je vrijeme da se suočim sa stvarima iz djetinjstva i da je vrijeme da prestanem bježatiod tada kao da se dogodio neki pomak u mojoj glavi. isto mi se desilo i s cigaretama, kad sam odlučila prestati pušiti izdržala jedan dan bez cigarete i onda ko da se desio neki klik i ja dan poslije kao da u zivotu nisam zapalila cigaretu, a pusila 2 kutije dnevno nekih 12 godina.
na onom sajtu vodim svoj dnevnik gdje izbacujem sve iz sebe (ona tvoja tema me za to inspirirala. zato HVALA) i pisem sta jedem pa me to drži. a jedem 4-5 puta dnevno male obroke i to 1200-1500 kalorija uz vježbanje. imam doma orbitrek, a od sutra krećem na tae bo. jest da ću umrijet od nelagode taj prvi put, al kad taj prvi put jednom provarim onda nema problema kasnije

Svima koji ga danas slave želim Sretan Božić.
Jutros u apoteci sam se izvagala i sok me spopao. Sad imam 70.1kg. A, pazi ovo, jucer sam pojela komad kruha i stapice pa nek je i bilo 100gr stapica to je 300kalorija. Prekjucer sam pojela jedno kuhano jaje i jedno pecivo. Aus i tako danima a vaga se penje i penje. Ova apotekarica meni govori a di su mi tih 15kg sto sam dobila, kao ja nisam debela. Ljudi 70kg je debelo a za mene je to ULTRA debelo i to me uzasava i strah me i pun mi je kurac toga.Kako?
Kako? Zasto???
to me tako pila da vam ja to ne mogu objasniti, uzas,
Pokazala sam joj pille koje uzimam i ona kaze da one nisu bas i jake ali da postoje slabije i da pille deblja. Ma sta tako jako deblja? Ja sam u tri mjeseca, ustvari 4 mjeseca dobila 15kg. Od proslog tjedna do danas 2 kile. Eto matematike, u tjedan dana 2 kile a jos i pijem caj za mrsavljenje i ciscenje tijela.
Ne zelim na svoju ruku prestat s pillama a i taman sam pocela novu kutiju, niti tjedan dana, ali MORAM pothitno naci uzrok mog problema. koj me kurac deblja? Sta da radim?
uzas, frustracija, ljutnja, bijes, ocaj, fujfujfuj sama sam sebi fuj!!!!!!!!
Kako? Zasto???
to me tako pila da vam ja to ne mogu objasniti, uzas,
Pokazala sam joj pille koje uzimam i ona kaze da one nisu bas i jake ali da postoje slabije i da pille deblja. Ma sta tako jako deblja? Ja sam u tri mjeseca, ustvari 4 mjeseca dobila 15kg. Od proslog tjedna do danas 2 kile. Eto matematike, u tjedan dana 2 kile a jos i pijem caj za mrsavljenje i ciscenje tijela.
Ne zelim na svoju ruku prestat s pillama a i taman sam pocela novu kutiju, niti tjedan dana, ali MORAM pothitno naci uzrok mog problema. koj me kurac deblja? Sta da radim?
uzas, frustracija, ljutnja, bijes, ocaj, fujfujfuj sama sam sebi fuj!!!!!!!!
slusaj, ja sam razgovarala sa dosta ginekologa i velika vecina ne preporuca pilule....organizam je najsavrseniji mehanizam na svijetu i kad mu covjek pokusa kemijom ili bilo cim narusiti bioritam on uzvraca udarac...bla bla uglavnom to je misljenje ovdje u RH
sto se tice tvoje prehrane....komaaaaaaaaaaaa, nemogu vjerovat sta jedes....sve sta si nabrojala...kruh, stapici -losi ugljikohidrati
jaja- naj koma......najvise kolesterola u tako maloj stvari
savjet :
najmanje 5 obroka dnevno!!!!! must must must - neka budu mali, umjereni al ih mora toliko bit....koji sadrze :
POVRCE, ribu, integralnu rizu, integralnu tjesteninu, sto vise kuhano (grah, mahune, bilo kakve juhe)...voce, zitarice
eto necu sad pametovat al ako imas kakvih pitanja bit ce mi drago pomoc
sto se tice tvoje prehrane....komaaaaaaaaaaaa, nemogu vjerovat sta jedes....sve sta si nabrojala...kruh, stapici -losi ugljikohidrati
jaja- naj koma......najvise kolesterola u tako maloj stvari
savjet :
najmanje 5 obroka dnevno!!!!! must must must - neka budu mali, umjereni al ih mora toliko bit....koji sadrze :
POVRCE, ribu, integralnu rizu, integralnu tjesteninu, sto vise kuhano (grah, mahune, bilo kakve juhe)...voce, zitarice
eto necu sad pametovat al ako imas kakvih pitanja bit ce mi drago pomoc