Istina-Sve sto ste nekom htjeli reci u facu a niste

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

e ovako...cek da procitam listu na pocetku...ok...sve sto ste nekom htjeli reci u facu a niste...hm...kad prokontam glavna osoba kojoj bi trebala reci u lice stvari koje me nerviraju sam ustvari ja...kao npr...

- uvijek mora biti sve po mom, jer valjda mislim da sam centar svemira...
- uvijek se pravim da sam u pravu, a milion puta nemam pojma o cemu pricam...
- cesto sam sebicna i samoziva (iako se pravim da nisam)
- uvijek sam spremna da kritikujem druge, a ne znam da primim istu
- prema uzoj porodici znam da budem djubre, a pred ljudima koji to zasluzuju glumim neku prijatnost
- cesto stavljam prijatelje prije roditelja i buraza
- zaklinjem se u istinu, a znam masu puta da lazem
- teska sam u pm
- ne znam da kontrolisem sopstvene emocije
- promjenjivog sam raspolozenja i kada me neko dobro nagazi postajem zlopamtilo...
hm...sta jos...samo da dodam da sam neke stvari koje sam napisala vec izbrisala, sto dokazuje da ni ovo ne mogu da napisem kako treba...
- labilna sam
- previse mi je bitno kakav utisak ostavljam
- potenciram sopstvenu inteligenciju, a nisam sposobna ni fakultet zavrsiti...
- imam masu fobija, kao i strah od prevelike prisnosti i vezanosti
- samo-destruktivna sam
- moram imati nekoga da me vodi kroz zivot jer sam razmazena i nesposobna da budem samostalna
- nepostujem roditelje koliko zasluzuju
- najvise volim sebe
- imam nezgodnu narav kad popizdim
ima toga jos pun ku.ac al' ne mogu sve odjednom jer cu se sje.at' maksimalno...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Zona, vecina ovog sto si napisala se jednako moze odnositi i na mene...
ONO

Post by ONO »

Ovo nije namjenjeno ljudima, ne odnosi se na ljude pa zato se ogradujem od bilokakvih uvreda prema svima vama, MI SMO SAMO ZRTVE JEDNE SEBICNE SVINJE KOJOJ JE BILO DOSADNO U SVOJOJ VJECNOSTI PA NAS ODLUCILA PRCAT:

Ja necu ljude psovat, iako bi za to imao puuuno razloga, nego onog sta ih napravi sve i mene skupa s njima, i sva ova sranja nam jos pridoda paketu kojeg furamo po ovom jebenom planetu dok te neka bolestina ne izjede zivog...
UNIVERZUMU: JEBEM TI MATER SMRDLJUVUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!

Sta si prdnuo i isro nas sve van, mogo si trpit jos malo...jebo te big beng da te jebo...

Najebat cu ti se matere kad se vidimo...ti koji si "stariji od vremena" sta me nisi ugurao u neku ribu ili pacova nego mi svijest ugura u ovu vrecu govana koja je jos i SVJESNA cinjenice da je vreca govana... E pa kurvo sebicna, gledaj sebe kroz sebe, nego ti je bilo dosadno pa si nam malo svijesti udijelio da se mozes gledat kroz nasa iskustva, smece jedno voajersko!!!!

Vidimo se gore, i koliko si govno sad ces me do devedesete drzat ovde, a??? Bez brige, vidimo se mi, dragi moj Univerzumu, prije ili posle...a onda, jadni ti dani...

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
My lost...and here we go again...
ONO

Post by ONO »

E, dragi Univerzumu...u pauzi pisanja ova dva posta, isporucio sam ti diiivan paket u kanalizaciju...eto da se prisjetis ko si i sta si... 8)
My lost...and here we go again...
deminutiv u slobodi

Post by deminutiv u slobodi »

Vi,glupi,odvratni politicari,sto mi zivot upropastiste,glupi ste,nesposobni i staromodni,razdvojio vas vremeplov sa ostatkom sveta.Fuck you,fuck you,fuck you,spasicu sve koje mogu ,pa vam na kraju nece ostati niko u zemlji.Sto mi mladost unististe,sto od mladih napraviste stare,od glupih pametne,od roditelja uplasene neautoritete,sto mi treba 100 godina da uhvatim korak sa savremenim svetom...fuck you.Nehumani imbecili,napaljeni gordeljivci,bezvredni hobiti,mislite da nesto vredite,mars u ludnicu!!!!!
Ti,X,da mi je ova pamet ne bih bila s tobom ni 2 dana,ma,ne,zaobila bih te u najsirem luku na ulici kad te vidim.
Vi,D,LJ,M,S ,mnogo mi nedostajete,bili smo sila koja pobedjuje,mnoge ste me korisne stvari naucili,hvala vam na zivcima,sad je kasno za nas!!!!
Ti,deminutivu,ti si posebna prica.Rasejani,preozbiljni,parazitu,uci taj jezik 17h dnevno,nemoj da spavas,daj sve od sebe,ostavi cigarete,triperasu,ekscentriku,probudi se,probudi se,probudi se,osvesti se.
Ti,Boze,lepo ti je rekao zakrpa Adams,sta,6 dana si stvarao svet,a 7 si se odmarao..bolje da si imao saosecanja...nastavice se....
sunrise

Post by sunrise »

nitko me nije uvrijedio a najmanje ti, ok? sve je ok, nego mi nije bila namjera da se to analizira, nego sam htjela svoju agresiju i bijes izbaciti
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zvrky

Post by zvrky »

Zao mi je ali ne mogu joj ni ovde reci sto bih mozda volela.....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

a, sta te stvarno sprijecava u tome? ne mogu prihvatiti da postoji problem kad znam da ju ti volis i ona tebe i u cemu je onda problem?
ako ti je previse samo me preskoci? ok, nije bed
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

e Ono jarane ... mhahahaha... e bas si me nasmijao u sred ove morbidne teme...

sunrise...nema problema...sve je po ps-u

vlado...hvala...lakse mi je kad znam da nisam jedini supak na ovoj planeti...mada mi u principu ne bi trebalo biti lakse...plus sto lista nije kompletna....
sunrise

Post by sunrise »

Zona, ti si tako draga osoba, tako nekako produhovljena i cini mi se too much better then me, i nema te stvari da bi se mogla naljutiti na tebe ali mi se nije islo u analizu moje proslosti, jebi je takva je i aus
Post Reply