Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.
Poz svima, hitno mi je potreban subotex, e sad dali neko zna gde i kako mozhe da se nadje (po mogucstvu u beogradu mada ako ima u srbiji bilo gde) dali ga imaju privatne apoteke i koje ili ako znate da ima na nekom drugom mestu(privatne klinike...) plz obavestite me na PM ili kako vec
btw sry za prvi post pa ovakav bez priche o sebi i to, tek sam sad naleteo na ovaj forum, skroz ste kul ovo malo vremena shto sam proveo dosta sam nauchio , bash mi je potreban lek a za prichu bice vremena
Idi kod doktora ili u neki centar za ovisnosti na terapiju a ne ovako zbrdazdola
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Po apotekama ces ga tesko naci, a i da ga nadjes, nece ti dati. Cuo sam da ima neki dr. Popovic u BG. I kod njega za 150 evra dobijes terapiju subom i jos nekim dodatnim lekovima za 2 nedelje.
pazi terapija ne dolazi u obzir jer ne mogu zbog shljake a zbog toga upravo i hocu da se skinem jer sam konachno nasho extra posao, znachi dr.popovic hasla shalim se nego el ima neko broj ili adresu te njegove klinike
Imas na njegovom sajtu http://www.popopovic.com ako je to isti dr Popovic, ordinacija mu je negde oko Slavije. Ako ne nadjes na netu pronaci cu ti sledeci put
Pa terapija subom bi ti bas odgovarala zbog posla, sub ti u potpunosti pokriva krizu, bices na poslu skroz normalan, mozda cak i u super raspolozenju da radis.
Kakva je to sljaka da ne mozes na terapiju? Da ne radis u ambasadi ili si President?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Mark_Renton wrote:Pa terapija subom bi ti bas odgovarala zbog posla, sub ti u potpunosti pokriva krizu, bices na poslu skroz normalan, mozda cak i u super raspolozenju da radis.
I sta si u medjuvremenu napravio? si ga nabavio?
Sta si uzimao svo proteklo vrijeme?
Ja sam na njemu nekih 20 dana i super mi je, stvarno sam prezadovoljna, da kucnem u drvo