zasto da i mi nedozivimo taj visoki sjaj cistoce

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
shal

zasto da i mi nedozivimo taj visoki sjaj cistoce

Post by shal »

meni je vrjeme neznam kako stoje stvari sa vama,srao sam kako je to samo bezobrazna iluzija valjda sebe lagao,tjesio,ustvari ni sam neznam sta sam pokusavao,imao sam sad nemam nista sem sebe,ipak mislim da mi vi jedino mozete parirati u ovoj nazovimo je noci,sad sam u totalnom ubjedjenju da se cistim,NEMA PREDAJE,NEMA POVLACENJA.
jebes gudru,,zivi u visokom sjaju cistoce.
zvrky

Post by zvrky »

Ako si tako definitivno odlucio ovde ce biti dosta ljudi da bude uz tebe i daje ti podrsku,savete,na neki nacin pomoc i sve sto ti zatreba a izvodljivo je uciniti,zelim ti svu srecu samo napred i drzi se znas sta te ceka! Pozdrav
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Jeca

Post by Jeca »

Kao sto je Zvrky rekla, podrsku ces ovde uvek dobiti.
Budi uporan i hrabar, jer ovu bolest leci samo vreme! :D
Zelim ti svu srecu ovoga sveta! :wink:
sunrise

Post by sunrise »

Ako si cvrtso odlucio i zelis to svim srcem, dusom, umom, tijelom ako to stvarno zelis, uspjet ces bez beda.
Ja sam dosla na forum i bila u fazi brijanja i to zesceg, ne samo brijanja nego i dilanja i full bila u svemu sto ide s dopom. No, cim sam bila odlucila da cu prestati, moras znati kako ces, moras znati sta te moze smetnuti s puta ili omesti na putu ka boljem i sve to moras laka srca eliminirati jer radis zbog tebe.
I ogromne kolicine dopa i tableta sam pocela s metadonom, nakon 8 mjeseci metadona sam se sad prebacila na subutex i picim dalje bez zaljenja za icim.
Ako ti treba pomoc, savjet, podrska, sta god, ovdje ces naci sigurno no na tebi je sve.
Sretno
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
shal

Post by shal »

stvarno nisam neki plasljiv lik,ali snove koje sam imao mislio sam da se samo u filmovima vidjaju,sacuvaj Boze,stvarno ste super ekipa gledajuci ove ljude oko sebe u skorije vrjeme i citajuci vasa izlaganja bilo mi je nemoguce,mislio sam daj sta se sazaljevate,vidim da nisam bio u pravu,hvala i drago mi je sto smo svi tu jedni za druge,nisam bas dobar u ovim ljepim rjecima ali dajem sve od sebe,uostalom navici cu se uz vas.Hvala
jebes gudru,,zivi u visokom sjaju cistoce.
sunrise

Post by sunrise »

Mi i lijepe rijeci? :smt005 :smt040 :-D imali smo i mi bisera i to zescis i spominjanja odredjenih clanova porodice u trenucima bijesa i ljutnje ali GOtt sei Dank nekako smo se iskulirali
Sanela nas dovela u red hehe
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zvrky

Post by zvrky »

hehheeehehhehehee, nije nas niko doveo u red nego je to jednostavno ljudska osobina da na neke stvari odreagujes burnije ili manje burnije ili ces se zezati u zavisnosti od teme,svadje koje su se desavale i sad se desavaju,njih ce uvek biti jer ljudi smo od krvi i mesa nekog nervira ovo nekog ono,meni je samo bitno da to sve prodje i ponovo bude ok.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply