Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Post by sunrise »

Pa to mi je i bilo cudno jer si mi neki dan spominjala neke stvari te sam mislila da i jesi u Njemackoj a poslije neke spike iz koje vidim da si iz Srbije, hehe, ok!
A, sto ti draga ne odes i zivis kod njega? Je to ozbiljna veza, kako planirate rijesiti taj problem udaljenosti?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
deminutiv u slobodi

Post by deminutiv u slobodi »

Na kraju cemo se vencati.Ali ja jos uvek vrdam,prolongiram,zelim da sam jos malo devojka :D Ne znam nemacki,nikada ga nisam ucila,tesko izgovaram o sa umlautom(Ö) i ne razumem rodove,ali moracu,ko me pita.
To je hod u bolje,progresija!!!!!
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

E Vlado,

ma jebo' pisanje ... ovo je u tvom fazonu jelde :) ...nego, sretan jubilej, a sto se tice inspiracije, pa eto pisi o tim parazitima sto ti se slepaju...ta tematika je pravo kreativna...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Hvala na cestitkama. Ovako kad covjek napise : "15 mjeseci sam cist", djeluje pravo zajebano, ali u sustini je jednostavno - samo se ne gudriras i cist si... Ono, ide dan za danom.

A ko mi je pomogao poslije Miklosiceve ? Pa, jebes ga, nije da mi tamo nisu pomogli. Jeste da sam poslije 45 dana pobjegao i da sam se vratio staroj raji, ali sam nesto naucio. Valjda. A i oslobodio sam starce viska para :)... U naredne dvije godine sam bio cist otprilike 3 i po mjeseca; od toga tri mjeseca u cugu kad sam sjebo zivac na nozi i rekli mi da cu ostati invalid ako se suzdrzim za vrijeme terapija (i suzdrzao se), a onih 15 dana zbirno - kad nisam imao kesha za dop i tresao se i znojio u nekom mracnom, smrdljivom kutku (svojoj sobi, tacnije)...

Krenuo sam proslog septembra opusteno sa blokatorima i pokusavao da sredim sebi neku italijansku komunu u Hrvatskoj. Sredjivanje komune se pravo oduzilo, tako da sam u medjuvremenu provalio da mi ta komuna i nije pretjerano potrebna. Plus me ljubazna debela gospodja iz italijanske ambasade ispalila za vizu... I tako, ostanem ovdje i ukljucim sebi intezivnu radnu terapiju 8 sati dnevno. To mi je pravo pomoglo... Neko prazninu popuni supljiranjem o bogu, neko rintanjem u komuni, a ja zajebanim poslom... Kad radis kao konj po cijeli dan, sve sto zelis je da se izvalis na krevet punog stomaka, sa tiketom na krilu i pivom pri ruci (ako si bolid kao ja). Tako su mi dani prolazili, a u medjuvremenu me je drustveni zivot lagano hvatao u centrifugu, a ja se nisam branio... Blokatore sam definitivno prestao da pijem nakon devet mjeseci.

Mislim da se najbitnija stvar odigrala u glavi - provalio sam da drogiranje nije samo problem novca. Evo, na forumu ga svi manje vise svode na novac... Ali, nije tako. Ja sam imao mnogo novca (ali opet ne dovoljno), pa sam dane provodio spavajuci i u bunilu... Nema drogiranja i normalnog zivota.

A jebes pisanje, u pravu ste... Mislim, vraticu mu se jednom. Onda kad zaradim prvi milion i kupim sebi komad zemlje u srcu Pacifika i 5 meleskinja za kusur.

A paraziti koji mi se slepaju ? Hm.
deminutiv u slobodi

Da,kao onaj lik iz filma ''Bekstvo iz Shoshenka'',kad je pokupio kintu i zapalio na mexicku obalu Pacifika,u neko zabaceno mesto u kojem ne postoje secanja.
ONO

Post by ONO »

Cao ekipo!!!
Sta ima novo? Sun...jesi krenula sa subom konacno...ajd cekamo report! :-D

Eto samo veeliki pozdrav svima, budite mi dobri! :wink:

jago 8)
My lost...and here we go again...
sunrise

Post by sunrise »

Evo ja danas zapocela. jucer sam odlucila da cu danas poceti s pauziranjem od metadona. Jucer sam ga prilicno kasno uzela, skoro u 9 navecer, i to sam popila samo nekih 10mg, ostatak jos imam a vjerovatno cu ga baciti jer sad nema povratka. No, i ovih 10mg me dobro dze. Znaci, danas necu nista uzeti, u podne idem kuci i sutra isto necu nista i mislim da cu tek srijedu uzeti sub. Doktorica mi je rekla da sutra dodjem kod njih da mi daju nesto sto ce mi pomoci da mi sto lakse prodje taj period od 2-3 dana.
Sad cekam podne i odo kuci gledat filmove.
Dobro mi je full.
Mislim da cu ovdje biti tek u srijedu jer sutra ce biti ohoho show-program, hehe, a ma, tako mora biti.
se cujemo
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
ONO

Post by ONO »

Cao!!!

Bravo Sun :smt038 tako treba!! Jos jedan korak prema cilju... Drzim ti fige, ajd bit ce ok...vidim kako pises da imas dobro ekipu strucnjaka koji se brinu za tebe, kud ces bolje!
Javi se kad krene...SRETNO i drz se!!!! :-D

jago
My lost...and here we go again...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

? ... Ne znam jel' nisi skonto' na koje parazite mislim ili to hm znaci da se ne slazes da su paraziti inspirativna tema?...pretpostavicu da je prvo u pitanju, u protivnom jebaji ga...spomenuo si te neke nazovi prijatelje koji ti se slepaju zbog kinte, pa reko' mozes o tome...al' necu da te gnjavim...pisi kad ti bude cejf...
to sto se tice inspiracije totalno kontam...glup izgovor, ali meni je najveci problem u skidanju predstavljao rezon da ce mi sve postati uzasno dosadno, a i da cu ja biti totalno nezanimljiva, obicna i peglatozna osoba (ovo drugo mi je bilo gore)...i mogu ti reci da mi je realno trebalo dobrih godinu ipo da pocnem da se osjecam dobro u sopstvenoj kozi...
isto tako ne smatram, sad iz ove perspektive, da je normalan zivot glupav i da samo budale mogu tako da se prepuste svakodnevnici...to su price za malu djecu, al' eto vjerovatno smo svi prosli kroz tu neku fazu puca mi neka stvar za sve...u principu biti dio masine uopste nije lako...

Uglavnom eto vlado sad bar imas uslove da ispunis taj san o pacifiku i kokama...samo onako iskreno sumnjam da ces imati vremena za pisanje pored 5 meleskinja...al' eto budi optimista
deminutiv u slobodi

Evo da se nadovezem na Zonu...u pravu si,obican zivot ne mora da bude dosadan.
Svi smo mi reziseri sopstvenog zivota!!!!!!!!!!!
Imamo pravo da ga organizujemo kako zelimo.
To sto je mnogim obicnim ljudima zivot dosadan,nije slika zivota,vec njih licno,ako ste culi za onu izreku koja nije slucajno nastala:Dosada nije u prostoriji,dosada je u coveku!!!!!!!!!!!!
Toliko jos ima bogatih ljudi na ovom svetu koje vredi upoznati(ne mislim imucnih ,vec bogatuh-iznutra),toliko jos stvari koje vredi spoznati,istraziti,nauciti,prosiriti sopstvene vidike,licno uzrastati...putovati,radjati decu,igrati se sa njima,uciti ih i davati im primer,gajiti unuke.....Sve su to kvalitetne stvari zbog kojih vredi biti trezven.
Lepota 'obicnog' zivota je i u tome sto ne znas sta te ceka u buducnosti,ali je sigurno da ako gradis svoj zivot progresivno,moze samo da ti bude bolje.Sto mozes da uzmes zivot u svoje ruke i da ga vodis,a ne da dozvoljavas da te zivot vodi.
Duboko sam uverena da nam Bog nije dao vreme da ga stracimo i prespavamo,vec da nesto korisno uradimo s njim.Za kraj jedan stih-parola:''Prespavati jutro,prespavati vek,kako li je tek???''
bye :smt039
Post Reply