HHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

Post Reply
scared

HHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!

Post by scared »

AAAAAAAAA, ocajna sam. Imam 25 godina i ...nakon svih uzasa kojih sam se, verujte, i vise nego dovoljno nagledala, JA SAM SE ZALJUBILA U ...kaze da se skinuo sa heroina pre par godina...sada pusi samo marihuanu..par puta dnevno....non stop ima kod sebe....prosao je pakao i voli da prica o tome....ja ponekada varim sa njim ( to sam i inace radila-nikad nesto jace )....i pocinjem da volim...volim sve sto je on, volim okice, sve ....plasim se , plasim se mnogo...On je divan inace, ponekad zna da ispari na kratko, ali pojavi se opet, ponovo diiivaan prema meni....DA LI JE MOGUCE DA JE ON SADA OK? DA LI JE MOGUCE DA ON MOZE BITI POSLE SVEGA NEKO SA KIM BIH JA MOGLA IMATI ZIVOT, PORODICU!?TO JE SVE STO JA ZELIM...SADA...DA LI JE MOGUCE OSLONITI SE NA NJEGA!?DA LI JE MOGUCE DA SE SKINUO? OPROSTITE MI MOLIM VAS NA KONFUZNIM RECIMA, NISAM SADA U STANJU DRUGACIJE I MOLIM VAS, AKO ME JE IKO RAZUMEO.....
Titanik1

Post by Titanik1 »

Ja cu ukratko: NARAVNO DA JE MOGUCE-NE POSTOJI SADA NESTO STO JE NEMOGUCE! Pozdrav!
sunrise

Post by sunrise »

Na sve ijedno pitanje ti odgovaram sa moguce, ili da
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zvrky

Post by zvrky »

Da moguce je ! Sve je u zivotu moguce samo ako se malo potrudimo da postane moguce :D Srecno !
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

Vidis ti to moja zvrky, cura je copy-pastela post i na svim temama ga objavila i sad kad smo se mi namucili i odgovorili joj na sva njena pitanja nje nema da nam odgovori. Uzalud smo se mucili i pisali
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
scared

HVALA DO NEBA

Post by scared »

HEY, zaista nisam znala da je takav red na ovom forumu, ali meni jos uvek nije bolje...samo ne zelim da mracim vise....za sada HVALA NA SVAKOJ RECI...a ja cu se potruditi, pa cu sledeci put pisati vedro da vas razveselim...
scared

I JOS OVO SAMO...

Post by scared »

Pogodi kako se raste.
Pogodi kako se lako
stigne do krova,
do laste,
oblaka punog kiše,

do neke zvezde daleke
i više
i još više
u čudne neke plave.

Pogodi da li kroz kragnu,
kroz nogavice,
rukave,
dok neka snaga u tebi
i neka lepota u tebi
pravo do sunca vodi?

Zažmuri pa - pogodi.

A možda nije ni važno
da se unapred setiš.

Možda se najlepše raste
kad ništa ne primetiš.

Možda se najlepše biva
veći,
jos veći,
najveći,

ćuteći,
sasvim ćuteći,
kroz neki tihi nemir
što se u tebi stvori,
pa gori,
beskrajno gori,
i nikad ne izgori.

I niko ne zna šta je.
A to traje. I traje.

Miroslav Antić
zvrky

Post by zvrky »

a ja cu se potruditi, pa cu sledeci put pisati vedro da vas razveselim...
Draga moja ne moras ti pisati vedro niti nas razveseljavati vec ucestvovati u sobstvenom problemu,mi jesmo kratko i jasno odgovorili ali da bi razgovor tekao potrebno je bar dvoje ljudi osim ako si delimicno lud pa pricas sam sa sobom (kao ja recimo :-D ) Pozdrav
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
cokapeace

Post by cokapeace »

Moguće, ...naravno da je moguće..ali ne shvatam zašto si se toliko nafurala,..da li ti ikako daje povoda da misliš da nije prestao,ili da se vratio dopu?! Stondira,zenice su mu uvek sitne,...itd?!

Ako toga nema,onda nemoj lupati svoju glavicu,-uživaj u svojoj sreći sa osmehom,a ne sa strahom !
kissić
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
mers

Post by mers »

najgore je ziveti sa sumnjama.zato treba da ga testiras i da se ne opterecujes......
Post Reply