onima koji me znaju od ranije (sa starog foruma) a i svima ostlima, da ne nabrajam sad...
Pa da vam kazem sta ima novo.
Posto sam se godinu i po radio na nos sa po pola grama dnevno, presao sam na gan i za 20 (i slovima) DVADESET dana digao toleranciju na 1.5-2grama dnevno, jebiga, imalo se, moglo se. Postanem aljkav, zaboravljao sam ganove na sve strane i cale nadje! I pravac na VMA psihijatrija, dijagnoza: sindrom zavisnosti od opijata

Sad nemam vremena da vam pisem kako je sve teklo, mada u ispovestima cu napisati malo opsirnije o celoj proceduri. Sve u svemu, celu zikru su izmontirali da me pici 2-3 dana, kako su to izveli, jebem li ga. A ta par dana (ne znam tacno koliko, posto se ne secam) su me drzali non-stop u nesvesti i vezanog (da ne padnem sa kreveta posto mi cimeri pricaju da sam se bacao po krevetu kao lud).
Ma, skinuli su me PROFI i svima toplo preporucujem, ma razbijaju kako su me ocistili. Malo me nerviralo je je hebena psihijatrija i sto je bilo debila (razbio sam mu glavu) koji su bili agresivni. Sve u svemu, vec pet dana picim nalorex, bensedin, flormidal me teraju da pijem, al' necu, posto mi je lose od njega, slabo me radi a kad se probudim ko jeben sam.
Sta cu dalje? pojma nemam, dal' od nalorexa, dal' od cega ni ne mislim na dop, a ni na sta drugo ono kao biljka sam, jbg.
To se samnom desavalo u poslednjih mesec-mesec i po dana.
Probacu da budem malo aktivniji na forumu i to je otprilike to. Naravno mobilni nemam, ALI, ako neko bas bude hteo da me kontaktira nek mi salje na Yahoo mail, posto njega mogu da citam i sa sestrinog moba. nick mi je tamo madmax_yu (molim moderatore da ne brisu ovo)
I to je to, odjava, over end aut...