Sta da ocekujem...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Trodon ti neće pomoći,to ti ja garantujem...Samo postoji mogućnost da se navučeš na njega...Takvo je bar moje iskustvo...Sa metadonom takođe...
Ne znam šta da ti kažem...Ako nisi fizički mnogo navučena,probaj sa raptenom-k(brufenom ili diklofenakom),bensendinom(eventualno lorazepanom,ili ksalolom)3 puta dnevno,i uveče za spavanje flormidal ili miansan...
Samo izdrži,i guraj dalje... :smt006
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
zvrky

Post by zvrky »

TRODONI NIKAKO....pepeljuga ti je objasnila i zasto,takodje to isto tvrdim iz licnog iskustva,znaci trodon,metadon i tome slicno sinuce te sa dopa ali ces onda imati problem sa lekovima tog tipa,i jos nesto,moras nekome reci drugarici,muzu ili nekome ko ce te razumeti i biti uz tebe svo vreme,veruj mi bice ti mnogo lakse,mi jesmo tu uvek ali nismo pored tebe u trenutku kad ti je to potrebno,ako ipak nikome ne kazes mi smo ti i dalje na raspolaganju,budi jaka i izdrzi,nisi ni svesna sta sve ziv covek moze izdrzati.............glavu gore i guraj napred,pisi da ti pisemo :) pozdrav
Dracula

Post by Dracula »

Ufff... Neznam kakav je Trodon sada, ali ja sam imao epi napad od toga jednom prilikom! Na svu srecu, prvi i poslednji put u zivotu... Kasnije sam saznao da nisam prvi kome se to desilo od Trodona. Naravno, bila je u pitanju velika doza... ne secam se koliko, tada sam ih jeo kao bombone...
katarinadimedici

istina

Post by katarinadimedici »

Ja se drzim za neki koncic nade da jos uvek mogu da se skinem bez nekih vecih problema. I moram jos jedanput da probam da to uradim sama.
Problem koji imaš,očigledno traje i nećeš moći da ga obrišeš kao gumicom,nažalost!Da je to tako lako,ne bi mi svi bili sada ovde!Fizičku krizu ćeš lako skinuti,nije to tako veliki problem,nebitno je šta od lekova izabereš!Pepeljuga dušo,izvini što ću ti reći,ali ti si magistrirala farmaciju!To je previše lekova,različitog dejstva i ne treba ih uzimati na svoju ruku!Ako imap fizičku krizu,zašto ne malo metadona ili po neki trodon,naravno uz bensedin ili neki sličan lek ,da bi se sprečili problemi o kojima Drakula piše??!Mada bi ti ipak bilo najbolje na suvo,bez ičega,uz neki sedativ,kad već nisi puno navučena,a ovo isključivo iz razloga da se ne upoznaješ sa novim sredstvima kojima možeš zameniti dop.Mnogo bitnije,po meni,je ono:šta posle?I sama kažeš u rečenici koju sam citirala da ''još jednom'' pokušaš!?
Nešto mi kvari kompletnu sliku!Toliko laži da bi se prikrilo nešto što se peretvorilo u veliki problem?Izvini na iskrenosti,ali brak ne bi smeo da se zasniva na lažima,u braku je iskrenost i poverenje,najvažnija stavka.Želiš da usvojiš dete,a šta bi se desilo ako tvoj muž nekom igrom slučaja ipak sazna?!Dobro razmisli!Iako si uspela da sakriješ sve ove godine ,ukoliko nastaviš,neminovno će doći trenutak kada će saznati SVE A ŠTA ONDA?!
Pozdrav!
oxo

Post by oxo »

aj' da ponovim iako ste vec rekli nekoliko puta.nikako trodon,to je isto govno kao i dop...e koliko sam se ja puta "skidao" trodonima :-D epi napadi su posebna prica.

katarina,ja ne mislim da je pepeljuga "magistrilala farmaciju",ali se provereno skidala u drajzerovoj(poznate su mi te kombinacije :D ). u svakom slucaju bolje da uzima bensedin+diklofen+miansan uvece nego trodone ili metadon(narocito ako nije skroz navucena,pa ona ce da se odvali od nekoliko trodona :D ).

malo se shalim,ali u sushtini probaj da izbegnesh te "jace" lekove.

pozdrav
zvrky

Post by zvrky »

Ja opet kazem nikako trodoni a o metadonu necu ni da pricam,takodje sam se hiljadu puta skidala i trodonima i metadonom.................NE VODI KA IZLECENJU TO JE SIGURNO,ali katarina je upravu da ne treba da uzimas nista na svoju ruku osim eventualno bensedina ili ti nekih sedativa za spavanje i smirenje a za nesto vise se ipak obrati lekaru da ti odredi terapiju to ti je moj savet :!: zelim ti puno uspeha,sto pre pocnes pre ces da zavrsis...........
Cherry

Post by Cherry »

Ovaj forum je prava oaza ne samo za ljude koji imaju problem sa drogom, vec bih ga ja preporucila svima koji imaju bilo kakav problem, a mozda i onima koji misle da nemaju nikakvih problema - da nauce nesto o ljubavi, prijateljstvu, odanosti...
Koliko dobrih ljudi spremnih da saslusaju i upute lepu rec! Ne mogu da verujem! Da li znate da se niko na mene ovoliko nije obratio paznju od kad sam se rodila? Osim moje majke valjda.
Ljudi, da li ste svesni koliko ste pozitivni i koliko dobru stvar radite?
Ne znam ko je osnovao ovaj forum, napisite mi nesto o tome.
E, sad,
Citajuci vase odgovore, zakljucila sam da ne bih trebala da konzumiram nista od teskih lekova da se ne bih navukla na njih. Vec sam pila trodone, znam kako deluju i tacno je da se odvalim od nekoliko komada :wink:
Metadon nisam uzimala. Znaci samo neke laganice poput bensedina i analgetike.
OK. Isprobano - zajebano... Ali nemam kud.
Katarina, zeno - surova si, ali si potpuno u pravu.
Da li znas da moj zivot moze potpuno da se preokrene? Sta ako ispadne da me ON ne voli dovoljno i ne zeli da ostane uz mene ovakvu?
OK. Treba i to probati... jebiga, videcu bar da li sam se udala za pravog :roll:
Sve u svemu, ja zelim da budem normalna i moram da se izlecim, bolelo ne bolelo...
Mnogo mi znaci sto ste uz mene i volela bih da se sretnemo nekad i da pricamo oci u oci, da pijemo kafu, da se smejemo...
Divni ste i veliki. Voli vas Cherry :P
zvrky

Post by zvrky »

Picemo kaficu i sokice nadam se,samo ako smo blizu jer znas kako je nema se mnogo para bar kod mene ja sam iz Beograda pa ako je izvodljivo da se vidimo ja sam za.zvrky vas sve voliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :smt055 :smt043 :smt041 :smt006 :smt082 hehehe koliko sam smajlica stavila nisam normalna hehehhehe
katarinadimedici

istina uvek boli

Post by katarinadimedici »

Da li znas da moj zivot moze potpuno da se preokrene? Sta ako ispadne da me ON ne voli dovoljno i ne zeli da ostane uz mene ovakvu?
Tvoj život bi MORAO da se preokrene,samo je pitanje trenutka,jer tajna ne bi mogla večito ostati tajna!U svakom slučaju,najbolje je da trenutak odrediš ti i da budeš spremna,jer bi u nekom drugom slučaju posledice bile mnogo gore!Ovo što sam izvukla kao citat su pitanja,postavljena meni ili si ih sebi postavila?Tvoj život se preokrenuo u trenutku kada je dop ušao u njega,a svakim postom otkrivaš više nego što si to želela na početku,zar ne?!Možda nisi želela odmah da se otvoriš potpuno (što je i logično,nisi znala ipak šta možeš očekivati,ovde od nas),ali možda ni sama nisi bila svesna činjenice da tvoje iskustvo očigledno nije ni tako malo,a ni tako zanemarljivo!?Ti si samo do sada uspešno vodila dvostruki život,a sada se iz nekog razloga plašiš da to više nećeš moći,zar ne?Kažeš da sam surova?Nisam surova,već imam samo malo iskustva u životu,na osnovu tog ti i pišem!Da si apsolutno sigurna u ljubav svoga muža,ne bi se postavljalo pitanje toga hoće li biti uz tebe,bez obzira na sve!?Ako ''ispadne da te ne voli dovoljno'',to bi se pokazalo kad tad,budi sigurna,na bilo koji način i time što ćeš biti ''ostavljena'' ne gubiš ništa,veruj mi!Bolje se zapitaj kakav ti je brak sada kad se zasniva na toliko laži sa tvoje starne,a isto tako mi nije jasno da tvoj muž ne primećuje tvoje promene kada si gudrirana?!Izvini na iskrenosti,ali mi tu nešto mnogo škripi,nešto jednostavno ne štima!
Drago mi je što osećaš da si među prijateljima,moj poziv na kafu,stalno važi!
oxo

Post by oxo »

@cherry & zvrky

ma daj koji sokici,idemo na pivo :partyman:

:D
Post Reply