I-PORED SVEGA-OPET DOSADA-UBI!!!
Moderator: sanela
NEZNAM KAKO KOD TEBE,USTVARI ZNAM DOSADNO.PA DA BI SE SPASIO OD TE DOSADE NE MOZES PREKO NOCI DA TE NE LAZEM BAS ALI MOZES SE ZABAVITI DRUGIM STVARIMA KAO STO SU NORMALNI LJUDI SA NJIMA JE NAJBOLJE DA NE MISLIS NA GLUPOSTI.A TAJ OSJECAJ CES IMATI CIJELI ZIVOT TAKO DA NE MISLIS DA CES GA SE TEK TAKO RIJESITI ALI GA MOZES IGNORIRATI I GURAJ DALJE DOBRO JE DOK JE TO SAMO OSJECAJ U TEBI A NE NESTO DRUGO PA SE NADAM DA CE TAKO I OSTATI.DRZI SE PA SE JAVI.MAIL ZNAS,POZZZ.MAJA
bit ce sutra bolje
Dosada
Vazim se sa starim.Čovjek odlijepio vise sa mnom.
Stari:Interesuje li te škola?
Ja:Neinteresuje
Stari:Interesuje li te posao?
Stari:Interesuju li te pare?
Ja:Neinteresuju
Stari:Interesuju li te žene?
Stari:Pa jebo te bog šta te interesuje?
Ja:Ništa me neinteresuje.
To je bilo prije skoro 7 godina,sad me sve to interesuje.Onaj osijećaj potpunog zadovoljstva samo ti heroin može pružiti i niko više.Ali s vremenom slike izblijede,sve manje i manje se sjećaš kako taj osijećaj izgleda.Znači samo strpljenje,drug.
Stari:Interesuje li te škola?
Stari:Interesuje li te posao?
Stari:Interesuju li te pare?
Ja:Neinteresuju
Stari:Interesuju li te žene?
Stari:Pa jebo te bog šta te interesuje?
Ja:Ništa me neinteresuje.
To je bilo prije skoro 7 godina,sad me sve to interesuje.Onaj osijećaj potpunog zadovoljstva samo ti heroin može pružiti i niko više.Ali s vremenom slike izblijede,sve manje i manje se sjećaš kako taj osijećaj izgleda.Znači samo strpljenje,drug.
Bez potpisa
Itekako mi je poznato to "sivilo" kako ja zovem tu dosadu prokletu...vucem se, volje nizasto, razmisljam cak da bi i radio nesto, al mrdnut dupe...nikako, cvrsto zakukuljen u brlogu. J...ga, tesko je, ja sam poceo trenirat tai chi chuan...opusta, ojacalo me...ali koji put treba bager da me dovucem na trening...mislim da ide na bolje samo od sebe, jedino se treba postavit u neku situaciju...nesto sto volis, pa ti mozda s vremenom postane sve manje ni manje dosadno. Jako mi je dobro poznato sve sta si napisao Titanik, al nema nam druge, ajmo dalje da vidimo kako ce sutra bit...ako nista iz znatizelje (ionako nemam pametno sta radit) 
Drz se, pozdrav!

Drz se, pozdrav!
My lost...and here we go again...
- pepeljuga84
Postoje određeni antidepresivi koji bi ti mogli pomoći...međutim potrebno je da se konsultuješ sa nekim stručnjakom pre nego što počneš da ih piješ...
Nekada imaju stvarno odličan učinak...
Cmok za tebe
Nekada imaju stvarno odličan učinak...
Cmok za tebe

Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.