CHAT možete koristiti

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

zvrky

Post by zvrky »

Gde nestade,izgleda da si se iskljucila u trenutku kad sam se ja ukljucila...ebiga....
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ljudi...da li je moguće da nikada nema nikoga na chatu :smt089
Dajte da se organizujemo...Dogovorimo neko okvirno vreme...Učinimo NEŠTO kako bi chat profunkcionisao?! :smt041
zvrky

Post by zvrky »

Ma bre ima ja sam uvek tuuuuuuuuuuuuuuuuuu :!: :partyman: :smt006 :smt064 :smt041 :smt082 :smt082 :smt082
oxo

Post by oxo »

i ja sam cesto tu,procitam vase komentare,ali nemam neshto posebno da dodam.nemam bash ni vremena.neka neko predlozi vreme za chat,doci cu sigurno... :wink:
sanela

Post by sanela »

Evo, ja predlazem da vrijeme kad je neko na chatu tu bude između 19:00 i 21:00 sat. Svaku večer.

Kako vama odgovara? Je li to OK?

Sanela
Luna

Post by Luna »

ne znam kod mene je sada 4ujutro a kod vas je cini mi se 1popodne? da znam izracunati...meni najvise odgovara ujutro ili navece popodne nikako:( pa sada ne znam kako kome,,,
zvrky ja nikad ne vidim nikoga...uvijek milion gostiju gostuju u nasem hotelu ...pa je.i ga gosti registrujte se dole na recepciji pa da budete pravi...a i ostali zar je tako tesko da se log in??? :roll:
eto ja sam samo jednom na tom chatu vila i bilo nas je 5...nekih 10 min :-D
cmok
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ja večeras stvarno nisam stigla da budem na chatu oko 21‚.Ne znam da li je nekoga bilo....Inače sad sam se priključila(nevezano za chat),i opet nema nikog?! :smt017
Nije mi jasno kako smo takvi maleri da se stalno mimoilazimo,jer,vidim,svakog dana ima novih poruka znači ima ljudi :smt026
Ma meni je lepa i sama činjenica da sa nekim mogu podeliti svoje misli,pa makar bile pročitane i za tri dana PDT_Love_06
Puno vas sve ljubim!!!!!!!!! PDT_Love_07
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
katarinadimedici

kasno

Post by katarinadimedici »

Moj predlog je da bez obzira na noć koja meni zbog bioritma najviše odgovara,zbog onih koji koriste dial up konekciju (kao ja) na pri,er,skup ipak bude posle 22h.To je čisto iz materijalnih razloga,jer je tada znatno jeftinije!
Dođite ljudi!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ok,mogu se složiti sa Katarinom,iako sam ja preko kablovskog...Ja sam tu kad god se dokopam kompa... :smt024
Trenutno pijem jutarnju kaficu(drugu po redu)... :drinkers:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
kokan

Post by kokan »

Evo pre 10 minuta sam dzakao malo sa Shonetom. Na chatu je inace ko u muzeju.. nigde nikog.
Locked