CHAT možete koristiti
Moderator: sanela
- pepeljuga84
ne znam kod mene je sada 4ujutro a kod vas je cini mi se 1popodne? da znam izracunati...meni najvise odgovara ujutro ili navece popodne nikako:( pa sada ne znam kako kome,,,
zvrky ja nikad ne vidim nikoga...uvijek milion gostiju gostuju u nasem hotelu ...pa je.i ga gosti registrujte se dole na recepciji pa da budete pravi...a i ostali zar je tako tesko da se log in???
eto ja sam samo jednom na tom chatu vila i bilo nas je 5...nekih 10 min
cmok
zvrky ja nikad ne vidim nikoga...uvijek milion gostiju gostuju u nasem hotelu ...pa je.i ga gosti registrujte se dole na recepciji pa da budete pravi...a i ostali zar je tako tesko da se log in???

eto ja sam samo jednom na tom chatu vila i bilo nas je 5...nekih 10 min

cmok
- pepeljuga84
Ja večeras stvarno nisam stigla da budem na chatu oko 21‚.Ne znam da li je nekoga bilo....Inače sad sam se priključila(nevezano za chat),i opet nema nikog?! :smt017
Nije mi jasno kako smo takvi maleri da se stalno mimoilazimo,jer,vidim,svakog dana ima novih poruka znači ima ljudi :smt026
Ma meni je lepa i sama činjenica da sa nekim mogu podeliti svoje misli,pa makar bile pročitane i za tri dana PDT_Love_06
Puno vas sve ljubim!!!!!!!!! PDT_Love_07
Nije mi jasno kako smo takvi maleri da se stalno mimoilazimo,jer,vidim,svakog dana ima novih poruka znači ima ljudi :smt026
Ma meni je lepa i sama činjenica da sa nekim mogu podeliti svoje misli,pa makar bile pročitane i za tri dana PDT_Love_06
Puno vas sve ljubim!!!!!!!!! PDT_Love_07
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
- katarinadimedici
kasno
Moj predlog je da bez obzira na noć koja meni zbog bioritma najviše odgovara,zbog onih koji koriste dial up konekciju (kao ja) na pri,er,skup ipak bude posle 22h.To je čisto iz materijalnih razloga,jer je tada znatno jeftinije!
Dođite ljudi!
Dođite ljudi!
- pepeljuga84
Ok,mogu se složiti sa Katarinom,iako sam ja preko kablovskog...Ja sam tu kad god se dokopam kompa... :smt024
Trenutno pijem jutarnju kaficu(drugu po redu)... :drinkers:
Trenutno pijem jutarnju kaficu(drugu po redu)... :drinkers:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,